Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Juki Cunoda: ''Mūsu maksimālais ātrums ir briesmīgs''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Juki Cunoda: ''Mūsu maksimālais ātrums ir briesmīgs''
Juki Cunoda. Foto: picture alliance / Hasan Bratic

''AlphaTauri'' F1 komandas pilots Juki Cunoda atzinis, ka viņa komandas formulas maksimālais ātrums esot briesmīgs.

Jau iepriekš vēstījām, ka ''AlphaTauri'' F1 komandas boss Francs Tosts atzina, ka viņa komandas formula ir "pārāk lēna", tāpēc ''Red Bull'' piederošā komanda veic izmaiņas, komandai pastiprinot sadarbību ar ''Red Bull Racing'' un ''Red Bull Technologies''.

Pirms Azerbaidžānas ''Grand Prix'' posma Juki Cunoda saka: ''Mūsu maksimālais ātrums ir briesmīgs. Baku posms mums būs nežēlīgs, jo uz taisnēm esam tik lēni. Iespējams, Azerbaidžānā mums nāksies braukt bez aizmugurējā antispārna," smejoties saka 22 gadus vecais autosportists, kurš sezonas pirmajos trijos posmos spējis izcīnīt vienu punktu, kamēr viņa komandas biedrs Niks de Vrīss, tāpat kā Logans Sardžents, šobrīd ir bez punktiem.

Aplūkojot Melburnas F1 posma statistiku, redzams, ka Cunodas maksimālais ātrums otrajā sektorā bija 314,2 km/h, kamēr ar līdzīgu Honda dzinēju startējušā Serhio Peresa vadītā ''Red Bull'' formula sasniedza ātrumu 339,9 km/h.

AlphaTauri Formula 1 tehniskais direktors Džodijs Egintons apgalvo, ka Austrālijā redzētie uzlabojumi ir pirmais no "pieciem vai sešiem" plānotajiem soļiem, ko komanda plāno veikt, pilnveidojot AT04 grīdu. Jāpiebilst, ka Melburnas posmā Niks de Vrīss izmantoja pārstrādāto grīdas un difuzora paketi, kamēr Cunoda bija spiests atgriezties pie oriģinālās versijas pēc tam, kad viņš sabojāja savas jaunās detaļas pirmajos treniņos. Līdz ar to komandai bija iespēja neplānoti salīdzināt abas specifikācijas visas nedēļas nogales garumā, un vienprātība ir tāda, ka jaunā grīda ir darbojusies, kā paredzēts.

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

  -1 [+] [-]

, 2023-04-13 16:03, pirms gada
Visām formulām jābūt vienādām, lai izšķir tikai braukšanas meistarība!
Ja nevar citādi - var ieviest izlozi uz mašīnām pirms sacensībām, tāpat kā zirgus pieccīņā!

  +1 [+] [-]

, 2023-04-13 17:27, pirms gada
Skatieties F2! Tur visas formulas ir vienādas un visu izšķir braukšanas meistarība. F1 ir autokonstruktoru čempionāts.

     [+] [-]

, 2023-04-13 20:39, pirms gada
Tieši tā Formula 1 ir komandu sporta veids, komanda tas ir rūpnīca+trases komanda+ piloti. Kā visās komandās viens kompensē otru. Piloti ir kā Uzbrucēji futbolā, saņem visas uzslavas un visu kritiku. Redbull uztaisīja labu tačku viņi jau nav pie vainas ka citiem nesagāja tik veiksmīgi.