Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Williams" F1 komandu turpmāk vadīs līdzšinējais "Mercedes" stratēģijas direktors

Juris Grīns
Juris Grīns

"Williams" F1 komandu turpmāk vadīs līdzšinējais "Mercedes" stratēģijas direktors
Džeimss Voulss. Foto: Motorsport.com

Par F1 čempionāta komandas "Williams" jauno vadītāju apstiprināts Džeimss Voulss. Iepriekš vairāku gadu garumā viņš bija "Mercedes" vienības motoru sporta stratēģijas direktors.

Pēc tam, kad decembrī par atkāpšanos no "Williams" vadītāja posteņa paziņoja Josts Kapito, kā iespējamie amata pārņēmēji tika minēti vairāki speciālisti. Šodien oficiāli kļuva zināms, ka šogad par komandas jauno bosu kļūs Voulss.

Iepriekš četru gadu garumā Voulss bija "Mercedes" motoru sporta stratēģijas direktors, strādājot ciešā sadarbībā ar spēcīgās komandas vadītāju Toto Volfu. Par F1 komandas vadītāju Voulss kļuvis pirmo reizi karjerā.

2023. gada F1 sezonā jauni vadītāji būs vairākām komandām. "Ferrari" galvgalī Matiju Binoto nomainīs Frederiks Vasērs, bet Vasēra vietu pie "Alfa Romeo" vienības stūres ieņems Andreass Seidls. Līdz šim Seidls bija "McLaren" vadītājs, bet viņa vietā tagad stājies Andreā Stella.

Voulss savus jaunos pienākumus sāks pildīts 20. februārī, īsi pirms F1 testus sākšanās.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2023-01-14 19:41, pirms 2 gadiem
Rokādes, rokādes... Cerams, nesīs labumu visiem iesaistītajiem.