Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Sauber" jauno F1 modeli pirmo reizi izmēģinās "Ferrari" trasē

Juris Grīns
Juris Grīns

"Sauber" jauno F1 modeli pirmo reizi izmēģinās "Ferrari" trasē
Foto: Sauber F1 Team

Šveiciešu vienība "Sauber" varētu kļūt par pirmo komandu, kas savu 2019. gada F1 sacīkšu modeli izmēģinās dzīvē, jo vēl pirms oficiālajiem testiem plāno to testēt "Ferrari" piederošajā Fiorano trasē, vēsta Itālijas prese.

"Motorsport.com" itāļu versija raksta, ka testus ar jauno "C38" sacīkšu auto "Sauber" plāno aizvadīt 14. februārī Fiorano trasē, kur savas mašīnas parasti mēdz izmēģināt "Ferrari" rūpnīca.

Visticamāk tā tiks noformēta kā filmēšanās diena, jo tādas ir atļautas visām komandām dažādu videomateriālu uzņemšanai, taču reizē to var izmantot arī kā iespēju nedaudz patestēt tehniku. Šādā testu dienā gan nedrīkst veikt vairāk par 100 km.

"Sauber" komandā ir pilnībā nomainījies sastāvs, jo Šarla Leklēra un Markusa Ēriksona vietā šogad F1 čempionātā startēs Kimi Raikonens un Antonio Džovinaci.

Kā zināms, "Sauber" ir cieša sadarbība "Ferrari", kas tai piegādā jaunākos dzinējus, kā arī citādi palīdz tehniskajā jomā, tostarp, jaunās mašīnas aizmugurējās daļas konstrukcijā tikšot izmantoti daudzi "Ferrari" risinājumi. Vienību sponsorē "Alfa Romeo", kas, tāpat kā "Ferrari", arī ietilpst "Fiat Chrysler" grupā.

"Ferrari" komanda jauno auto prezentēs dienu vēlāk, 15. februārī.

Izmantotie resursi:
F1 News, F1 Live, F1 Results | 2018 Formula 1...