Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 vadība lūgusi "Red Bull" pieņemt komandā Alonso

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 vadība lūgusi "Red Bull" pieņemt komandā Alonso
Fernando Alonso. Foto: McLaren Racing

"Formula 1" pasaules čempionāta īpašniece "Liberty Media" šovasar uzrunājusi "Red Bull", vaicājot, vai tās sastāvā neatrastos vieta spāņu pilotam Fernando Alonso, kādā intervijā atklāja komandas konsultants Helmuts Marko.

Alonso pameta F1 čempionātu pēc 2018. gada sezonas, bet šogad koncentrējās startiem Lemānas izturības sacīkstēs, kamēr janvārī sportists pirmo reizi piedalīsies Dakaras rallijā. Viņš solījis atgriezties "Formulā 1", ja izdotos startēt kādā no komandām, kas var piedāvāt iespēju cīnīties par uzvarām, taču 2020. gadā uz starta veterānu joprojām neredzēsim.

Vācu izdevumam "Auto Bild" Helmuts Marko pauž, ka F1 vadītāji rīkojušies kā jaunie Alonso menedžeri, palīdzot braucējam ar komandas meklējumos.

"Mēs uzreiz atbildējām, ka mums nevajag Alonso," saka Marko. "Tas nav iespējams arī mūsu dzinēju partneru "Honda" dēļ. Viņiem rodas galvassāpes jau tad, kad izdzird vārdu Alonso."

2020. gadā "Red Bull" vienību turpinās pārstāvēt Makss Verstapens un Aleksandrs Albons. Marko nenoliedz, ka varētu zaudēt Verstapenu pēc nākamās sezonas.

"Mums Maksam nākamgad jādod mašīna, ar ko viņš var kļūt par pasaules čempionu," saka Marko. "Citādi mēs viņu pazaudēsim. Šobrīd aizkulisēs lietas ir pamatīgi sakustējušās."

Izmantotie resursi:
grandpx.news

  +1 [+] [-]

, 2019-12-12 12:00, pirms 4 gadiem
Ar tik baigu reputāciju Alonso nedabūs pat sētnieka vietu komandā