Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Treniņā pirms izšķirošās spēles nepiedalās Ķēniņš, Golovkovu pieteiks kā 13. uzbrucēju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Treniņā pirms izšķirošās spēles nepiedalās Ķēniņš, Golovkovu pieteiks kā 13. uzbrucēju
Ronalds Ķēniņš. Foto: Guntis Lazdāns

Latvijas hokeja izlase šorīt aizvadīja treniņu pirms šodien plkst. 20:20 gaidāmās spēles 2023. gada pasaules čempionāta ietvaros pret Šveici. Muguras savainojuma dēļ tajā nepiedalījās Ronalds Ķēniņš, kamēr vakar sastāvā iesaistītais Georgs Golovkovs mačam tiks pieteikts kā 13. uzbrucējs.

Latvijas hokeja izlase šodien plkst. 20:20 pasaules čempionāta ietvaros aizvadīs noslēdzošo apakšgrupas spēli pret Šveici. Tajā izšķirsies, vai valstsvienība kvalificēsies ceturtdaļfinālam. Lai to izdarītu, būs nepieciešams vismaz viens punkts, taču talkā var nākt arī Norvēģija, kurai dienas pirmajā spēlē jāatņem kaut punkts Slovākijai.

Vakar kļuva zināms, ka no izlases pieteikuma svītrots aizsargs Roberts Mamčičs un uzbrucējs Andris Džeriņš, kurš spēlē pret Kazahstānu iedzīvojās cirkšņa savainojumā. Mamčiču aizvietoja no Ziemeļamerikas atbraukušais Kristiāns Rubīns, bet Džeriņa vietā pieteikts tika Georgs Golovkovs, kurš, dodoties laukumā, debitētu pasaules čempionātā. Zināms, ka Golovkovs uz šī vakara maču tiks pieteikts kā 13. uzbrucējs.

Šodien pirms spēles treniņā nepiedalījās Ronalds Ķēniņš, kurš muguras traumas dēļ nespēlēja noslēdzošajā mačā pret Kazahstānu, kā arī nav trenējies pēdējās divas dienas. Piecos mačos Ķēniņam vidēji laukumā pavadītas 15:33 minūtes un viņš līdz mačam pret kazahiem bija izcēlies ar vienu rezultatīvo piespēli.

Ar Latvijas pret Šveici gaidāmās spēles aprakstu var iepazīties ŠEIT.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-23 17:25, pirms 11 mēnešiem
īstenībā labi, ka Elvja nav, jo ja viņš būtu, šaubos vai būtu tāda stabilitāte vārtos. Un tā mainīšanās nedotu tādus augļus,kā to dod Šilovs. Vispār domāju Šilovs ātri būs NHL pirmais vārtsargs