Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Rezultatīvākais spēlētājs Balcers: "Daugaviņa klātbūtne un līderība ir ļoti nozīmīga"

Agris Suveizda

Rezultatīvākais spēlētājs Balcers: "Daugaviņa klātbūtne un līderība ir ļoti nozīmīga"
Rūdolfs Balcers svin uzvaras vārtus. Foto: IIHF

Latvijas vīriešu hokeja izlase šovakar grupu turnīra izšķirošajā spēlē pārspēja grupas uzvarētāju Šveici (4:3 pagarinājumā) un ceturtdien ceturtdaļfinālā uzņems Zviedriju. Uzvaras ripu pagarinājumā iemeta Rūdolfs Balcers, kurš pirms tam bija asistējis otrajos un trešajos komandas vārtos.

"Svarīgāki bija trešie vārti, kad panācām izlīdzinājumu un tikām līdz pagarinājumam. Man personīgi vārtu gūšana šajā pasaules čempionātā nav padevusies un pirmos vārtus gaidīt nācās ilgi. Tā ir neticama sajūta, ka varēju pielikt punktu lieliskai cīņai," teica Balcers, kurš ar astoņiem punktiem ir komandas rezultatīvākais spēlētājs, taču pirmos septiņus punktus sakrāja vienīgi ar piespēlēm.

"Kaspars [{Daugaviņš] dzīvē ir daudz redzējis un daudz spēlējis – viņš zina, kā izšķirt lielos brīžus. Mums viņa klātbūtne un līderība šajā gadā ir ļoti nozīmīga," sacīja 26 gadus vecais uzbrucējs, kurš šosezon Nacionālajā hokeja līgā 17 spēlēs tika pie pieciem (3+2) punktiem, bet Amerikas Hokeja līgā 36 spēlēs nopelnīja 15 (8+7) punktus.

Kaut arī Latvija, kurai ceļazīmes izcīnīšanai pietika arī ar punktu, divreiz izvirzījās vadībā, pamatlaika izskaņā 70 sekundes pat bijām izslīdējuši no grupas labāko četrinieka un ceturtdaļfināla dalībnieku loka: "Kad Šveice iemeta trešos vārtus, galvas uz soliņa automātiski nokārās, bet mēs nepadevāmies, gājām tālāk, savācām visus spēkus, un jūs [fani] palīdzējāt to paveikt. Prieks par uzvaru, un prieks dāvāt faniem ceturtdaļfinālu."

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-24 00:50, pirms 11 mēnešiem
Vēl viena zelta fonda uzvara, malači, komanda uzdavināja Buncim vēl vienu izpārdotu spēli, ar dārgām biļetēm.

     [+] [-]

, 2023-05-24 01:52, pirms 11 mēnešiem
Latvijas fani ir par hokeja izlasi, nevis par biznesu, un arī izlases veči spēlē par Latviju nevis par biznesu.