Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Hišīrs: ''Kad ir iespēja spēlēt Šveices izlasē, daudz nedomāju''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hišīrs: ''Kad ir iespēja spēlēt Šveices izlasē, daudz nedomāju''
Niko Hišīrs. Foto: AP/Scanpix

Viens no Šveices izlases līderiem Niko Hišīrs komentārā Starptautiskajai Ledus hokeja federācijai (IIHF) pauda, ka vienmēr, kad rodas iespēja spēlēt valstsvienības sastāvā, viņš daudz nedomājot. Tāpat Hišīrs atminējās pagaidām spilgtāko uzvaru čempionātu ietvaros.

2023. gada pasaules čempionātā hokejā Šveices izlasei pēc sezonas beigām NHL palīgā devās Niko Hišīrs. Viņš piedalās savā ceturtajā turnīrā un pirmo trīs spēļu laikā ticis pie vieniem vārtiem un divām piespēlēm.

Sarunā ar Starptautisko Ledus hokeja federāciju (IIHF) Hišīrs pauda, ka vienmēr dodas palīgā Šveicei ar vislielāko prieku. ''Man ir gods pārstāvēt Šveici. Vienmēr, kad varu tās rindās aizvadīs dažas spēles, daudz nedomāju, jo no tā gūstu baudu.'' Viņš arī atklāja, ka pasaules čempionātiem sekojis līdz kopš bērnības un viņam šis turnīrs ļoti patīk. ''Šis ir aizraujošs turnīrs - ir prieks redzēt, ka visas labākās komandas, fani un dažādās kultūras sabrauc vienuviet. Tieši tāpēc vienmēr ir liels gandarījums spēlēt šajā turnīrā.''

Lūgts atcerēties savas spilgtākās emocijas no pasaules čempionātiem, viņš minēja pagājušajā turnīrā izcīnīto uzvaru pār Kanādu (6:3). ''Toreiz visi hallē esošie līdzjutēji bija ar sarkanās krāsas krekliem. Uz to spēli atbrauca ļoti daudz fanu no Šveices un likās, ka spēlēju mājās. Tā bija lieliska atmosfēra, kuru nemaz tik drīz neaizmirsīšu.''

Šveice jau garantējusi pirmo vietu B apakšgrupā un šobrīd gaida, pret kuru izlasi spēkosies ceturtdaļfinālā. Jau šovakar tā plkst. 20:20 spēkosies pret Latviju, kura vēl cīnās par pēdējo vietu labāko astoņu izlašu vidū.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2023...

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-23 15:13, pirms gada
Tādai ir jābūt attieksmei pret valsts izlasi un interesanti,šie šveicieši nav čekeri NHL komandās,bet gan vadošie spēlētāji.

  -1 [+] [-]

, 2023-05-23 15:36, pirms gada
alguns rakstīja: Tādai ir jābūt attieksmei pret valsts izlasi un interesanti,šie šveicieši nav čekeri NHL komandās,bet gan vadošie spēlētāji.
Čekeri domāts kā dambretes spēlētāji?

     [+] [-]

, 2023-05-23 18:00, pirms gada
JimmyBr rakstīja: Čekeri domāts kā dambretes spēlētāji?
Nē,riču raču.Zini tādu spēli?😃

     [+] [-]

, 2023-05-24 01:47, pirms gada
Laikam jau gan žargons no angļu mēles, kur par tādiem dēvē lielus rumpjus, kas spaida pretinieku pa bortiem, bet no kuriem meistarstiķus un rezultativitāti neviens negaida.