Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Slovākijas aizsargs: ''Šveice izskatījās pēc NHL komandas''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Slovākijas aizsargs: ''Šveice izskatījās pēc NHL komandas''
Samuels Kņažko starp Šveices hokejistiem. Foto: Reuters/Scanpix

Pēc zaudējuma Šveicei 2023. gada pasaules čempionātā hokejā pretiniekus cildināja Slovākijas spēlētāji - aizsargs Samuels Kņažko un vārtsargs Samuels Hlavajs, sakot, ka tā izskatījusies pēc NHL komandas un spēlējusi vēl labāk par Kanādu.

Vakar 2023. gada pasaules čempionātā ceturto uzvaru tikpat spēlēs Rīgā svinēja Šveice, kas ar 4:2 pārspēja Slovākiju. Četros mačos šveicieši savos vārtos ielaiduši vien divas ripas - abas vakardienas cīņā.

Šveici pēc mača cildināja divi Slovākijas izlases spēlētāji, Samuels Hlavajs un Samuels Kņažko. ''Viņi dominēja mūsu zonā. Šveice izskatījās pēc NHL komandas. Dažreiz viņi mūsu zonā atradās divas minūtes un mums bija jāpatērē liela enerģija aizsardzībā. No šīs spēles mums ir jāmācās, jo nevaram uzvarēt ar tikai diviem iemestiem vārtiem. Vārtsargs un aizsardzība bija līmenī, taču uz nākamajām spēlēm jāuzlabo uzbrukums,'' teica Kņažko, kuram piekrita komandas biedrs.

''Šī bija vēl grūtāka spēle nekā pret Kanādu. Šveicieši zināja, kā labāk ieņemt pozīciju pirms vārtiem, kā arī viņi vairāk kombinēja. Nospēlējam solīdi, taču esam vīlušies par zaudējumu. Atvainojos par trešajiem ielaistajiem vārtiem,'' pēc trešā zaudējuma turnīrā teica Hlavajs.

Slovākijai turnīrā atlikušas vēl trīs spēles - pret Kazahstānu jau šovakar un tad arī Norvēģiju un Slovēniju. Jāatgādina, ka 23. maijā Latvijas hokeja izlase pēdējo apakšgrupas spēli aizvadīs tieši pret Šveici un, iespējams, tieši tajā var izšķirties, vai Latvija spēlēs ceturtdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Lewysko/status/...
https://twitter.com/Lewysko/status/...

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS