Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Uzvaru pār čehiem Latvija ģērbtuvē atzīmē ar Labvēlīgā Tipa dziesmu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Uzvaru pār čehiem Latvija ģērbtuvē atzīmē ar Labvēlīgā Tipa dziesmu
Latvijas izlase pēc uzvaras pār Čehiju. Foto: LHF

Vakar Latvijas hokeja izlase izcīnīja pirmo uzvaru 2023. gada pasaules čempionātā hokejā, papildlaikā ar 4:3 pārspējot Čehiju. Uzreiz pēc tās pacilājošas emocijas bija vērojamas valstsvienības ģērbtuvē, izcīnīto panākumu atzīmējot ar grupas Labvēlīgā Tipa dziesmu ''Frāzes''.

Vakar Latvijas hokeja izlase izcīnīja pirmo uzvaru 2023. gada pasaules čempionātā hokejā, papildlaikā ar 4:3 pārspējot Čehiju. Jau rīt valstsvienība turpinās turnīru ar maču pret Norvēģiju.

Uzreiz pēc spēles izlases ģērbtuvē valdīja jautrs noskaņojums, pirmo panākumu turnīrā atzīmējot ar Labvēlīgā Tipa dziesmu ''Frāzes''. ''Varam izbaudīt mirkli, bet visi saprotam, ka čempionāts vēl tikai tuvojas vidum. Šodien ir jāizbauda, rīt ar svaigu galvu paskatīsimies, kāds būs tālākais plāns,'' pēc spēles teica galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-16 12:46, pirms gada
Labāk skanētu- "Mēēs esam brāāļi Ilmāāāri!!"