Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Čehijas pirmās maiņas centrs Hitils šovakar pret Latviju nespēlēs

Agris Suveizda

Čehijas pirmās maiņas centrs Hitils šovakar pret Latviju nespēlēs
Filips Hitils. Foto: IIHF

Čehijas vīriešu hokeja izlases trenera palīgs Libors Zābranskis pēc rīta treniņa apstiprinājis, ka šovakar pret Latviju nespēlēs ne vien Filips Hlapīks, bet arī Filips Hitils.

25 gadus vecais Šveices "Ambri-Piotta" uzbrucējs Hlapīks izlaidīs jau otro spēli pēc kārtas, bet Hitilam vakardienas spēle, saņemot sāpīgu sitienu ar nūju pa seju, beidzās jau pirmajā trešdaļā. Sākotnēji viņa dalība šā vakara cīņā bija zem jautājuma zīmes, tomēr šorīt kļuvis skaidrs, ka nespēlēs arī Ņujorkas "Rangers" uzbrucējs.

Pagaidām nav zināms, kad gaidāma abu hokejistu atgriešanās. "Cerams, ka Hitils izlaidīs tikai šodienas spēli. Filips ir mūsu elites centrs, un viņa noteikti pietrūks," teica Zābranskis, kuru sarūgtina savainojumu situācija turnīra ievadā. Čehija pasaules čempionātu sākusi ar uzvarām pār Slovākiju (3:2) un Kazahstānu (5:1) un pēc tam ceturtdien tiksies ar Slovēniju.

23 gadus vecais Hitils šosezon "Rangers" rindās 74 spēlēs sakrāja 45 punktus, bet NHL karjerā 57 mačus aizvadījušais Hlapīks (5+6) Šveices līgā šosezon 50 spēlēs nopelnīja 37 (24+13) punktus. Hitils ir draftēts pirmajā kārtā (ar 21. numuru), bet Hlapīks – otrajā (ar 48. numuru).

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/otazniky-nad-c...

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-15 16:45, pirms gada
Nu tas ir jāizmanto.