Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL pārceļ vēl trīs spēles, sasniedzot jau 98 pārcelto maču skaitu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NHL pārceļ vēl trīs spēles, sasniedzot jau 98 pārcelto maču skaitu
Elvis Merzļikins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) paziņojusi, ka saistībā ar apmeklētības ierobežojumiem Kanādā tā pārcēlusi vēl trīs spēles, kas bija paredzētas 15., 17. un 18. janvārī. 18. janvārī nenotiks arī Kolumbusas ''Blue Jackets'' mačs pret Ņujorkas ''Islanders''.

Nacionālā hokeja līga (NHL) jau pārcēlusi 98 spēles. Kanāda valdošo spēļu apmeklētības ierobežojumu dēļ pārceltas Ņūdžersijas ''Devils'' cīņas 15. janvārī pret Monreālas ''Canadiens'' un 17. janvārī pret Toronto ''Maple Leafs''. Savukārt Čikāgas ''Blackhawks'' pārcelts mačs 18. janvārī pret Edmontonas ''Oilers''. Līga paziņojumā paudusi, ka spēles tiks pārceltas, kad Kanādā mainīsies vai mīkstināsies apmeklētības ierobežojumi.

Otrdien līga pārcēla vēl divas spēles - Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' mačs pret Ņujorkas ''Islanders'' un Detroitas ''Red Wings'' cīņa pret Filadelfijas ''Flyers'', kas sākotnēji paredzētas 18. janvārī, paredzētajā laikā nenotiks.

Trim pārceltajām spēlēm atrasti jauni datumi - Ņujorkas ''Islanders'' mačs pret Filadelfijas ''Flyers'' plānots 18. janvārī, Ņujorkas ''Rangers'' pret Toronto ''Maple Leafs'' ieplānots 17. aprīlī, bet abu komandu cīņa, kas sākotnēji bija plānota 17. aprīlī Toronto notiks Ņujorkā.

Austrumu konferencē ar 49 punktiem šobrīd līdere ir pēdējo divu gadu Stenlija kausa ieguvēja Tampabejas ''Lightning'', kamēr Rietumos ar 45 punktiem labākā pašreiz ir Lasvegasas ''Golden Knights''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-postpo...