Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikina dublieris Korpisalo pagarinājis līgumu ar Kolumbusas "Blue Jackets"

Agris Suveizda

Merzļikina dublieris Korpisalo pagarinājis līgumu ar Kolumbusas "Blue Jackets"
Jonass Korpisalo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Kolumbusas "Blue Jackets" pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar somu vārtu vīru Jonasu Korpisalo, kurš tādējādi izvairījies no vasarā gaidāmā brīvo aģentu tirgus.

Atšķirībā no Elvja Merzļikina, kuram pēc astoņus miljonus ASV dolāru vērtā divu gadu līguma beigām stāsies spēkā jaunā vienošanās uz piecām sezonām par 27 miljoniem, Korpisalo jaunu vienošanos panācis tikai tagad – trīs nedēļas pēc sezonas beigām. 28 gadus vecais soms nu ticis pie viena gada īstermiņa līguma par 1,3 miljoniem dolāru.

Ja vien netiks aizmainīts, Korpisalo Kolumbusā aizvadīs jau astoto sezonu, taču iepriekšējā sezona bija sliktākā viņa Nacionālās hokeja līgas karjerā – 22 spēlēs tikai 87,7% atvairītu metienu, ielaistas vidēji 4,15 ripas un izcīnītas tikai septiņas uzvaras. Korpisalo karjerā 182 mačos ticis galā ar 90,2% metienu un ielaidis vidēji 3,04 ripas. Nevienā no sezonām viņš nav aizvadījis vairāk par 37 spēlēm.

Merzļikins 59 mačos atvairīja 90,7% metienu, ielaida vidēji 3,22 ripas un izcīnīja 27 uzvaras. Bez Merzļikina un Korpisalo pie neliela spēles laika tika arī kanādietis Žans Fransuā Berubē un krievs Daņiils Tarasovs. Kolumbusas "Blue Jackets" ar 81 punktu 82 spēlēs Austrumu konferencē ieņēma desmito vietu, no Stenlija kausa zonas atpaliekot 19 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...
https://twitter.com/Aportzline/stat...

     [+] [-]

, 2022-05-20 21:02, pirms 2 gadiem
Es priecājos par Elvi un viņa panākumiem, bet PČ es neredzu spēli par ko viņš saņem tos miljonus. Ceru, ka pēdējās divās spēlēs viņš parādīs klasi.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-21 09:20, pirms 2 gadiem
Sochi rakstīja: Es priecājos par Elvi un viņa panākumiem, bet PČ es neredzu spēli par ko viņš saņem tos miljonus. Ceru, ka pēdējās divās spēlēs viņš parādīs klasi.
Nu ja Kolumbusa tiks pie normālākā(labi teiksim korekti - stabilāka) kīpera nekā Elvis, tad Elvim arī atliks beņķi deldēt kā bekapam vai arī jams tiks mainīts prom. Šīgada stati viņam arī nav nekas dižs 3.22 goli pa spēli tas ir daudz pie fakta ka uzbrukus arī šiem nav ne AVS, ne Toronto līmeņa... Elvim galvenā problēma ir nestabilitāte. Var kādas spēles uz galvas nostāvēt un čitās podus sataisīt vai vienkārši nenostāvēt savā līmenī. Es izlases kontekstā ar cerībām raugos uz vēl jauno Šilovu, kas jau 20 gados tagad debitēja lielajā izlasē PČ(neatceros kad vēl kāds mūsu kīpers 20 gados būtu lielajā izlašē PČ debitējis) un ļoti neslikti debitēja kopumā. Čalis perspektīvā, domāju, un ceru, ka būs labāks un galvenais stabilāks kīpers nekā Elvis.

     [+] [-]

, 2022-05-21 09:22, pirms 2 gadiem
Elvis mazliet ir overrated un overhyped...

     [+] [-]

, 2022-05-21 10:23, pirms 2 gadiem
Kolumbusa nodrošinās ar rezervēm vismaz uz vēl vienu sezonu. Laikam fārmos nekādas dziļas rezerves viņiem tur nav. Biju gaidījis, ka Tarasovs būs dublieris. Kādam būs jāspēlē AHL. Elvis ir ļoti labs vārtsargs, ja komandas spēles sistēma paredz koncentrēties uz aizsardzību. Pie Tortorellas un Hārtlija viss bija OK. Larsena un Vītoliņa spēles zīmējumi (vai to izpildītāji) pamet vārtsargus saplosīšanai, un tāpēc vārtsargiem stati drausmīgi.

     [+] [-]

, 2022-05-21 17:33, pirms 2 gadiem
als rakstīja: Nu ja Kolumbusa tiks pie normālākā(labi teiksim korekti - stabilāka) kīpera nekā Elvis, tad Elvim arī atliks beņķi deldēt kā bekapam vai arī jams tiks mainīts prom. Šīgada stati viņam arī nav nekas dižs 3.22 goli pa spēli tas ir daudz pie fakta ka uzbrukus arī šiem nav ne AVS, ne Toronto līmeņa... Elvim galvenā problēma ir nestabilitāte. Var kādas spēles uz galvas nostāvēt un čitās podus sataisīt vai vienkārši nenostāvēt savā līmenī. Es izlases kontekstā ar cerībām raugos uz vēl jauno Šilovu, kas jau 20 gados tagad debitēja lielajā izlasē PČ(neatceros kad vēl kāds mūsu kīpers 20 gados būtu lielajā izlašē PČ debitējis) un ļoti neslikti debitēja kopumā. Čalis perspektīvā, domāju, un ceru, ka būs labāks un galvenais stabilāks kīpers nekā Elvis.
Varbūt, tomēr, paskaties, kādu kolumbusas spēli un tad spried. Kolumbusa ir kā Dinamo. Uzbrukt iemācījušies, bet aizsardzība ir caurākā sēta visā līgā. Spēles laikā atļauj visvairāk metienus līgā, turklāt ļoti daudz no uzbrucējam ērtām pozīcijām. Ne velti karjeras vājākie stati tur ir gan Elvim, gan Korpim.

     [+] [-]

, 2022-05-21 23:17, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Varbūt, tomēr, paskaties, kādu kolumbusas spēli un tad spried. Kolumbusa ir kā Dinamo. Uzbrukt iemācījušies, bet aizsardzība ir caurākā sēta visā līgā. Spēles laikā atļauj visvairāk metienus līgā, turklāt ļoti daudz no uzbrucējam ērtām pozīcijām. Ne velti karjeras vājākie stati tur ir gan Elvim, gan Korpim.
Esmu redzējis gana daudz CBJ spēļu šosezon. Elvis kopumā bija labāks nekā Korpis, bet teikt ka viņš tur būtu baigi glābis un vilcis komandu arī nevaru. Stati sūdīgāki nekā pagājušogad kaut komanda liekas, ka pagājušogad bija pat sūdīgāka nekā šogad tātad arī Elvis ir kaut kur pazaudējis savu spēli... Plāni jau bija uz Vezīnu šogad iet, bet ar ~3,20 vārtiem pa spēli nekāda Vezīna nespīd.