Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Video: ''Avalanche'' hokejistu svinības pēc izcīnītā NHL čempiones titula

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Video: ''Avalanche'' hokejistu svinības pēc izcīnītā NHL čempiones titula
Kolorādo "Avalanche" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī par jauno Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempioni tika kronēta Kolorado ''Avalanche''. Tas bija trešais tituls komandas pastāvēšanas vēsturē, kā arī pirmais pēc 21 gada pārtraukuma. Kolorado hokejisti nekautrējās šo triumfu arī kārtīgi atzīmēt.

NHL tikmēr publicēja video no čempiones ģērbtuvēm, kurā ir iespējams ielūkoties ''Avalanche'' hokejistu šampanieša pudeles dzīvē.

Kopā ar čempiones trofeju no rīta pamodās ''Avalanche'' hokejists Ēriks Džonsons. Pēc izšķirošās uzvaras viņš arī viens pats palika uz ledus, lai izbaudītu šo mirkli vienatnē.

Kolorado finālsērijā ar 4:2 apspēlēja Tampabejas ''Lightning'', kas bija izcīnījusi titulu pēdējās divas sezonas pēc kārtas. Vienībai izdevās apturēt Floridas štata spēcīgākās komandas dominanci.

     [+] [-]

, 2022-06-28 11:44, pirms 2 gadiem
Nepatīk kad jaunieši lieto alkoholu