Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis piedāvā:"Grēku izpirkšana.

Grēku izpirkšanas cena – pusmiljons eiro
Basketbolā paužu nav. 1.oktobrī VEF Rīga spēlēs Eirolīgas kvalifikācijas turnīrā un sāksies Aldaris Latvijas Basketbola līgas 23.čempionāts, pēc nedēļas startēs Baltijas līga un VTB līga. Jau pilnā sparā spēlē Latvijas Jaunatnes basketbola līgas komandas. Sezona būs gara un interesanta, būs par ko parunāt katru pirmdienu.
Latvijas izlases veiksmīgais starts Eiropas čempionātā pievērsis uzmanību starptautiskajam kalendāram. Žēl, ka komanda pēdējā brīdī neizturēja pašas uzņemto ātrumu un neizmantoja šoreiz gluži reālo iespēju izcīnīt ceļazīmi uz pasaules čempionātu. Taču, pateicoties FIBA nesportiskajai sistēmai, vilciens uz Spāniju vēl nav aizgājis. Čempionāts vēl nebija beidzies, kad bijušais Krievijas Basketbola federācijas vadītājs Černovs jau lielījās, ka krievi savāks naudu un nopirks wild card. Līdzīgi runā arī itālieši, grieķi, turki, ķīnieši. Tās visas ir bagātas federācijas. Bet, ja reiz sākas ceļazīmju pirkšana un pārdošana, varbūt arī Latvija var iesaistīties šajā tirgū?
Oficiāli zināms, ka wild card uz pasaules čempionātu maksā pusmiljonu eiro. Diezin vai tādu naudu iedos valdība un maz cerību uz Rīgas domi, kam nākamās vēlēšanas aiz kalniem. Savukārt Basketbola savienības prezidents Valdis Voins nav ne miljonārs, ne oligarhs. Tomēr vienu iespēju es redzu. Mūsu Lielais Andris varētu vienā rāvienā kļūt par populārāko cilvēku Latvijas basketbolā, izpērkot ne tikai wild card, bet arī nolīdzinot savu „parādu”. Ja Biedriņš septembrī būtu bijis Slovēnijā, domāju, ka izlase būtu pirmajā septiņniekā. Pusmiljons par trim brīviem mēnešiem un vēl iespēju pašam uzspēlēt pasaules čempionātā – tas nav pārāk dārgi, vai ne? Tiesa, parasti tas, kurš maksā, pasūta mūziku. Un tad būs jautājums – ko Andris ņemtu komandā par partneriem, kas būs komandas treneri utt. Interesanti, Andri – vai ne?
Iekļūšana pasaules čempionātā ne tikai sagādātu unikālu pieredzi, bet arī atrisinātu nākamo problēmu – garantētu Latvijas izlasei tiesības 2015.gadā spēlēt Eiropas čempionāta finālturnīrā. Ja wild card nebūs, nākamajā vasarā būs jācīnās kvalifikācijas turnīrā. Bet tas var nebūt tik viegli, kā pašlaik eiforijā izskatās. Mums it kā ir laba vieta reitingā, bet zemākos grozos būs daudzas bīstamas komandas. Izloze var būt gan veiksmīga, gan ļoti neveiksmīga.
Ļoti svarīgs būs trenera jautājums. Vairākums tagad sliecas uz to, ka Bagatskim vajadzētu turpināt darbu, bet jautājums ir par viņa paša gribēšanu un spēju vēl vismaz divus gadus nostrādāt tādā nonstopa režīmā. Kurtinaitis pateica spilgti un pareizi: vienlaikus vadīt Eirolīgas klubu un izlasi ir tas pats, kas nodarboties ar seksu, vadot mašīnu pa automaģistrāles. Es saprotu, ka kādu brīdi tas var būt patīkami, bet ilgtermiņā tā ir milzīga pārslodze, kas saīsina trenera karjeru. Ne katrs to var izturēt.
Par starptautiskajā basketbolā valdošo bardaku liecina fakts, ka joprojām nav skaidrs ne izlozes datums, ne nākamā Eiropas čempionāta izspēles kārtība. Šogad bija liela neapmierinātība ar izstiepto finālturnīru un „liekajām” otrā posma spēlēm. Milzīga slodze spēlētājiem, līdzjutēji nevar izturēt tik ilgu laiku utt. Tomēr izskatās, ka mans draugs Volkovs panācis, ka pēc diviem gadiem nekas nemanīsies. Ukraiņi jau esot sadalījuši pilsētas, kurās spēlēs, piesaistīta liela nauda zāļu celtniecībai un neviens nav ieinteresēts samazināt spēļu skaitu. Spēlētāju intereses tiek ignorētas. Turklāt putru vēl vairāk sajauc FIBA konflikts ar FIBAEurope. Lielā FIBA sākumā paziņoja, ka wild card piešķirs jau novembrī, bet tad atlika līdz februārim – lai vairāk laika tirgoties ar federācijām. Bet – kamēr nav sadalītas wild card, nav nozīmes rīkot Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra izlozi, jo nevar zināt, kurām komandām tur jāspēlē.
Pēdējā laikā daudz runāts par FIBA sacensību sistēmas maiņu, bet patiesībā pārmaiņas nebūs nemaz tik drīz. Tuvākajos četros gados viss paliek pa vecam: 2014.gadā pasaules čempionāts Spānijā labākajiem un Eiropas čempionāta kvalifikācija pārējiem, 2015.gadā Eiropas čempionāts Ukrainā, 2016.gadā olimpiskais turnīrs Riodežaneiro, kurā būs četras vai piecas Eiropas komandas un nākamā Eiropas kvalifikācija, bet 2017.gadā kārtējais Eiropas čempionāts pagaidām vēl nenosauktā vietā. Tikai pēc tam sāksies pārmaiņas. Spēlētājiem 2018.gadā beidzot tiek solīta viena brīva vasara, bet rudenī sāksies kvalifikācija uz 2019.gada Pasaules kausu, kurā būs 32 komandas, tai skaitā varētu būt 12 Eiropas valstu izlases. Tā būs reāla iespēja Latvijai.
1.oktobrī ar kvalifikācijas turnīru sākas Eirolīgas kārtējā sezona, un šai sakarā atkal jālieto vārds bardaks. Eirolīga jau no šīs sezonas pāriet uz jauniem noteikumiem, kas FIBA stāsies spēkā tikai pēc gada. Tas nozīmē, ka spēlētājiem un skatītājiem vajadzēs mācēt ātri pielāgoties. Priekšnieki strīdas un cenšas parādīt viens otram, kurš ir galvenais, bet jācieš visiem.
VEF Rīga ir dīvainā situācijā. Pagājušajā gadā, kad bija iespēlēts komandas kodols un būtu bijušas labas izredzes pacīnīties par ceļazīmi uz Eirolīgu, komandu nepielaida kvalifikācijai. Tagad komanda ir rekonstrukcijas procesā, bet iespēja spēlēt ir. Skatīsimies , kas no tā iznāks.
Nepiekrītu tiem, kuri izteikušies, ka komanda esot nokomplektēta labāk, nekā pirms gada. Pirmkārt, centra spēlētājs Lavals nekādi neierakstās trenera Butauta koncepcijā, jo nespēj atcerēties nevienu sadarbību. Ar atlētismu vien nepietiks. Otrkārt, izjaukts komandas kodols – nav Bertāna un Kavaļauska, neviens nezina, kas būs ar Bērziņu un kāda būs Janičenoka sportiskā forma pēc slodzes izlasē. Treškārt, lai cik meistarīgi būtu basketbolisti, būs vajadzīgi vismaz trīs mēneši, lai saspēlētos un nostabilizētu komandas spēli. Ceturtkārt, vēl no „Brocēnu” pieredzes atceros, ka salikums „pieredzējušie plus jaunie” ir ļoti nestabils, jo grūti prognozēt jauno spēlētāju pienesumu katrā konkrētā mačā. Būs gan veiksmes, gan neveiksmes. Ja kluba vadība ar to rēķinās un būs pacietīga – tā būs viena situācija. Bet, cik zinu, VEF Rīga tradicionāli augstos uzdevumus neviens nav atcēlis. Kas notiks, ja tie netiks izpildīti – piemēram, Eiropas kausa izcīņā netiks pārvatēta pirmā posma barjera?
Bet, atgriežoties pie Eirolīgas kvalifikācijas – sezonas sākums nebūs viegls arī citām komandām, un katrā atsevišķā spēlē viss var gadīties. Un tad ir jautājums, par VEF Rīga īstajiem mērķiem. Jo Eirolīgas standartiem komandas sastāvs neatbilst un gadījumā, ja ceļazīme tiks izcīnīta, kluba vadībai vajadzēs krietni saspringt, cenšoties piesaistīt papildus resursus un spēlētājus. Vai Vefs tam ir gatavs? Patiesībā, te ir vieta jautājuma par visa šī kvalifikācijas turnīra jēgu, jo līdzīgas problēmas ir visiem iesaistītajiem klubiem, un neskaidrība nepatīk nevienam.
Kā VEF Rīga būs gājis Viļņā, kas notiks Baltijas līgā un VTB, kādas ir Aldaris LBL klubu spēku samērs jaunajā sezonā – par to visu parunāsim pēc nedēļas. Arī par to, kas notiek Latvijas Jaunatnes basketbola līgā, ar kuru esmu bijis saistīts vairāk nekā 10 gadus un kurā ielikts pamats arī daudzo izlašu veiksmīgajiem startiem šajā vasarā. Sistēma darbojas, taču dažas reformas būtu vajadzīgas.

Jūsuprāt,kam vajadzētu samaksāt par PČ

  • 111

  • 15

  • 12

  • 103


1 2 42 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-09-30 09:10, pirms 11 gadiem
Ja jau kautkāds NBA vecis, tik neatceros kurš, noziedoja miljonu vidusskolai, kurā mācījās basīti kapāt, tad jau Biedrs arī var reklāmu uztaisīt un aizvest Latviju uz pasaules čempi.

     [+] [-]

, 2013-09-30 09:14, pirms 11 gadiem
A kā ir ar to iemaksāto naudiņu par wild card? Ja neiedod wild card, vai naudu atmaksā atpakaļ, jeb tas pusmiljons jāsamaksā TIKAI par iespēju piedalīties pie wild card dalīšanas? Jo gribētāju tak ir vairāk nekā to brīvbiļešu. Un ja wild card neiedod un arī naudu neatmaksā, vai pats Valdis, ja viņam būtu tādas finansiālās iespējas, būtu gatavs dot savu naudiņu, zinot, ka rezultātā var palikt gan bez wild card, gan pusmiljona?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-09-30 09:32, pirms 11 gadiem
AIR rakstīja: A kā ir ar to iemaksāto naudiņu par wild card? Ja neiedod wild card, vai naudu atmaksā atpakaļ, jeb tas pusmiljons jāsamaksā TIKAI par iespēju piedalīties pie wild card dalīšanas? Jo gribētāju tak ir vairāk nekā to brīvbiļešu. Un ja wild card neiedod un arī naudu neatmaksā, vai pats Valdis, ja viņam būtu tādas finansiālās iespējas, būtu gatavs dot savu naudiņu, zinot, ka rezultātā var palikt gan bez wild card, gan pusmiljona?!
Tur jau tā lieta, ka W iedomājies, ka jebkura valsts var iemaksāt 500k un aiziet, VISS notiek!

Bet tad padomājot, ka visas aiz strīpas esošas valstis iemaksās 500k un tādā gadijumā paplašināšies Pč dalībnieču skaits?

  +2 [+] [-]

, 2013-09-30 09:33, pirms 11 gadiem
Kad EČ laikā runāja ka par 500 000 var nopirkt wild card, domāju ka čaļi joko. Izrādās ka tāds absurds ir taisnība.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-09-30 09:46, pirms 11 gadiem
Ja Andrītis samaksātu,tad sanāk ka viņš būtu pelnījis Trīszvaigžņu ordeni.Vai man nav taisnība?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-30 10:09, pirms 11 gadiem
Agris 77 rakstīja: Kad EČ laikā runāja ka par 500 000 var nopirkt wild card, domāju ka čaļi joko. Izrādās ka tāds absurds ir taisnība.
2010 samaksaja - 11 valstis, bet dabuja 3 vai 4- precizi neatceros.

Normals bizness

  +5 [+] [-]

, 2013-09-30 10:17, pirms 11 gadiem
AIR rakstīja: A kā ir ar to iemaksāto naudiņu par wild card? Ja neiedod wild card, vai naudu atmaksā atpakaļ, jeb tas pusmiljons jāsamaksā TIKAI par iespēju piedalīties pie wild card dalīšanas? Jo gribētāju tak ir vairāk nekā to brīvbiļešu. Un ja wild card neiedod un arī naudu neatmaksā, vai pats Valdis, ja viņam būtu tādas finansiālās iespējas, būtu gatavs dot savu naudiņu, zinot, ka rezultātā var palikt gan bez wild card, gan pusmiljona?!
Ja es būtu Andra vietā,tad lai Latvija piedalītos pirmo reizi PČ,es noteikti palīdzētu finansiāli.Man nauda dzīvē nekad nav bijusi galvenā,bet cilvēki ir dažādi.

  +4 [+] [-]

, 2013-09-30 10:21, pirms 11 gadiem
Valdis Valters rakstīja: Ja es būtu Andra vietā,tad lai Latvija piedalītos pirmo reizi PČ,es noteikti palīdzētu finansiāli.Man nauda dzīvē nekad nav bijusi galvenā,bet cilvēki ir dažādi.
Lieliski! Tad varam gaidīt, ka Tu, Valdi, izveidosi fondu, kurā pats arī iemaksāsi tik, cik vari atļauties, un aizvedīsi mūs uz pasaules čempi!

     [+] [-]

, 2013-09-30 10:25, pirms 11 gadiem
Pilnīgs murgs.
Nākamais solis - finālturnīrā ieņemtās vietas arī tiek sadalītas par naudu.
Un vēl nākamais solis jebkurā normālā valstī - sports pilnīgi tiek pārtraukts finansēt.

     [+] [-]

, 2013-09-30 10:27, pirms 11 gadiem
Par šo 32 kg sentenci gan var kārtīgi ierēkt. Nu gatavā "Māte Terēze"
Valdis Valters rakstīja: Ja es būtu Andra vietā,tad lai Latvija piedalītos pirmo reizi PČ,es noteikti palīdzētu finansiāli.Man nauda dzīvē nekad nav bijusi galvenā,bet cilvēki ir dažādi.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-30 10:29, pirms 11 gadiem
srax0 rakstīja: Lieliski! Tad varam gaidīt, ka Tu, Valdi, izveidosi fondu, kurā pats arī iemaksāsi tik, cik vari atļauties, un aizvedīsi mūs uz pasaules čempi!
un kaa ar tevi pasu tadaa gadijumaa, ja tads fonds tiktu izveidots - tu butu gatavs kaut 5 lati tur ielikt, jeb tik tuksu komentaru velejies atstat?? Ir jau biki starpiba vai tev kontaa ir 50 miljoni vai 1000 lati, ne taa?
+ ir diezgan naivi ceret, ka Biedrins tagad nems un maksaas 500 tukstosus kaut kadai federacijai, kas pirms paris gadiem, nemaz neatlava vinam spelet. Tak blaviens, cilveki, jasak domat ir ar galvu. Vispirms padomajat par nakotni, pirms izslegt cilveku no izlases un tad ar atplestaam rokam atkal ceret, ka vins naks ar prieku paliigaa. Tur jabut dikti piezemetam cilvekam un vistaisnakajam valsts patriotam. Vai Andris tads ir??? Domaju, ka nodzivojot savus pirmos 18 gadus Latvija un parvacoties uz dzivi Amerika, kur ir jau gadus 9 (kas ir tikpat daudz, cik vins atceras dzivojot Latvija) vins vairs nav patriots. Un nav jau iemesla isti arii buut. Cilveku atbalsts vinam te ir labi ja 5i cilveki, kas vel tic un cer, bet parejie ir noliceji, kas tagad gaidis 500 tukstosus no vina maka. smiekligi vienkarsi

  +1 [+] [-]

, 2013-09-30 10:30, pirms 11 gadiem
Loti laba doma par to fondu,tak kur ir palikusi slavena basketbola mafija..tik daudz turigiem uznemejiem tak basketbols esot sirdslieta..

  +3 [+] [-]

, 2013-09-30 10:31, pirms 11 gadiem
Valdis Valters nav uzzinājis, ka wild card nepērk, bet tā nauda ir tikai viens no kādiem ~padsmit komponentiem. Tak nepieciešams arī ļoti sakarīgs līmenis, un galvenais, auditorijas interese par šo komandu!

 +10 [+] [-]

, 2013-09-30 10:33, pirms 11 gadiem
lidotajs rakstīja: Par šo 32 kg sentenci gan var kārtīgi ierēkt. Nu gatavā "Māte Terēze"
A kā Tu domā,kā es 15 gadus uzturēju basketbolu?Būtu tagad miljonārs,un dzīvotu ASV kā lielais Vilis.
Spaidīt taustiņus tiešām ir vieglāk un bezatbildīgāk.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-30 10:37, pirms 11 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Valdis Valters nav uzzinājis, ka wild card nepērk, bet tā nauda ir tikai viens no kādiem ~padsmit komponentiem. Tak nepieciešams arī ļoti sakarīgs līmenis, un galvenais, auditorijas interese par šo komandu!
Ja tada nauda atrastos, tad Latvijai jau nu nebutu problemas arii ar sevis reklamu. Kada starpiba kaa mes spelejam peedejos 10 gadus. Parsvaraa visu izsaka komandas vesture. Un ar labu reklamu savu uzmanibu, esmu parliecinats, mums izdotos piesaistiit.

  -2 [+] [-]

, 2013-09-30 10:51, pirms 11 gadiem
noladets rakstīja: un kaa ar tevi pasu tadaa gadijumaa, ja tads fonds tiktu izveidots - tu butu gatavs kaut 5 lati tur ielikt, jeb tik tuksu komentaru velejies atstat?? Ir jau biki starpiba vai tev kontaa ir 50 miljoni vai 1000 lati, ne taa?
+ ir diezgan naivi ceret, ka Biedrins tagad nems un maksaas 500 tukstosus kaut kadai federacijai, kas pirms paris gadiem, nemaz neatlava vinam spelet. Tak blaviens, cilveki, jasak domat ir ar galvu. Vispirms padomajat par nakotni, pirms izslegt cilveku no izlases un tad ar atplestaam rokam atkal ceret, ka vins naks ar prieku paliigaa. Tur jabut dikti piezemetam cilvekam un vistaisnakajam valsts patriotam. Vai Andris tads ir??? Domaju, ka nodzivojot savus pirmos 18 gadus Latvija un parvacoties uz dzivi Amerika, kur ir jau gadus 9 (kas ir tikpat daudz, cik vins atceras dzivojot Latvija) vins vairs nav patriots. Un nav jau iemesla isti arii buut. Cilveku atbalsts vinam te ir labi ja 5i cilveki, kas vel tic un cer, bet parejie ir noliceji, kas tagad gaidis 500 tukstosus no vina maka. smiekligi vienkarsi
Tur jau ir tā lieta, ka es nebūtu gatavs maksāt tādā fondā! Ja es būtu apgalvojis, ka es tā un tā cilvēka vietā maksātu, tad ar attiecīgi maksātu! Pēc loģikas principiem attiecīgi Valdim būtu jāmaksā tik, cik viņš var atļauties, ņemot vērā, ka viņš apgalvo, ka Andra vietā būtu maksājis! Es Latvijas basketbolu atbalstu aizejot uz mājas spēlēm! Bet ja es algalvošu, ka es tā un tā cilvēka vietā darītu to un to... Nu nez, man tā liekas nevajadzīgi runāšana!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 11:05, pirms 11 gadiem
Kas ir lielais Vilis?Varbūt tu domā Dumjo Vili Krištopānu?
Valdis Valters rakstīja: A kā Tu domā,kā es 15 gadus uzturēju basketbolu?Būtu tagad miljonārs,un dzīvotu ASV kā lielais Vilis.
Spaidīt taustiņus tiešām ir vieglāk un bezatbildīgāk.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-30 11:20, pirms 11 gadiem
Valdis Valters rakstīja: A kā Tu domā,kā es 15 gadus uzturēju basketbolu?Būtu tagad miljonārs,un dzīvotu ASV kā lielais Vilis.
Spaidīt taustiņus tiešām ir vieglāk un bezatbildīgāk.
Ģenerāl ! esi atklāts līdz galam, sauc ciparu!!!... savādi izklausās pēc Kirova, kas joprojām uzskata ,ka ja ne viņš ,tad ledus hokejs būtu meklējams miskastē. Arī šajā gadījumā summa netiek atklāta. Tauta grib zināt savus varoņus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-30 11:32, pirms 11 gadiem
Diez vai Latvija spētu pārtrumpot Brazīliju, Ķīnu, Turciju, Krieviju. . . pat , ja Biedriņš vai kāds cits iemaksātu šos miljonus! Vārdu sakot wild kart Latvijai nespīd. Vajadzēja pašiem uzvarēt Beļģiju, izcīnīt vismaz septīto vietu un būtu ceļazīme uz pasaules čempionātu. Vai to spēja šī komanda bez kārtīgiem centriem? Beļģiju noteikti vajadzēja pieveikt. Ceturtdaļfinālā Horvātiju? Tur varēja būt visādi. Ja gadītos trejaču krītamā diena, tad jā. Diemžēl bez tālmetieniem citu argumentu Latvijai bija maz . Ja tie krita, tad varēja uzvarēt jebkuru, ja nekrita varēja zaudēt jebkuram. Vispār žēl, ka Latvija neizmantoja šo iespēju. Šajā čempionātā daudzas komandas bija bez saviem labākajiem spēlētājiem. Ukrainā būs daudz grūtāk. Krievija, Grieķija Turcija darīs visu , lai reabilitētos. Tāpat Izraēla, Vācija izdarīs secinājumus. Spēcīgāka būs Serbija, kurai šoreiz bija ļoti jauna komanda. Ukraina spēlēs savās mājās. Šī modeļa Bagatska komandai tieši ši bija lielā izdevība. Ja Biedriņu nevarēja pielauzt, tad bija vērts pārbaudes mačos pārbaudīt Kambalu, Grafu, Ciprusu, bet varbūt paņemt līdzi Porziņģi? Jānis Bērziņš praktiski tika marinēts uz soliņa?! Vēl jau bija Peiners. Jā, viņam veselības problēmas, bet nevajag viņu nodzīt ar maksimālām fiziskām slodzēm.
Lielai sajūsmai par šī gada 11. vietu nav pamats, jā ir solis uz priekšu. Kādas ir cerības nākotnē? Ir, pat labas, ja nāks pastiprinājums- Dāvis Bertāns, Porziņģis, Pasečniks, Šmits, Žvīgurs, Vecvagars, Siliņš. . . Bet tā jau ir cita paaudze un tā varbūt , vismaz daļēji, būs pavisam cita komanda nekā šī Bagatska. Šis Bagatska modelis savu iespēju palaida garām!Latvija tomēr ir basketbola valsts ar bagātām tradīcijām un briesmīgi slavēt pa vietu otrajā desmitā un celt treneri vai debesīs, neredzu nekāda pamata!

     [+] [-]

, 2013-09-30 11:33, pirms 11 gadiem
noladets rakstīja: Ja tada nauda atrastos, tad Latvijai jau nu nebutu problemas arii ar sevis reklamu. Kada starpiba kaa mes spelejam peedejos 10 gadus. Parsvaraa visu izsaka komandas vesture. Un ar labu reklamu savu uzmanibu, esmu parliecinats, mums izdotos piesaistiit.
Bet jūs saprotat, ka wild card ir tikai 4 gab.?
Vienu no tām droši dabūs Brazīlija, otru Ķīna.

Paliek 2 vietas Eiropai.
Vai Latvija var pārtrumpēt Krieviju, Vāciju, Grieķiju, Itāliju?
Atpazīstamībā?
Tāpat viens no kritērijiem ir Nacionālais čempionāts un tā apmeklētība.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-09-30 11:51, pirms 11 gadiem
Valdis Valters rakstīja: Ja es būtu Andra vietā,tad lai Latvija piedalītos pirmo reizi PČ,es noteikti palīdzētu finansiāli.Man nauda dzīvē nekad nav bijusi galvenā,bet cilvēki ir dažādi.
tieši tā - kas ir 2-3 nedēļu alga. to jau varētu arī mēs pogu spaidītāji atļauties

bet nākamā doma -
Ja olimpiskā komiteja ar LBS noorganizētu - akciju pērkam kopā:
1. noorghanizēts čārteri - teiksim 500-1000 cilv., to organizējot - censa būs lētakas, nekā katram savā gaitā braukt
2. dzīvošana
3. par to uzcenojums būtu tieksim 500EUR, kas % nav liela summa uz kopējo braucienu, turklāt ņemot vērā vēl . kopā jau sanāktu 250 000 EUR. puse jau ir..
4. avansa summa 500 jāiemaksā tagad, bet ja pasākums nenotiek tad to apmaksā atpakaļ. pārejo summu čerterim - normālā veidā tuvojoties pasākumam.
5. var piesaistīt kā oficiālo partneri kadu lielāku tūrisma kantori - kas norezervē uzreiz kādas 50-100 biļetes, kas ekskluzīvi nodarbojas ar izmitināšanas, transfēra un citiem jautajumiem.
6. šiem asciācija garantē iespeju nopirkt biļetes vismaz uz basi, loterijas kārtībā uz atklāšanas/nobeiguma cermonijām..

nu tad no Andra vēl vajag tikai atlikušos 250 t.euro.
ps nedomāju, ka maksa 500eur un 500 braucēju būtu kautkas nereāls pat Latvijai, ja runa par olimpiādi, komandu tajā un ..
pps varbūt pie reizes "optom" nopirkt sieviešu izlases dalību pa 50k, volejbola 50, rokasbumbas 25k, ūdenspolo par 10k un Vasiļevski pa 5k, Kuzminu par 1K
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-30 12:17, pirms 11 gadiem
Mums nekad nebūs 1 formula un visticamāk arī braucēja ,jo esam par mazu lai mūsu auditorija būtu interesanta .Tas pats ar basketu.Cik cilvēki skatīsies reklāmu ĶĪNĀ,KRIEVIJĀ un cik LATVIJĀ. Neredzēt mums "mežonīgo karti"

     [+] [-]

, 2013-09-30 12:24, pirms 11 gadiem
DRĪZĀK cits ANDRIS varēja sportam kādu bāzīti uzcelt tas kurš digitalizēja TV,tas kurš vēju tēvs,tas kurš RĪGAS miskastes saimnieks utt.

     [+] [-]

, 2013-09-30 12:30, pirms 11 gadiem
Basketbola skolai RĪGA Pārdaugavā nav savas sporta zāles.

     [+] [-]

, 2013-09-30 12:32, pirms 11 gadiem
Dumpinieks šoreiz bez ideāliem?

     [+] [-]

, 2013-09-30 12:59, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Dumpinieks šoreiz bez ideāliem?
drīzāk "skauģis ar pārmetumiem"
1 2 42 komentāri