Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" apstiprina Lazareva un Fjodorova nonākšanu vēju pilsētā

Emils Ozerinskis

"Liepāja" apstiprina Lazareva un Fjodorova nonākšanu vēju pilsētā
Vladislavs Lazarevs. Foto: FK Liepāja

"Liepājas" futbola klubu nākamajā sezonā pārstāvēs vārtsargs Vladislavs Lazarevs un pussargs Maksims Fjodorovs. Abu futbolistu pievienošanos komandai šodien oficiāli izziņoja pats klubs.

25 gadus vecais vārtsargs Vladislavs Lazarevs ar "Liepāju" trenējas jau kopš pērnā gada rudens, pievienojoties kurzemnieku treniņiem labu brīdi pirms sezonas pēdējās spēles. Pagājušajā gadā Lazarevs aizvadīja 19 spēles Griķijas otrās līgas komandā "Karaiskakis".

Iepriekš Lazarevs jau spilgti spēlējis trenera Tamaza Pertijas vadībā, palīdzot "Valmierai" pirmo reizi aizcīnīties līdz Eirokausu vietai. Tomēr pēc pēc bēdīgi slavenās vēstules un spēlētāju dumpja Pertijas trenētajā vienībā Lazarevs izkrita no trenera iecienīto spēlētāju sarakta. Divus ar pusi gadus vēlāk nesaskaņas nogludinātas un Lazarevs ir gatavs sargāt gruzīnu trenera vadītās "Liepājas" cietoksni.

Liepājnieku rindām pievienojies arī 19 gadus vecais balsta pussargs Maksims Fjodorovs, kurš pagājušajā sezonā spēlēja "Tukums 2000/Telms" sastāvā. Futbolists pagājušajā sezonā devās laukumā 28 Virslīgas cīņās, tostarp palīdzot tukumniekiem divreiz uzveikt "Liepāju". Sezonu iepriekš Fjodorovs palīdzēja "Audai" kļūt par Nākotnes līgas čempioni, atverot komandas ceļu uz Virslīgu, kuru tobrīd paralēli veica arī vicečempione "Tukums 2000/Telms", uz kuru spēlētājs starpsezonā pārgāja kā īrētais futbolists.

"Liepāja" aizvadītajā Virslīgas sezonā ieņēma ceturto vietu, tomēr šosezon tā nedeva ceļazīmi uz Eirokausu kvalifikācijas spēlēm, jo Latvijas kausu ieguva Virslīgā piektajā vietā palikusī "Auda", kas aiztaisīja liepājnieku durvis uz Eiropu.

Fjodorovs kļuvis par trešo oficiāli apstiprināto pērnās sezonas "Tukums 2000/Telms" spēlētāju liepājnieku rindās. Iepriekš vēstīts gan par Jāņa Krautmaņa, gan Markusa Kruglauža pievienošanos vēju pilsētas vienībai. Vairāki komandas papildinājumi atrasti Gruzijā, kurzemnieku rindām peivienojoties pussargam Giorgi Kucijam, vārtsargam Lukam Sanikidzem un nigēriešu vidējās līnijas spēlētājam Lukmanam Gilmoram. No Kosovas otrās līgas uz "Liepāju" pārnācis uzbrucējs Prešess Ediae.

"Liepājai" arī uz jauno sezonu ir spēkā līgums ar vārtsargu Krišjāni Zviedri un vēl virkni iepriekš komandā spēlējušiem spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/FKLiepaja/

  +2 [+] [-]

, 2023-01-18 17:59, pirms gada
nobēdzinās vēl pēdējo liepājas futbola skolas audzēkni Zviedri? Vispār negrib nevienu fanu tribīnēs? Un kā Kosovas otrās līgas uzbrucējs var būt labāks par jaunu liepājas sporta skolas audzēkni? kāpēc netiek dota iespēja liepājniekiem spēlēt Liepājā?

  +2 [+] [-]

, 2023-01-18 18:10, pirms gada
Patika klubs,kad atgriezās virslīgā un tur spēlēja daudz vietējo un latvieši no citām pilsētām,bet tagad pilnīgi ne ko neizsakošs klubs.

  +2 [+] [-]

, 2023-01-18 18:49, pirms gada
Izziņoja PAT klubs. Oho PAT klubs 😂 Griķijas otrās līgas komanda. GRIĶIJAS 😂 Pārstāju lasīt pēc pirmajiem teikumiem. Pedorinski izglītības dokumentus uzrādi!!!

  +1 [+] [-]

, 2023-01-18 19:55, pirms gada
Liepājai jau ir kam izīrēt vārtsargus.Viens otrā līgā dublieru sastāvā,viens Karostā,viens GrobiņāUn kādi divi Zviedrim aiz muguras

     [+] [-]

, 2023-01-18 20:18, pirms gada
Papis_Diane rakstīja: nobēdzinās vēl pēdējo liepājas futbola skolas audzēkni Zviedri? Vispār negrib nevienu fanu tribīnēs? Un kā Kosovas otrās līgas uzbrucējs var būt labāks par jaunu liepājas sporta skolas audzēkni? kāpēc netiek dota iespēja liepājniekiem spēlēt Liepājā?
Fjodorovs arī ir liepājnieks.

     [+] [-]

, 2023-01-18 21:45, pirms gada
alguns rakstīja: Liepājai jau ir kam izīrēt vārtsargus.Viens otrā līgā dublieru sastāvā,viens Karostā,viens GrobiņāUn kādi divi Zviedrim aiz muguras
Plus vēl arī Klāvs Bethers Itālijā...

     [+] [-]

, 2023-01-19 09:55, pirms gada
kāds zin kur atrodas griķija

     [+] [-]

, 2023-01-19 11:39, pirms gada
bumbotava rakstīja: kāds zin kur atrodas griķija
Tā ir griķu lielvalsts