Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" paraksta līgumu ar uzbrucēju no Nigērijas

Emils Ozerinskis

"Liepāja" paraksta līgumu ar uzbrucēju no Nigērijas
Prešess Ediae. Foto: FK Liepāja

Futbola klubs "Liepāja", gatavojoties jaunajai Virslīgas sezonai, savas rindas papildinājis ar Nigērijas uzbrucēju Prešesu Ediae, kurš ir viens no daudziem decembra nometnes laikā Turcijā pārbaudītajiem spēlētājiem.

Informācija starptautiskajos resursos par jauno "Liepājas" spēlētāju ir gaužām skopa. Nigērijas futbolistam Prešesam Ediae ir prominents Instagam konts, kam ir 23,4 tūkstoši sekotāju, tomēr viņa publicētā satura skatītāju iesaiste ir krietni pieticīgāka, nekā varētu gaidīt no tik liela sekotāju skaita. No futbolista pašpublicētās informācijas secināms, ka iepriekš viņš spēlējis Kosovas klubā "Phoenix Banje", kas gan nav Kosovas augstākās līgas komanda un par šo vienību minimāla informācija atrodama Kosovas kausa izcīņas spēlēs.

Arī "Liepājas" paziņojumā par spēlētāja piesaisti nekas cits kā viņa pilsonība un pozīcija laukumā - uzbrucējs, nav minēta. Vairāk par "Liepājas" sastāva gaidāmajām aprisēm iepriekš informēja laikraksts "Kurzemes Vārds".

  +2 [+] [-]

, 2022-12-23 18:56, pirms gada
Kārtējais bomzis maisā

  +3 [+] [-]

, 2022-12-23 19:59, pirms gada
kosovas 2 .līga laikam tuvu ai lielā 5nieka

  +3 [+] [-]

, 2022-12-23 20:01, pirms gada
Jē, vēl viens noneims Latvijas futbolā.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-23 20:20, pirms gada
Tie, kas te raksta nievājošus komentārus, laikam dzīvo ilūzijās par Virslīgas līmeni. Ko tad Liepāja panākusi pēdējos gados ar vairākiem salīdzinoši labiem un pieļauju arī dārgiem CV. Dažkārt tāds no name nonākot pareizajā vietā šādā līmenī var izšaut, vismaz ar motivāciju nevajadzētu būt problēmām. Resp., paskatīsimies un tad vērtēsim.

     [+] [-]

, 2022-12-24 18:55, pirms gada
Ja paskatās tad Valmierai iepriekš arī bija No name spēlētàji… daži jau ir devušies uz labākām līgām… bet nu pirdējiem no dīvāna savādāk domājas