Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" apstiprina malējā aizsarga Krautmaņa pievienošanos klubam

Emils Ozerinskis

"Liepāja" apstiprina malējā aizsarga Krautmaņa pievienošanos klubam
Jānis Krautmanis. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Futbola klubs "Liepāja" publiski apstiprinājis vienošanos ar 25 gadus veco kreisās malas aizsargu Jāni Krautmani, kurš aizvadīto sezonu noslēdza "Tukums 2000/Telms" rindās.

Jau labu brīdi "Liepājas" sociālo tīklu kontos apskatāmi attēli ar komandas treniņdarbu šajā starpsezonā, dodot iespēju daudzus potenciālos komandas papildinājumus jau laicīgi ieskicēt. Kurzemes komanda oficiāli pavēstījusi par malējā aizsarga Jāņa Krautmaņa atgriešanos "Liepājā".

Karjeras ievadā "Grobiņu" un Liepājas dublierus pārstāvējušais Krautmanis savu debiju FK "Liepāja" rindās Virslīgas čempionātā piedzīvoja 2018. gadā, pavadot laukumā deviņas minūtes pret tā brīža turnīra pastarīti "Valmieru". Tieši uz Vidzemes komandu Krautmanis pārcēlās nākamajā sezonā, pavadot pussezonu Tamaza Pertijas vadībā. Pēcāk futbolists pārstāvēja "Spartaku", "Tukumu 2000" un Lietuvas komandu Kedaiņu "Nevežis".

Pagājušās sezonas sākumā Krautmanis parakstīja līgumu ar RFS. Rīdzinieku galvenajā komandā futbolists devās laukumā vienā Virslīgas cīņā, lielāko sezonas pirmās puses daļu pavadot ar dublieriem. Vasaras pāreju perioda laikā spēlētājs no RFS devās īrē uz "Tukums 2000/Telms", aizvadot 13 spēles un gūstot pa vārtiem pret liepājniekiem un valmieriešiem.

"Liepājas" sastāvā jaunajā sezonā vairs nebūs 36 spēlēs astoņus rezultatīvus sitienu izpildījušā serbu flanga uzbrucēja Nemaņas Belakoviča, kurš sociālajos tīklos pateicies par iespēju spēlēt Latvijā un atzīmējis savu atrašanās vietu Rīgas lidostā. 26 gadus vecais spēlētājs norādīja, ka atgriežas dzimtenē un spēlēs Serbijas Superlīgā. Tāpat Tamaza Pertijas trenētās vienības rindās jaunajā sezonā nebūs Angolas izlases futbolists Igansiu Migels, kurš pērn 15 Virslīgas spēlēs guva divus vārtus.

Jaunajā sezonā Kurzemes komandu pārstāvēs gruzīnu pussargs Giorgi Kucija un liepājnieku vārtsargu līnijai pievienojies Luka Sanikidze. Oficiāli vēstīts, ka liepājnieki noslēguši līgumu ar Kosovas otrajā līgā spēlējušo Prešesu Ediae. Komandas publicētajos materiālos redzams, ka liepājnieku rindās trenējas vēl virkne iepriekšējās sezonas tukumnieku - Oskars Rubenis, Markuss Kruglaužs un arī Maksims Fjodorovs.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/FKLiepaja/

  +2 [+] [-]

, 2023-01-09 15:22, pirms 2 gadiem
Tukumnieki cik ātri aizbēga, tikpat ātri izklīdīs un nebūs ne vienam vajadzīgi

     [+] [-]

, 2023-01-09 16:29, pirms 2 gadiem
Briest jauns superklubs ! Top spēlētāji, super top treneris.....

     [+] [-]

, 2023-01-09 16:46, pirms 2 gadiem
Cik reizes pašam ir jāuzkāpj uz grābekļa, lai saprastu, ka Latvijas spēlētājiem FKL šobrīd nav ko meklēt. Pagājušajā starpsezonā Kurtišs ar lielām cerībām atgriezās mājās Liepājā. Kur viņš ir tagad? Tāpat Volkovs tika nomarinēts uz rezervistu soliņa tālākā gala, līdz viņu atdeva SC Grobiņa komandai.

     [+] [-]

, 2023-01-09 17:02, pirms 2 gadiem
Lūk es saprotu, mega zvaigzne arī Latvijas futbolā!

"liepājnieki noslēguši līgumu ar Kosovas otrajā līgā spēlējušo Prešesu Ediae"

     [+] [-]

, 2023-01-09 17:11, pirms 2 gadiem
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Cik reizes pašam ir jāuzkāpj uz grābekļa, lai saprastu, ka Latvijas spēlētājiem FKL šobrīd nav ko meklēt. Pagājušajā starpsezonā Kurtišs ar lielām cerībām atgriezās mājās Liepājā. Kur viņš ir tagad? Tāpat Volkovs tika nomarinēts uz rezervistu soliņa tālākā gala, līdz viņu atdeva SC Grobiņa komandai.
vai tik pa lielam tas nebūs stāsts visās vadošajās komandās atskaitot Valmieru

     [+] [-]

, 2023-01-09 17:25, pirms 2 gadiem
fall in love rakstīja: vai tik pa lielam tas nebūs stāsts visās vadošajās komandās atskaitot Valmieru
Tiešām nezinu kā tur ar citām LFV vadošajām komandām, bet man ir žēl tos talantīgos Liepājas futbola skolas audzēkņus, kuri spēlēja, un joprojām spēlē, Latvijas U-izlasēs Tas pats D. Dobrecovs tika uzskatīts par savas paaudzes vienu no talantīgākajiem Latvijas spēlētājiem. Kur un kāpēc viņš ir tagad? Niks Sliede un Markuss Alpēns (viņu padomdevēji) laicīgi saprata, ka patreiz ir jādodas prom no Liepājas, jo nekas tur labs nespīd. Labi, viņi līdz šim nespēlēja LFV vadošajās komandās, tomēr visu laiku bija ar reālu spēļu praksi.