Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Leipzig'' pēc zaudējuma pret ''Shakhtar'' atlaiž galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Leipzig'' pēc zaudējuma pret ''Shakhtar'' atlaiž galveno treneri
Domeniko Tedesko. Foto: Imago Images/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas klubs ''Leipzig'' oficiāli paziņojis par sadarbības pārtraukšanu ar galveno treneri Domeniko Tedesko, kurš to vadīja kopš 2021. gada decembra. Lēmums pieņemts pēc piedzīvotā zaudējuma UEFA Čempionu līgas spēlē pret Doņeckas ''Shakhtar'' ar 1:4.

Domeniko Tedesko par Vācijas Bundeslīgas komandas ''Leipzig'' galveno treneri kļuva 2021. gada 9. decembrī. Kopā ar viņu klubs iepriekšējā sezonā sasniedza pusfinālu UEFA Eiropas līgā, kur divu spēļu summā ar 2:3 zaudēja Glāzgovas ''Rangers''.

Šo sezonu ''Leipzig''' Tedesko vadībā bija sākusi slikti. Piecās pirmajās Bundeslīgas spēlēs tā pratusi uzvarēt tikai vienā, kamēr divās citās izcīnīti neizšķirti, bet vēl divās piedzīvoti zaudējumi. Ar pieciem punktiem tā šobrīd ieņem tikai 11. vietu turnīra tabulā.

Par pēdējo spēli Tedesko ''Leipzig'' galvenā trenera amatā kļuva UEFA Čempionu līgas mačs pret Doņeckas ''Shakhtar'', kur tika piedzīvota neveiksme ar 1:4. Šis zaudējums lika komandas vadībai izšķirties par sadarbības pārtraukšanu. Publiskajā paziņojumā minēts, ka komandu atstās arī Tedesko asistenti, bet jauns galvenais treneris tiks paziņots drīzumā.

No 2017. līdz 2019. gadam Tedesko bija ''Schalke 04'' galvenais treneris, bet vēlāk divus gadus trenēja Krievijas Premjerlīgas komandu Maskavas ''Lokomotiv''. Gan ar ''Schalke'', gan ''Lokomotiv'' komandām Tedesko izcīnīja otrās vietas vietējos čempionātos.

     [+] [-]

, 2022-09-07 16:37, pirms 2 gadiem
Maskavas Spartaks necis Loko