Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Blogs: Starkovs, Gibraltārs, Vatikāns, solījumi, meli, tēriņi

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Blogs: Starkovs, Gibraltārs, Vatikāns, solījumi, meli, tēriņi
Guntis Indriksons, Aleksandrs Starkovs un Jānis Mežeckis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Šodien, kad bija jāizdara izvēle starp Virslīgas kausa fināla apmeklēšanu klātienē un futbola izlases spēles pret Gibraltāru vērošanu televīzijā (jo kāpēc gan divus tik nenozīmīgus notikumus neielikt vienā laikā?), izvēlējos pirmo. Kāpēc? Nu ko gan var jaunu ieraudzīt, spēlējot pret amatieriem (es par Gibraltāru). Jā, pieļāvu iespēju, ka muļļāsimies, bet zaudējumu iztēloties nevarēju pat lielākajos murgos. Tagad pēc kara esmu gudrs - tas ir kā sods LFF par 2017. gadā pieņemto absurdo lēmumu uz pusotru(!) ciklu nolīgt Aleksandru Starkovu.

Par Starkovu savu sakāmo esmu pateicis jau vairākkārt – gan tekstā, gan Futbolbumbu raidījumos - gan pirms pieciem gadiem, gan pērn, kad Petrovičs atgriezās pie izlases stūres. Un tas bija vēl krietnu laiciņu pirms šīs dienas kauna. Tagad kritiķiem šis ir pavisam izdevīgs brīdis, lai spārdītu guļošos. Centīšos no tā izvairīties, lai gan patiešām tas ir ārkārtīgi grūts uzdevums.

Neviens Starkovu tagad nespārdītu, ja dažam labam būtu pieticis prātiņa nepamest viņu zem tanka. Skaidrs, ka Starkovs varēja pats atteikties, bet, domāju, reti kurš atteiktos no tādas algas, kāda ir Latvijas futbola izlases galvenajam trenerim. Ignorējiet LFF vadoņu acīs pūsto miglu, ka ar Starkovu pie stūres notiek baigā taupīšana!

Šeit vienkārši padalīšos ar dažām tēzēm uz strauju slavu iegūstošajām "karstām pēdām”. Piedodiet par kokteili – dažās ir dusmas, dažās ironija, dažās neizpratne, dažās ierosinājumi.

Nopietnas un ne tik nopietnas Latvijas futbola tēzes
• Jāsarunā pārbaudes spēle ar Monako un Vatikānu, pie reizes jācer, ka tās tiks iekļautas FIFA/UEFA saimē, lai nāktu klāt reitinga punkti,

• Beidzot pasaules mediji raksta un rakstīs par Latvijas futbola izlasi!

• Mežeckis 2017. gada pavasarī pēc Starkova apstiprināšanas par Grigorčuka iespējamo kandidatūru: “Summa, par kuru esmu dzirdējis, ir apmēram miljons sezonā.” Indriksons: “Bez miljona sezonā Grigorčuks nestrādā, jā. Taču esmu pilnībā pārliecināts, ka Petrovičs ar neko nav sliktāks, pilnīgi ne ar ko. Mēs varam iztērēt miljonu gadā trenera apmaksai, bet tas nebūtu prāta darbs.” Pilnīgi meli. Un, ja meli, tad rodas jautājums - apzināti? Un ja apzināti, tad - kāds bija mērķis? Attaisnot savu absolūti neloģisko izvēli?

• Tajā pašā preses konferencē Indriksons: “Mums nav ne mazākā pamata neuzticēties trenerim Starkovam, viņš to jau pierādījis ar savu darbu visur, kur strādājis. Starkovs ne tikai sasniedz pozitīvus rezultātus, bet arī sniedz ieguldījumu spēlētāju attīstībā.” Es to šeit tikai tāpat ieliku.

• Ir daži izlases futbolisti, kuri, uzzinot, ka atgriezīsies Starkovs, burtiski nespēja tam noticēt un smējās savā starpā, lietojot apzīmējumu “bomba”,

• Gan Indriksons, gan Mežeckis amatā ir ilgāk par Putinu. Indriksona darbs ir “LFF naudai nemaz nepieskaros”, bet Mežecka darbs ir “visi Eiropā mani pazīst”.

• Kazakevičs, 2012. gada decembrī stājoties sporta direktora amatā: “Latvija diez vai kļūs par futbola lielvalsti, bet ar ļoti nopietnu darbu un pareizu pieeju varam nostiprināties futbola valstu vidusslānī. Tas ir sasniedzams.” Latvijas izlase FIFA rangā starp UEFA loceklēm 2012. gada decembrī 42. vietā, šobrīd 47. vietā (aiz Andoras).

• Karašausks un Kamešs, pārstāvot Gibraltāru, visticamāk, nokārtotu 3:0 uzvaru 34 tūkstošu iedzīvotāju zemei,

• LFF Laureātu balle 2017. gadā nebija jārīko un, visticamāk, uz 2018. gadu attiecas tas pats. Var sabalsot labākos, bet nekādu svinību! Tas ir tāpat, kā apstiprināt valsts budžetu ar lielu deficītu un svinēt to uz vella paraušanu. Tas ir tāpat, kā ieņemt pēdējo vietu Eirovīzijā un rīkot tam par godu ballīti. Tas ir tāpat kā partijai Saeimas vēlēšanās nepārvarēt 5% barjeru, bet ballēties par godu četrgades galvenajam notikumam.

• Izlases izbraukuma spēlēs delegācijas sastāvs ir jāsamazina. Kamdēļ tam pašam Mežeckim doties līdzi? Kā viņš var mums palīdzēt uzvarēt Gibraltāru? Kamēr nespējam apspēlēt Kosovu, Fēru salas un Gibraltāru, tikmēr nemētājamies ar naudu! Nekādus “kreisos” komandējumus! Strādājam tepat uz vietas Rīgā, katru mīļu stundiņu domājam, ko varam darīt labāk, lai Latvijas futbols kļūtu labāks.

• Starkovs 2003. gadā sasniedza Latvijas futbola gadsimta panākumu, bet pēc 15 gadiem viņa vadībā gadsimta apkaunojums. Šī apkaunojuma nebūtu, ja 2013. gadā pēc 0:5 pret bosniešiem LFF vadība un pats Starkovs saprastu, ka Petrovičs un izlase ir noiets etaps. Kungi, paši uzprasījāties.

• Šobrīd patiešām esam nokrituši līdz tam, ka Latvijai ir ļoti maz labu futbolistu un jebkuram trenerim būtu grūti. Taču mūsdienu futbolā vairs nepietiek ar vienu pašu iedvesmojošu runāšanu - izlases nometnēs intensīvi jāstrādā pie saikņu veidošanas, jāmeklē taktiski risinājumi un galu galā no esošā pieticīgā materiāla ir jāizkausē labākais, kas ir. Atvainojos, vecs vīrs var lieti noderēt lielajām izlasēm - tur patiešām bieži vien pietiek ar autoritāti un pareizi izvēlētiem uzvārdiem (Aragoness 2008. gadā?). Latvijas gadījumā nepieciešams enerģisks, mūsdienīgs un, protams, arī kvalificēts speciālists.

• Gadi iet, bet padomju domāšana joprojām Latvijas futbolā. Nespēt uzņemties atbildību - tāds ir rokraksts. Izcila reakcija pēc kārtējās izgāšanās: “Taču ko nu vairs izdarīs, tā nu spēle beidzās (..). Noteikti būs laiks par to domāt.” Nu tad sēdēsim tagad visi un domāsim. Es jau to daru.

• LFF ir ļaudis, kuri uzskata, ka regulāri esmu pārāk negatīvi noskaņots. Eh, no malas labāk redzams.

• Ir plkst. 22:03 un joprojām nekādu ziņu no LFF un Starkova par atkāpšanos. Nemaz nerunājot par elementāru komentāru sniegšanu no LFF vadītāju (OK, Mežeckis vismaz bija gatavs atbildēt kolēģim) un futbola izlases futbolistu puses (atvainošanās vismaz?). Pulkstenis tikšķ.

1 2 3 84 komentāri
Slēpts komentārs: otins

 +16 [+] [-]

, 2018-03-25 22:13, pirms 7 gadiem
Pulkstenis tikšķ. Visi lff sen jau guļ, jo ir pilnīgi poh...

 +16 [+] [-]

, 2018-03-25 22:14, pirms 7 gadiem
Labs raksts!
Mazliet smieklīgi lasīt
Bet viss jau pareizi pateikts!
Slēpts komentārs: otins

  -2 [+] [-]

, 2018-03-25 22:17, pirms 7 gadiem
Novicka k-gs, nevēlos aizstāvēt Starkovu, bet kāda būtu LV izlases objektīvā vieta šībrīža FIFA ranga tabulā, ja izlases treneris nebūtu Starkovs, bet būtu kāds cits?
Ņemot vērā vērtējumā mūsu klubu panākumus Eiropas kausos, un mūsu futbolistu gaitām ārzemju klubos.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-25 22:18, pirms 7 gadiem
Man ir tikai viens jautājums LFF, kam tādam jānotiek LV futbolā, lai Stariks atkāptos???

  +3 [+] [-]

, 2018-03-25 22:19, pirms 7 gadiem
PERFEKTI ! un nemoci sevi un neņem galvā ka apgalvo ka esi pārāk negatīvi noskaņots ! Ar negatīvisma līmeni Tev ir ļoti pat perfekti jau ilgāku laiciņu sanācis nobalansēt uz asmeņa un cerams tā izdosies arī turpmāk !

  -1 [+] [-]

, 2018-03-25 22:19, pirms 7 gadiem
Jaha rakstīja: Man ir tikai viens jautājums LFF, kam tādam jānotiek LV futbolā, lai Stariks atkāptos???
Tev jāizvirza sava kandidatūra uz izlases trenera amatu.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-25 22:22, pirms 7 gadiem
Bet ir viens darvas piliens - noteikti zini cik ir Starkova oficiāla alga tagad pie izlases stūres ! Kamdēļ to nevari atklāt ? Sekos kaut kādas nopietnas sankcijas ?! Tad ienāc te komentāros no kaut kāda kreisā profila un til ļoti aiz neslēptām puķēm te to uzraksti un liec manīt ka esi tu pats kas to raksta - un juridiski neviens piesieties nevarēs !

  +3 [+] [-]

, 2018-03-25 22:23, pirms 7 gadiem
Edmunds Novickis normaals vecis esi! Labs raksts! Malacis!

  +6 [+] [-]

, 2018-03-25 22:23, pirms 7 gadiem
Nu, Gibraltārā tiem "profesionāļiem" dienasnauda ir tikai 35 euro katram un viesnīca arī jāsameklē līdz 60 eiro par nakti vienam, diezgan pieticīgi...
https://www.vid.lv/komandejumi.html

 +10 [+] [-]

, 2018-03-25 22:24, pirms 7 gadiem
Mežeckim vajag noorganizēt pārbaudes spēli ar kādu sieviešu izlasi, lai atgūtu pārliecību un vārtu garšu!!!

  +9 [+] [-]

, 2018-03-25 22:28, pirms 7 gadiem
Kad ieraudzīju, ka sastāvā ir atkal Gabovs, kurš pat savā lūzeru klubā sastāvā netiek, gribējās vecajam marazmātiķim S pa pieri ar bomi! Starp citu, nekādu argumentu vairs nav, jo zemāk vairs nav iespējams krist, Gibraltāra ir pēdējā vietā pasaules reitingā!
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +1 [+] [-]

, 2018-03-25 22:39, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Novicka k-gs, nevēlos aizstāvēt Starkovu, bet kāda būtu LV izlases objektīvā vieta šībrīža FIFA ranga tabulā, ja izlases treneris nebūtu Starkovs, bet būtu kāds cits?
Ņemot vērā vērtējumā mūsu klubu panākumus Eiropas kausos, un mūsu futbolistu gaitām ārzemju klubos.
es kaut kā brīnos par mūsu "žurnālistiku", ja, it kā jau tiešām Starkovam prasītos atkāpties, jo zaudēt Gibraltāram vienkārši nedrīkst un viss, bet mūsu diženie "žurnālisti" kaut kā uzklūp Starkovam, bet reāli objektīvi novērtēt Latvijas šī brīža futbola paaudzi vienkārši aizmirst. Šodien es arī esmu par to, lai Starkovs atkāpjas, bet nekad nenoniecināšu to, ka Starkovs ir aizvedis izlasi uz iespējams lielāko sporta panākumu Latvijas vēsturē. Latvijas sporta žurnālisti savā lauciņā viennozīmīgi ir nekvalitatīvāki par Starkovu viņa darba laukā.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-25 22:42, pirms 7 gadiem
LFF klimata specālists Ilvars arī klusē, gan soc tīklos, gan LFF mājaslapā. Par ko saņem čunguru?

     [+] [-]

, 2018-03-25 22:43, pirms 7 gadiem
kasagrande rakstīja: es kaut kā brīnos par mūsu "žurnālistiku", ja, it kā jau tiešām Starkovam prasītos atkāpties, jo zaudēt Gibraltāram vienkārši nedrīkst un viss, bet mūsu diženie "žurnālisti" kaut kā uzklūp Starkovam, bet reāli objektīvi novērtēt Latvijas šī brīža futbola paaudzi vienkārši aizmirst. Šodien es arī esmu par to, lai Starkovs atkāpjas, bet nekad nenoniecināšu to, ka Starkovs ir aizvedis izlasi uz iespējams lielāko sporta panākumu Latvijas vēsturē. Latvijas sporta žurnālisti savā lauciņā viennozīmīgi ir nekvalitatīvāki par Starkovu viņa darba laukā.
Beidz murgot!!Kurš aizveda, vai kuru aizveda?To ākstu Verpis aizveda.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

     [+] [-]

, 2018-03-25 22:46, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Novicka k-gs, nevēlos aizstāvēt Starkovu, bet kāda būtu LV izlases objektīvā vieta šībrīža FIFA ranga tabulā, ja izlases treneris nebūtu Starkovs, bet būtu kāds cits?
Ņemot vērā vērtējumā mūsu klubu panākumus Eiropas kausos, un mūsu futbolistu gaitām ārzemju klubos.
Protams, tas ir labs jautājums, ja izlases pamata veči sāk spēlēt Polijas otrajā līgā... Tas ir nemazāk nopietns jautājums, kā izlases galvenais treneris.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-25 22:47, pirms 7 gadiem
Keimais Žurmis rakstīja: Beidz murgot!!Kurš aizveda, vai kuru aizveda?To ākstu Verpis aizveda.
Stulbums nav obligāti jāizrāda publiskā telpā!

     [+] [-]

, 2018-03-25 22:50, pirms 7 gadiem
Zaudēt Gibraltāram,protams,kauns,bet izlases spēlētāju pārstāvētie klubi neliecina,ka mūsējie būtu baigie meistari. Ja uztaisītu kaut kādu katras izlases spēlētāju kopējo rangu(piemēram, katram spēlētājam piešķirot koeficientu, atkarībā no tā,cik spēcīgu līgu pārstāv, kaut to pašu,ko izmanto,lai rēķinātu UEFA koefus eirokausiem),tad LV izlase Eiropā diezin vai būtu augstāk par 40. vietu. Viss ir likumsakarīgi. Sen vairs neesam galvas tiesu pārāki par Eiropas nabagiem, drīzāk- vienā līmenī.

  +7 [+] [-]

, 2018-03-25 22:50, pirms 7 gadiem
Keimais Žurmis rakstīja: Beidz murgot!!Kurš aizveda, vai kuru aizveda?To ākstu Verpis aizveda.
Aha, viens Verpis aizveda Nu, beidzam šito cirku, futbolā ir 11 spēlētāju pamatsastāvs, un tikpat liela loma bija gan Koļiņko, gan Astafjevam, gan Rubīnam, u.t.t. Tas bija kolektīvs sasniegums, bet kolektīvs tas varēja vien būt ar Starkova dāsno ietekmi.Tik neaizmirsīsim, ka tas bija pavisam cits Starkovs, pajauns vēl tiem gadiem (pat 50 nebija), vadīja Skonto, kas viņa laikos bija viens no vadošajiem klubiem reģionā (to pierādīja gan Eirokausi, gan Sadraudzības kausi), un viņa vadībā Maskavas Spartak paņēma sudrabu Krievijas čempī... Atkārtošos, tas nebija paguris pensis, ieliktenis.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-25 22:51, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Stulbums nav obligāti jāizrāda publiskā telpā!
Kāpēc tad tu to izrādi, dienu dienā, gadu gadiem? Neapnīk? Nepietiekamas uzmanības sindroms? Tad jāārstējas!

 +13 [+] [-]

, 2018-03-25 22:54, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tā nu viņš ir!
Šoreiz Novickis nolēma liekties vienas lielas sabiedrības daļas pūsto vēju virzienā, un nevis objektīvi izanalizētu visus aspektus par to kas un kāpēc mūsu valsts izlasi ir novedis tur kur tā ir šobrīd.
1) "nolēma liekties pūsto vēju virzienā" - maldāties, vienmēr paužu savu viedokli.
2) Šis, maigi izsakoties, nav pirmais materiāls par šo tēmu. Par Latvijas futbola problēmām, tostarp analītiskākā gultnē, ir runāts/rakstīts ne reizi vien. Ja palaidāt garām, piedodiet, neesmu vainīgs.
3) Šī ir tūlītēja reakcija uz "profesionāļi neviennozīmīgi (atkal - maigi izsakoties) apstiprināta trenera vadībā zaudē amatieriem". Ja, piemēram, Liepāja ar algotņiem zaudētu Tukumam, nedomāju, ka man uzreiz būtu jādod padziļināta analīze, kādam bija jābūt Liepājas sastāvam (utt.), lai apspēlētu Tukumu.

  +4 [+] [-]

, 2018-03-25 22:56, pirms 7 gadiem
NAMEJS9999 Reali katru dienu tik dara to, kaa komentee.... Te daudz taadu slimo 😬😷😁

  +1 [+] [-]

, 2018-03-25 22:56, pirms 7 gadiem
Pagaidām redzu vienu cilvēku ,kurš aizstāv Starkovu. Namejs arī tagad uzskata ka arī ar citu trenri būtu šādi paši rezultāti. Latvija ir ļoti vāja , bet ne tik vāja lai zaudētu Gibraltāram. Šeit mūsu līmenis ir augstāks , pat daudz augstāks. Šis zaudējums jau ir pilnībā uz treneru sirdsapziņas. Zaudējums amatieriem.
Namejs baidās , ka jaunais treneris paņems izlasē Karašausku un rezultāts būs labāks.

     [+] [-]

, 2018-03-25 22:56, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: Zaudēt Gibraltāram,protams,kauns,bet izlases spēlētāju pārstāvētie klubi neliecina,ka mūsējie būtu baigie meistari. Ja uztaisītu kaut kādu katras izlases spēlētāju kopējo rangu(piemēram, katram spēlētājam piešķirot koeficientu, atkarībā no tā,cik spēcīgu līgu pārstāv, kaut to pašu,ko izmanto,lai rēķinātu UEFA koefus eirokausiem),tad LV izlase Eiropā diezin vai būtu augstāk par 40. vietu. Viss ir likumsakarīgi. Sen vairs neesam galvas tiesu pārāki par Eiropas nabagiem, drīzāk- vienā līmenī.
Kopumā tendence Baltijai ir tāda, ka tā acu priekšā top par Eiropas futenes pundurvalstīm... Nu, igauņi vēl spirinās, bet arī neko diži. Ja paskatāmies, kādos klubos spēlēja Lietuvas un Latvijas futbolisti 2000. gadu sākumā, mjā, starpība ir diezgan manāma, tolaik Baltijas futbolisti bija atrodami tādos klubos, kā Arsenal, CSKA, Southempton, Sunderland, Kijevas Dinamo, Porto, Valencia, turklāt atsevišķos gadījumos spēlējot pat līderu lomas. Varbūt zāles meklējamas, risinot šos jautājumus visas Baltijas līmenī?

  +2 [+] [-]

, 2018-03-25 22:56, pirms 7 gadiem
Keimais Žurmis rakstīja: LFF klimata specālists Ilvars arī klusē, gan soc tīklos, gan LFF mājaslapā. Par ko saņem čunguru?
Viņa tvīti bieži vien ir neinteresanti. Ar daudz lielāku interesi, lasu, piemēram, Suveizdas un Novicka tvītus.

  +7 [+] [-]

, 2018-03-25 22:56, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Labs raksts būtu, ja viņš būtu līdztekus devis savu novērtējumu LV izlases spēlētāju potenciālam.
Ir viegli nokritizēt treneri, bet ''piemirst'' uzrakstīt ar kādiem spēlētājam tam jāstrādā.
Rakstu izlasīji?

Tur nav tikai par Starkovu - es tur redzu par iemesliem, pārsvarā par LFF darbu, kas sākas ar LFF vadību - pašreizējie izlases rezultāti ir kā spogulis LFF darbam ilgā laikā (t.sk. trenera izvēle)

  -3 [+] [-]

, 2018-03-25 22:58, pirms 7 gadiem
dobrecovs rakstīja: Protams, tas ir labs jautājums, ja izlases pamata veči sāk spēlēt Polijas otrajā līgā... Tas ir nemazāk nopietns jautājums, kā izlases galvenais treneris.
Izskatās, ka Novickis un viena liela sabiedrības daļa, cerot nomainīt mājai cauro jumtu, kad tai ir arī sabrukuši pamati, izglābt to no sabrukšanas. Tā dzīvē nemēdz būt.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-25 22:58, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Stulbums nav obligāti jāizrāda publiskā telpā!
Tad ievēro savu apgalvojumu pats.

     [+] [-]

, 2018-03-25 23:00, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Izskatās, ka Novickis un viena liela sabiedrības daļa, cerot nomainīt mājai cauro jumtu, kad tai ir arī sabrukuši pamati, izglābt to no sabrukšanas. Tā dzīvē nemēdz būt.
Ko Tu murgo?

     [+] [-]

, 2018-03-25 23:01, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: Zaudēt Gibraltāram,protams,kauns,bet izlases spēlētāju pārstāvētie klubi neliecina,ka mūsējie būtu baigie meistari. Ja uztaisītu kaut kādu katras izlases spēlētāju kopējo rangu(piemēram, katram spēlētājam piešķirot koeficientu, atkarībā no tā,cik spēcīgu līgu pārstāv, kaut to pašu,ko izmanto,lai rēķinātu UEFA koefus eirokausiem),tad LV izlase Eiropā diezin vai būtu augstāk par 40. vietu. Viss ir likumsakarīgi. Sen vairs neesam galvas tiesu pārāki par Eiropas nabagiem, drīzāk- vienā līmenī.
Novickis pirms laika bija uztaisījis. Te ir, nav pat gads pagājis
Bez emocijām: Latvijas izlases vieta Eiropas...

     [+] [-]

, 2018-03-25 23:02, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Izskatās, ka Novickis un viena liela sabiedrības daļa, cerot nomainīt mājai cauro jumtu, kad tai ir arī sabrukuši pamati, izglābt to no sabrukšanas. Tā dzīvē nemēdz būt.
Tas tiešām ir naivums. Ja kaut 5-6 izlases spēlētāji neiekampsies laba līmeņa čempjos (vismaz Beļģijas, Šveices līmenī), tad maksimums būs uzvaras par Gibraltāru un Likteņšteinu. Varbūt neizšķirts ar labu izlasi reizi gadā.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-25 23:04, pirms 7 gadiem
Edmunds Novickis rakstīja: 1) "nolēma liekties pūsto vēju virzienā" - maldāties, vienmēr paužu savu viedokli.
2) Šis, maigi izsakoties, nav pirmais materiāls par šo tēmu. Par Latvijas futbola problēmām, tostarp analītiskākā gultnē, ir runāts/rakstīts ne reizi vien. Ja palaidāt garām, piedodiet, neesmu vainīgs.
3) Šī ir tūlītēja reakcija uz "profesionāļi neviennozīmīgi (atkal - maigi izsakoties) apstiprināta trenera vadībā zaudē amatieriem". Ja, piemēram, Liepāja ar algotņiem zaudētu Tukumam, nedomāju, ka man uzreiz būtu jādod padziļināta analīze, kādam bija jābūt Liepājas sastāvam (utt.), lai apspēlētu Tukumu.
Piedod, protams, ka katram ir tiesības uz savu personisko viedokli, bet šoreiz šīs ir pilnīgi nenodalāmas lietas, jo tik cieši savijušās, ka tās vienkārši nedrīkst nodalīt.
Un stāsts nav par konkrēto izlases spēlētāju modeli, bet gan par to ar kādu materiālu jāstrādā ir/būs LV izlases trenerim, lai arī kāds tam nebūtu uzvārds.
1 2 3 84 komentāri