Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Uzvaras vārtu autors Varslavāns: "80 minūtes bijām labākā komanda"

Agris Suveizda

Uzvaras vārtu autors Varslavāns: "80 minūtes bijām labākā komanda"
Renārs Varlslavāns. Foto: LFF

Latvijas vīriešu futbola izlase izcīnījusi pirmo uzvaru UEFA Nāciju C līgā, savā laukumā ar rezultātu 1:0 apspēlējot Fēru salas. Vienīgos vārtus guva 23 gadus vecais "Valmieras" pussargs Renārs Varslavāns, kurš guva pirmos vārtus pieaugušo valstsvienībā un Latvijas kreklā iesitis nebija gandrīz septiņus gadus – kopš U17 izlases laikiem.

"Ieskrēju iekšā soda laukumā, redzēju, ka Gutja [Vladislavs Gutkovskis] cīnās par bumbu. Veiksmīga epizode – bumba izgāja kādam starp kājām, vairs jau neatceros, vai Jānim vai pretiniekiem. Veiksme nedaudz piepalīdzēja, bet es biju pareizajā vietā un pareizajā laikā," portālam Sportacentrs.com sacīja Varslavāns. "Jau biju izdomājis, ka pa zemi sitīšu tālajā stūrī, bet, protams, nebiju notēmējis, ka trāpīšu iekšā pret stabu. Kā to gribēju, tā arī izpildīju – ar mierīgu galvu koncentrējos uz bumbu, zināju, kur gribu to nogādāt, un viss sanāca."

"Domāju, ka uzvarējām pelnīti un ka 80 minūtes bijām labākā komanda laukumā. Tas, ka beigās jau spēlējām uz rezultātu, ir tikai futbols. Rezultāts [spēles gaitā] nospēlēja ļoti lielu faktoru. Ja visiem spēkiem iesim uz priekšu, viņiem radīsies iespējas pretuzbrukumiem. Nedomāju, ka mums galotnē kaut kā pietrūka, vienkārši Fēru salu centrējumi bija ļoti labi, arī noguruma faktors. Tādēļ esmu ļoti priecīgs, ka mums vārtos ir Rihards Matrevics," turpināja Varslavāns, kurš aizvadīja desmito maču pieaugušo izlasē. "Galvenais, ko vajadzēja mainīt pēc Armēnijas spēles, bija attieksme un cīņasspars. Jāpierāda arī mums pašiem, ka varam cīnīties par punktiem."

Jau pirmajā puslaikā Varslavāns vairākkārt nokļuva ar bumbu soda laukumā: "Vairāk varēju izspiest no tās epizodes, kurā Saveļjevs sita pa vārtiem un bumba atlēca ļoti labā vietā, taču kaut kā ļoti ātri griezās un pēc mana pieskāriena atleca prom. Un arī epizodē, kur atrados metru no vārtiem un bumba atleca ar rikošetu - ar mierīgāku galvu varēju iesist arī tur."

Klubā Varslavāns spēlē ar 14. numuru, bet izlasē viņam ticis uzbrūkošam pussargam ne tik pierastais trijnieks: "Diemžēl vienīgais brīvais numurs, kas izlasē bija palicis (smejas)."

     [+] [-]

, 2024-09-11 00:57, pirms nedēļas
Vismaz uzvara

  +2 [+] [-]

, 2024-09-11 08:57, pirms 6 dienām
kkāds murgs, spēle nekāda, ne no mums, ne no Kundziņsalas... paveicās ar vienu vienīgo iespēju, ko izmantojām, pēc rokām utt.
Pats futbols nebaudāms...

  +1 [+] [-]

, 2024-09-11 09:47, pirms 6 dienām
Vārslavāns izsakās līdzīgi Šitam...

  -1 [+] [-]

, 2024-09-11 14:12, pirms 6 dienām
Varslavāna-Šita pašslavinošs komentārs.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-11 15:11, pirms 6 dienām
Matrevica izvēlne par pirmo ir pirmais lielais izrakums no Latvijas Nikolato!
Turpini rakt!!!

     [+] [-]

, 2024-09-11 17:04, pirms 6 dienām
Latvijas kreklā iesitis nebija gandrīz septiņus gadus – kopš U17 izlases laikiem

Iesitis U18:
https://lff.lv/speles/latvija-islan...