Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" vēlas iegādāties "Manchester United" nevajadzīgo Sančesu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Inter" vēlas iegādāties "Manchester United" nevajadzīgo Sančesu
Aleksis Sančess. Foto: LaPresse via AP/Scanpix

Itālijas A sērijas klubs Milānas "Inter" vēlas iegādāties čīliešu uzbrucēju Aleksi Sančesu, kurš pašlaik tiek īrēts no "Manchester United".

Milānas "Inter" nav iekļuvusi labāko trijniekā kopš 2011. gada, taču šajā sezonā tiek demonstrēts pārliecinošs sniegums, kas ļauj ieņemt otro vietu. Sestdien ar 3:0 tika pieveikta "Genoa", un vienus no vārtiem guva Aleksis Sančess, kurš izcēlās jau trešo reizi astoņos mačos. Viņš devās laukumā arī vakar, kad ar 2:0 tika pieveikts "Napoli".

31 gadus vecais čīlietis "Inter" rindās demonstrējis atzīstamu sniegumu, tāpēc Milānas komanda viņu vēlas iegādāties. Palīdzēt varētu arī fakts, ka "Manchester United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs neredz viņu savā komandā. "Inter" lielākais šķērslis būtu nevis pārejas summa, bet gan Sančesa līgums – "United" līgumā viņš pelna aptuveni 400 tūkstošus mārciņu nedēļā.

Arī laikā, kad Sančess pārstāv citu komandu, daļu no viņa algas turpina maksāt "Manchester United". Pašreizējais līgums ir spēkā līdz 2022. gada vasarai, taču gadījumā, ja uzbrucējs tiks nopirkts, "Inter" varēs ar viņu vienoties par jauniem nosacījumiem jeb Sančesam būs jāpiekrīt algas samazinājumam, lai turpinātu spēlēt Milānā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-07-29 19:21, pirms 4 gadiem
Uz priekšu. Būs naudiņa Dortmundei zināt kura spēlētāja iegādei.