Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Gatūzo ļoti ātri atstāj "Fiorentina" galvenā trenera amatu

Rolands Eliņš

Gatūzo ļoti ātri atstāj "Fiorentina" galvenā trenera amatu
Dženāro Gatūzo. Foto: Zumapress/Scanpix

Itālijas mediji vēsta, ka Dženāro Gatūzo jau atstājis galvenā trenera amatu "Fioretina" komandā, kurā viņš tika pieteikts 25. maijā.

Par Gatūzo un "Fiorentina" sadarbības beigām paziņots oficiāli. "Rai Toscana" un "Sky Sport Italia" vēsta, ka abu pušu pārstāvji jau vakar sēdušies pie viena galda, lai nokārtotu formalitātes saistībā ar līguma pārtraukšanu, kas tagad arī izdarīts.

Dženāro Gatūzo Florences komandā tika pieteikts tikai pirms dažām nedēļām, taču ātri radušās neatrisināmas nesaskaņas starp treneri, kluba prezidentu Roko Komiso un kluba menedžeri Džankarlo Antoņoni.

Gatūzo esot piekritis darbam "Fiorentina" komandā tikai tad, ja viņam būs noteikta kontrole pār spēlētāju transfēriem un garantijas, ka sastāvs tiks pastiprināts. Taču Gatūzo šobrīd neesot apmierināts ar situāciju.

Savukārt kluba vadība nav apmierināta ar Gatūzo ieteiktajiem spēlētājiem, jo acīmredzama ir viņu saikne, proti, gan Gatūzo, gan vairākus spēlētājus, ko viņš aicina kluba vadību iegādāties, pārstāv viens un tas pats aģents Žorže Mendešs.

Attiecīgi Gatūzo laiks "Fiorentina" galvenā trenera amatā noslēdzies pēc nieka 23 dienām, neaizvadot nevienu spēli vai pat pārbaudes spēli.

43 gadus vecais bijušais Itālijas izlases futbolists Gatūzo savā trenera karjerā vadījis jau astoņas komandas astoņu gadu laikā, un iepriekšējos gados viņš bija galvenais treneris Itālijas spēcīgajās komandās "Napoli" un "Milan".

Izmantotie resursi:
https://football-italia.net/reports...

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:55, pirms 3 gadiem
bija traks spēlētājs...
kā treneris - arī... laikam...

     [+] [-]

, 2021-06-17 17:04, pirms 3 gadiem
Gatuzo bija viens no katenačo aizsardzības balstiem.