Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Zlatanam veikta ceļgala operācija, atgriešanās pēc apmēram diviem mēnešiem

Rolands Eliņš

Zlatanam veikta ceļgala operācija, atgriešanās pēc apmēram diviem mēnešiem
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Milan" paziņojis, ka Zviedrijas uzbrucējam Zlatanam Ibrahīmovičam veiksmīgi veikta ceļgala operācija.

Ceļgala savainojums bija licis Zlatanam Ibrahīmovičam atteikties no saviem plāniem atkal pārstāvēt Zviedriju Eiropas čempionātā, tiesa, Zviedrijas izlase tīri veiksmīgi spēlē arī tāpat un pirmajās divās spēlēs guvusi četrus punktus.

Zlatana sakarā pastāvēja arī bažas, ka viņa traumai būs nepieciešama sarežģītāka operācija, kas varētu likt viņam izlaist arī daļu no nākamās sezonas, taču viņš tiek gaidīts atpakaļ futbola laukumā jau pēc diviem mēnešiem. "Sky Sport" vēsta, ka pēc mēneša viņš varēs atsāks skriešanas treniņus, bet pēc astoņām nedēļām varētu jau atkal piedalīties spēlēs.

Ibrahīmovičam, kuram oktobrī apritēs 40 gadi, ir noslēgts jauns līgums ar "Milan", kas paredz viņa spēlēšanu komandā līdz nākamā gada vasarai. Šosezon Zlatans piedalījās 27 spēlēs "Milan" sastāvā un guva 17 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://football-italia.net/ibrahim...