Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" piedāvā 100 miljonus par Lukaku, "Inter" iedod kurvīti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" piedāvā 100 miljonus par Lukaku, "Inter" iedod kurvīti
Romels Lukaku. Foto: SIPA/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pagājušās sezonas uzvarētāja Londonas "Chelsea" vēlas sastāvu pastiprināt ar uzbrucēju. Piedāvāti 100 miljoni eiro par Romelu Lukaku, tomēr Itālijas čempione Milānas "Inter" skaidri likusi saprast, ka vēlas lielāku piedāvājumu.

Aizvadītā sezona Romelu Lukaku bija gana spilgta. 28 gadus vecais uzbrucējs A sērijā guva 24 vārtus un palīdzēja Milānas "Inter" pēc vairāk kā desmit gadu pārtraukuma atgūt Itālijas čempiones titulu. Turpinājumā raženais uzbrucējs pārstāvēja Beļģijas izlasi un tika iekļauts Eiropas čempionāta simboliskajā izlasē.

Starpsezonā "Inter" galvenā trenera amatu atstāja Antonio Konte, jo viņš nebija mierā ar vadības vēlmi pārdot vairākus svarīgus futbolistus, lai samazinātu finansiālo slogu. Nav izslēgts, ka tiks pārdots arī Lukaku, kurš gan paudis gatavību palikt Milānā.

Londonas "Chelsea" piedāvājums bijis 100 miljonu eiro vērtībā un darījumā tiktu iekļauts arī kreisās malas aizsargs Markoss Alonso, kurš pārceltos uz Milānu, taču "Inter" likusi skaidri saprast, ka gadījumā, ja pārdos Lukaku, vēlas saņemt apjomīgāku naudas summu.

Jāpiezīmē, ka Lukaku reiz jau pārstāvēja "Chelsea", tomēr viņam neizdevās nostiprināties galvenajā komandā, aizvadot tikai 15 spēles. Londonā pavadījis trīs sezonas, Lukaku 2014. gadā tika pārdots Liverpūles "Everton". Pēcāk viņš nonāca "Manchester United" rindās.

Čempionu līgas uzvarētāja vēlas sastāvu papildināt ar uzbrucēju. Galvenais mērķis bijis Dortmundes "Borussia" līderis Ērlings Holanns, tomēr Vācijas klubs nevēlas šovasar viņu pārdot, jo jau zaudēja Džeidonu Sančo. Tādējādi "Chelsea" pievērsusies Lukaku kandidatūrai.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...