Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Aplis noslēgsies: Bufons atgriezīsies savā pirmajā klubā "Parma"

Rolands Eliņš

Aplis noslēgsies: Bufons atgriezīsies savā pirmajā klubā "Parma"
Džanluidži Bufons. Foto: zumapress.com/Scanpix

Leģendārais vārtsargs Džanluidži Bufons šonedēļ tiks pieteikts Itālijas B Sērijas kluba "Parma" sastāvā, ziņo "Goal.com" un Itālijas mediji. Bufonam tā būs atgriešanās savā pirmajā profesionālajā klubā.

Džanluidži Bufons šo sezonu aizvadīja "Juventus" sastāvā, no kura vienreiz jau bija atvadījies. Maijā viņš no Turīnas slavenā kluba atvadījās vēlreiz, taču vēl nedeva konkrētus mājienus par savas karjeras turpinājumu. Tagad viņš Itālijas medijiem atklājis, ka grasās turpināt spēlēt un ka savu lēmumu pieņems tuvāko dienu laikā.

Taču šodien tiek vēstīts, ka ar panākumiem noslēgušās viņa pārrunas ar Itālijas klubu "Parma" un Bufons tuvākajās dienās tiks pieteikts kā Parmas spēlētājs. "Goal" vēsta, ka tiks noslēgts divu gadu līgums, turklāt vienošanās paredz Bufonam arī vietu kluba sistēmā pēc futbolista karjeras beigām.

Bufons savas futbolista gaitas sāka tieši "Parma" sistēmā, 1991. gadā ienākot kluba akadēmijā. Pirms 26 gadiem viņš debitēja "Parma" galvenajā komandā, aizveda to līdz Itālijas kausam un UEFA kausam, un šīs komandas sastāvā izauga par zvaigzni. Pēc tam Bufons pievienojās "Juventus", turpinoit rakstīt savu izcilo CV, kurā tagad ir desmit Itālijas čempiona tituli, seši Itālijas kausi, pasaules čempiona tituls un 12 A Sērijas sezonas labākā vārtsarga balvas.

Tagad 43 gadu vecumā Bufons atgriezīsies vietā, kur viņa karjera sākās, turklāt viņa palīdzība klubam būs vajadzīga, jo finansiālu problēmu iepriekš māktā "Parma" šobrīd ir izkritusi uz B Sēriju, kurā atgriezās tikai 2018. gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/buffon...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2021-06-14 20:22, pirms 3 gadiem
Bufons viens no visu laiku labākajiem vārtsargiem!Lai vēl iepriecina Parma fanus un pelnītā atpūtā.

     [+] [-]

, 2021-06-14 21:21, pirms 3 gadiem

     [+] [-]

, 2021-06-14 21:23, pirms 3 gadiem
Palīdzēt Parmai atgriezties A Serie - tas būtu skaists karjeras noslēgums! Nu, un pēc tam var jau palikt vēl vienu sezonu A Serie un uzspēlēt pret Juve!
Veiksmi Dži Dži!