Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Konte atvainojas Neapoles iedzīvotājiem: ''Izkusām kā sniegs saulē''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Konte atvainojas Neapoles iedzīvotājiem: ''Izkusām kā sniegs saulē''
Antonio Konte. Foto: SIPA/Scanpix

Itālijas A sērija startējusi ar lielu neizšķirtu skaitu. Viena no divām komandām, kas spējusi izcīnīt uzvaru, ir ''Verona'', kas mājās ar 3:0 pārsteidza ''Napoli''. Pēc mača Neapoles granda galvenais treneris Antonio Konte atvainojās kluba līdzjutējiem par vājo sniegumu.

''Pirmajā puslaikā laukumā bija tikai viena komanda, šķiet, ka ''Verona'' pat netika pie sitiena. Otrajā puslaikā teju uzreiz ielaidām vārtus un pēc tam izkusām kā sniegs saulē. Atvainojos Neapoles iedzīvotājiem, kas mums seko ar lielu aizrautību. Es esmu galvenais treneris un ir tikai pareizi, ka uzņemos pilnu atbildību. Pazemīgi atvainojos – otrais puslaiks bija nepieņemams,'' pēc zaudējuma A sērijas pirmajā mačā teica ''Napoli'' galvenais treneris Antonio Konte.

Itāļu stratēģis jau iepriekš medijiem bija izteicies, ka viņa darba sākums ''Napoli'' klubā nav bijis veiksmīgs un nav izdevies veikt nepieciešamās izmaiņas transfēru tirgū.

''Napoli'' nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad savā laukumā uzņems ''Bologna''.

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsitaly.co...
https://www.bbc.com/sport/football/...