Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" un Nīderlandes talantīgais aizsargs de Lihts operācijas dēļ izlaidīs trīs mēnešus

Agris Suveizda

"Juventus" un Nīderlandes talantīgais aizsargs de Lihts operācijas dēļ izlaidīs trīs mēnešus
Mateiss de Lihts ar Itālijas čempionu kausu. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Itālijas spēcīgākā futbola kluba pamatsastāva centra aizsargs Mateiss de Lihts pleca operācijas dēļ laukumā atgriezīsies tikai novembra vidū, atklājis Itālijas laikraksts Gazzetta dello Sport.

Pēc izstāšanās UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā sezonas pēdējo spēli aizvadījušais de Lihts medijiem apstiprināja, ka viņam ir nepieciešama labā pleca operācija. Tagad kļuvis zināms, ka nīderlandiešu aizsargam, kuram rīt apritēs 21 gads, ķirurģiskas iejaukšanās dēļ nāksies izlaist aptuveni trīs mēnešus.

Pleca savainojumu de Lihts guva 23. novembrī Bergamo pret "Atalanta" (3:1) un pārējo sezonu aizvadīja par spīti sāpēm. Debijas sezonā Itālijas A sērijā de Lihts sāka 26 no 29 spēlēm, guva četrus vārtus un palīdzēja "Juventus" izcīnīt devīto titulu pēc kārtas. Čempionu līgā viņš sāka sešas spēles, bet Itālijas kausā, kur "Juventus" zaudēja finālā, - četras spēles. "Juventus" de Lihtu no Amsterdamas "Ajax" iegādājās par 75+10,5 miljoniem eiro.

Kamēr jaunā A sērijas sezona sāksies 19. septembrī, Nīderlandes izlase rudenī aizvadīs sešas spēles UEFA Nāciju līgā, A līgā tiekoties ar itāliešiem, bosniešiem un poļiem. "Euro 2020" atlasē de Lihts sāka visas astoņas spēles un Nīderlandes pieaugušo izlasē ir paguvis aizvadīt 23 mačus un gūt divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.gazzetta.it/Calcio/Seri...

  -3 [+] [-]

, 2020-08-11 18:45, pirms 4 gadiem
bleedz plaids dievam,ta mauka nespeles

  +2 [+] [-]

, 2020-08-11 18:50, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: bleedz plaids dievam,ta mauka nespeles
Brauz uz straupi ārstēties

  +2 [+] [-]

, 2020-08-11 20:01, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Brauz uz straupi ārstēties
No Straupes tā iestāde ir izvākusies, reorganizēja un apvienoja ar Strenčiem, uz turieni tad arī mūsdienās jābrauc ārstēties.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-11 20:02, pirms 4 gadiem
kasagrande rakstīja: No Straupes tā iestāde ir izvākusies, reorganizēja un apvienoja ar Strenčiem, uz turieni tad arī mūsdienās jābrauc ārstēties.
Nu tad viņam to štelli vajag dubultā ar visiem Strenčiem,jo šitam nav pilns rublis