Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Nenotikusī ''Napoli'' un ''Juventus'' spēle oktobrī tiks izspēlēta 17. martā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nenotikusī ''Napoli'' un ''Juventus'' spēle oktobrī tiks izspēlēta 17. martā
Foto: PA Images/Scanpix

Itālijas A sērija paziņojusi, ka oktobrī nenotikusī spēle starp Turīnas ''Juventus'' un ''Napoli'' tiks izspēlēta 17. martā. ''Napoli'' oktobrī tika konstatēta saslimšana ar Covid-19 un reģionālais dienests liedza komandai ceļot uz maču. Sākotnēji vienībai piesprieda tehnisko zaudējumu, ko Napoli apstrīdēja. Kluba sūdzību akceptēja un tāpēc bija jālemj par datumu mača izspēlei.

Pagājušā gada 14. oktobrī ''Napoli'' par neierašanos uz spēli pret ''Juventus'' piesprieda tehnisko zaudējumu un atņēma vienu punktu. Pirms šīs cīņas ''Napoli'' rindās tika konstatēta saslimšana ar Covid-19, kā dēļ reģionālais dienests aizliedza pamest reģionu un komanda nemaz uz Turīnu neizlidoja. ''Juventus'', zinādama, ka spēle nenotiks, tāpat ieradās stadionā un gaidīja pēc reglamenta noteikto laiku, lai pretendētu uz tehnisko uzvaru.

''Napoli'' nebija mierā ar šo lēmumu, to apstrīdot. Sūdzība tika akceptēta, ''Napoli'' pieņemts labvēlīgs lēmums, kas nozīmēja, ka komandām spēle būs jāaizvada no jauna. ''Juventus'' līdz ar šo lēmumu tika dzēsti trīs punkti par tehnisko uzvaru.

Kļuvis zināms, ka šis mačs tiks izspēlēts 17. martā. Turnīra tabulā komandas šķir seši punkti. ''Juventus'' ar 49 punktiem 24 mačos ir trešie, kamēr ''Napoli'' ar 43 punktiem 23 spēlēs sestie. Abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē 13. februārī ar 1:0 uzvarēja ''Napoli''.

     [+] [-]

, 2021-03-05 22:12, pirms 3 gadiem
"Oktobrī nenotikusī ''Napoli'' un ''Juventus'' spēle tiks izspēlēta 17. martā"