Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" vēl uz diviem gadiem izīrē Brahimu Diasu "Milan"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Madrides "Real" vēl uz diviem gadiem izīrē Brahimu Diasu "Milan"
Brahims Diass. Foto: LaPresse/Zumapress.com/Scanpix

Spānijas un Itālijas grandi Madrides "Real" un "Milan" panākuši vienošanos par 21 gadu vecā marokāņu izcelsmes Spānijas futbolista izīrēšanu Milānas klubam līdz 2022./23. gada sezonas beigām.

Uzbrūkošais pussargs Milānas komandu, atrodoties īrē, pārstāvēja jau iepriekšējā sezonā, palīdzot milāniešiem izcīnīt Itālijas A sērijas čempionāta sudraba medaļas. Žurnālists Fabricio Romāno vēsta, ka "Milan" par Diasa izīrēšanu vēl uz divām sezonām Spānijas Karaliskajam klubam samaksājusi trīs miljonus eiro.

Īres līgumā atrunāts, ka "Milan" ir iespēja daudzsološo futbolistu iegādāties pastāvīgā īpašumā par 22 miljoniem eiro, tomēr arī tad "Real" saglabā daļu tiesību uz Diasu - madridiešiem pat pēc 22 miljonu saņemšanas ir tiesības Spānijas U21 valstsvienības pussargu pārpirkt par 27 miljoniem eiro.

Diass pagājušajā sezonā "Milan" kreklā visos turnīros kopā aizvadīja 39 spēles, iesitot septiņus vārtus un atdodot četras rezultatīvas piespēles. Jāmin, ka spānis līdz 2019. gada janvārim pārstāvēja Anglijas Premjerlīgas grandu Mančestras "City", tās rindās kļūstot par Anglijas čempionu.

Izmantotie avoti:
https://www.acmilan.com/en/news/art...
https://twitter.com/FabrizioRomano

     [+] [-]

, 2021-07-20 16:57, pirms 3 gadiem
Pa to laiku ļoti lielas izmaiņas skars Milānas Inter. Kādas?! Cik zinu no tādiem puslīdz TOP klubiem Inter bija ilgākais ģenerālsponsora logo. Uz krekliem Pirelli tiks aizstāts ar ... (to jau nu interesenti paši var pameklēt).