Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" un "Atletico" pārtraukušas sarunas par Grīzmana un Saula maiņu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Barcelona" un "Atletico" pārtraukušas sarunas par Grīzmana un Saula maiņu
Antuāns Grīzmans. Foto: Maria Jose Segovia/AFP/Scanpix

Kā ziņo Spānijas portāls "sport.es", tad Spānijas "La Liga" čempionāta grandi "Barcelona" un Madrides "Atletico" tā arī nav atraduši kompromisu saistībā ar iespējamo Katalonijas kluba uzbrucēja Antuāna Grīzmana un "atlētu" pussarga Saula Ņigesa maiņas darījumu.

Kā ziņo avoti, tad nesaprašanās radušās finansiālajos jautājumos, "Barcelona" papildus Saulam vēloties iegūt vai nu 20 miljonus eiro, vai daudzsološo portugāļu uzbrucēju Žuau Fēliksu, tomēr ar to neesot bijuši mierā madridieši. Tāpat "Atletico" neesot bijis gatavs Francijas valstsvienības futbolistam Grīzmanam maksāt pašreizējo algu.

No otras puses - arī Sauls nebija apmierināts ar salīdzinoši zemāko algu, ko piedāvāja "Barcelona". Abas puses tā arī neatrada kopīgu valodu, nolemjot sarunas izbeigt. "Barcelona" plānos pagājušajā sezonā 51 spēlē 20 vārtus guvušo un 13 rezultatīvas piespēles atdevušo Grīzmanu pārdot citai komandai. No iespējamām pircējām minētas Mančestras "United", Turīnas "Juventus" un Londonas "Chelsea", tomēr aktīvu interesi par francūzi izrādīja tikai viņa bijušais klubs "Atletico".

Jāmin, ka "Barcelona", "Atletico" un Madrides "Real" izrādot interesi iegādāties Vācijas Bundeslīgas kluba Menhenglādbahas "Borussia" un Vācijas izlases 27 gadus veco aizsargu Matiasu Ginteru, ziņo Vācijas laikraksts "Bild". Iespējamā transfēra summa svārstoties no 15 līdz 20 miljoniem eiro. Pagājušajā Bundeslīgas sezonā 34 spēlēs divus vārtus guvušā Gintera līgums ar "Borussia" beigsies 2022. gada vasarā, bet Menhenglādbahas klubs esot ieinteresēts spēlētāju pārdot pirms viņš kļūst par brīvo aģentu.

Izmantotie avoti:
https://www.sport.es/es/noticias/ba...
https://www.fussballtransfers.com/a...

     [+] [-]

, 2021-07-19 22:40, pirms 3 gadiem
..kā tad, angļu klubiem jau nu nav pa kabatai un nav diez ko lielas vajadzības pēc vēl viena dārgā spēlētāja. ja Juve no Rolanda atvadītos, tad varbūt šiem noderētu. bet diez vai Grīzijs kaut kur ies.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-19 23:11, pirms 3 gadiem
Diez kā Barca tiks tiem algu griestiem tuvumā ja nespēj tikt vaļā no Grīzmana un pārējiem,lai parakstītu jaunos ieguvumus un pašu Messi

     [+] [-]

, 2021-07-20 09:31, pirms 3 gadiem
Mančesterai obligāti vajag 1.60m uzbrucēju EPL viņu nositīs

     [+] [-]

, 2021-07-20 11:36, pirms 3 gadiem
Kommaer_inventor rakstīja: Mančesterai obligāti vajag 1.60m uzbrucēju EPL viņu nositīs
Kante tev nepiekristu

     [+] [-]

, 2021-07-20 14:35, pirms 3 gadiem
Kommaer_inventor rakstīja: Mančesterai obligāti vajag 1.60m uzbrucēju EPL viņu nositīs
Viņš ir gandrīz vienāda auguma kā Mbapē, tad jau viņu arī Mančestrai nevajadzētu pēc tavas loģikas?