Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lukaku "Inter" izteicis vēlmi pievienoties ČL čempionei "Chelsea"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Lukaku "Inter" izteicis vēlmi pievienoties ČL čempionei "Chelsea"
Romelu Lukaku. Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Scanpix

Londonas "Chelsea" turpina lenkt Milānas "Inter" uzbrucēju Romelu Lukaku. Nedēļas sākumā tika ziņots, ka "Inter" atteikusies no 100 miljoniem eiro, bet, kā ziņo medijs "Sky Sports", pats spēlētājs vēlas pievienoties "Chelsea" un tuvākajā laikā sekos jauns piedāvājums, kas būs vismaz 110 miljoni eiro.

Nedēļas sākumā ziņojām, ka Milānas "Inter" noraidīja Londonas "Chelsea" 100 miljonu eiro vērto piedāvājumu, liekot noprast, ka summai jābūt lielākai. "Sky Sports" savā portālā ziņo, ka uzbrucējs "Inter" kluba vadībai izteicis vēlmi atstāt komandu, kā arī to, lai "Inter" apstiprina piedāvājumu.

Neskatoties uz to, ka pirmais piedāvājums tika atteikts, Beļģijas izlases uzbrucēja atgriešanās "Chelsea" rindās ir arvien tuvāk. Kā ziņo futbola žurnālists itālis Fabricio Romano, "Chelsea" gatavo jaunu piedāvājumu, kura kopējā vērtībā būs lielāka par 110 miljoniem eiro.

Aizvadītajā sezonā Lukaku aizvadīja teicamu sezonu. Lukaku A sērijā guva 24 vārtus un palīdzēja Milānas "Inter" pēc vairāk kā desmit gadu pārtraukuma atgūt Itālijas čempiones titulu. Lukaku karjeras laikā jau ir pārstāvējis "Chelsea". Laika posmā no 2011. līdz 2014. gadam viņš Londonas kluba rindās aizvadīja 15 spēles, bet ar vārtiem nespēja atzīmēties.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...