Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Holanns pēc līguma parakstīšanas ar ''City'': ''Šī man ir lieliska pāreja''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Holanns pēc līguma parakstīšanas ar ''City'': ''Šī man ir lieliska pāreja''
Ērlings Holanns līguma parakstīšanas brīdī. Foto: Manchester City

Norvēģu uzbrucējs Ērlings Holanns šodien oficiāli parakstīja līgumu ar Mančestras ''City'' uz nākamajām piecām sezonām. Pēc tam intervijā kluba mājaslapai futbolists pauda gandarījumu par pievienošanos komandai, kurā spēlējis arī viņa tēvs, kā arī atklāja, ka ''City'' spēlētais stils būs viņam parocīgs.

Šodien Anglijas Premjerlīgas čempione Mančestras ''City'' oficiāli paziņoja, kas jau bija zināms iepriekš - vienību pastiprinās norvēģu uzbrucējs Ērlings Holanns. Šodien ''City'' paziņoja, ka ar uzbrucēju noslēgts līgums līdz 2027. gada vasarai. Šajā komandā spēlēja arī viņa tēvs Alfs Inge, 2000. gada vasarā pārceļoties no ''Leeds United'' uz Mančestru. ''City'' Inge pavadīja trīs sezonas, taču ceļgala problēmu dēļ spēlēja maz.

''Šī ir īpaša diena man un manai ģimenei,'' pēc līguma parakstīšanas kluba mājaslapā citēts Holanns. ''Vienmēr esmu jutis līdz šai komandai, īpaši pēdējo sezonu laikā. Man ļoti patīk viņu spēles stils. Komanda izveido ļoti daudz vārtu gūšanas iespējas, kas ir izcili tādam spēlētājam, kāds esmu es,'' turpināja Holanns, kurš atzīmēja, ka šajā komandā bez viņa atrodami daudzi augstas klases futbolisti, bet Peps Gvardiola ir viens no visu laiku labākajiem futbola treneriem.

''Vēlos sist vārtus, iegūt titulus un progresēt kā futbolists. Ticu, ka šo visu varēšu šeit izdarīt. Šī man ir lieliska pāreja un nespēju sagaidīt, kad varēšu aizvadīt pirmos treniņus,'' par saviem mērķiem izteicās uzbrucējs.

''Esam sekojuši viņam pēdējos gadus, tāpēc esam priecīgi, ka viņš mums ir pievienojies. Pēdējo gadu laikā Ērlings bijis viens no Eiropas labākajiem uzbrucējiem. Viņam ir tās kvalitātes, kuras vēlamies redzēt uzbrucējā,'' mājaslapā citēts ''City'' sporta direktors.

Pēc vienas sezonas (2019./2020. gada) Zalcburgas ''Red Bull'' Holanns pārcēlās uz Dortmundes ''Borussia'', kur ātri vien kļuva par uzbrukuma līderi. Trīs sezonu laikā viņš laukumā dažādos turnīros Dortmundes rindās devās 89 spēlēs, kurās iesita 86 vārtus. Norvēģijas izlasē spēlētājs 21 mačā paspējis gūt 20 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/mens/e...

     [+] [-]

, 2022-06-13 18:36, pirms 2 gadiem
Jā.. fāters MC mocījās ar traumām... Diez vai īstā vieta, vajadzētu iet uz Līdsu, kur piedzima un ģimenei viss bija ok.. Karmu nepiemānīt..

  +1 [+] [-]

, 2022-06-13 18:36, pirms 2 gadiem
ātri aizies..,nav tur ko darīt

     [+] [-]

, 2022-06-13 20:59, pirms 2 gadiem
gribetos labak Levi redzet Anglijaa

     [+] [-]

, 2022-06-13 21:25, pirms 2 gadiem
Stundas laikā iespējams publicēt 4 saturīgas ziņas (neskaitot tulkotus gabalus). Arī piekto, kas ir aptuveni šāda garuma, ja ļoti nepieciešams.

Šaubos, ka autors Toms strādā tik naskā ritmā, tāpēc būtu jauki, ja papūlētos nodalīt Holanna un kluba sporta direktora Čiki Begiristaina (Txiki Begiristain) komentāru pirmspēdējā rindkopā. Baigā zupa tur sanāk...
Sporta direktora vārdu arī derētu minēt, mazums mana vai kāda cita lasītāja ome izdomā palasīt par norvēģu futbola talantu. Un pēcāk secina, ka šamējo savaņģījis viņas futbola varonis no Spānijas.