Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Lukaku "Inter" izteicis vēlmi pievienoties ČL čempionei "Chelsea"

Lukaku "Inter" izteicis vēlmi pievienoties ČL čempionei "Chelsea"
Romelu Lukaku. Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Scanpix

Londonas "Chelsea" turpina lenkt Milānas "Inter" uzbrucēju Romelu Lukaku. Nedēļas sākumā tika ziņots, ka "Inter" atteikusies no 100 miljoniem eiro, bet, kā ziņo medijs "Sky Sports", pats spēlētājs vēlas pievienoties "Chelsea" un tuvākajā laikā sekos jauns piedāvājums, kas būs vismaz 110 miljoni eiro.

Nedēļas sākumā ziņojām, ka Milānas "Inter" noraidīja Londonas "Chelsea" 100 miljonu eiro vērto piedāvājumu, liekot noprast, ka summai jābūt lielākai. "Sky Sports" savā portālā ziņo, ka uzbrucējs "Inter" kluba vadībai izteicis vēlmi atstāt komandu, kā arī to, lai "Inter" apstiprina piedāvājumu.

Neskatoties uz to, ka pirmais piedāvājums tika atteikts, Beļģijas izlases uzbrucēja atgriešanās "Chelsea" rindās ir arvien tuvāk. Kā ziņo futbola žurnālists itālis Fabricio Romano, "Chelsea" gatavo jaunu piedāvājumu, kura kopējā vērtībā būs lielāka par 110 miljoniem eiro.

Aizvadītajā sezonā Lukaku aizvadīja teicamu sezonu. Lukaku A sērijā guva 24 vārtus un palīdzēja Milānas "Inter" pēc vairāk kā desmit gadu pārtraukuma atgūt Itālijas čempiones titulu. Lukaku karjeras laikā jau ir pārstāvējis "Chelsea". Laika posmā no 2011. līdz 2014. gadam viņš Londonas kluba rindās aizvadīja 15 spēles, bet ar vārtiem nespēja atzīmēties.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.
Foto: AP/Scanpix

VAR neieskaita divus vārtus ''West Ham'' un ''Aston Villa'' neizšķirtā

Šodien Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas ietvaros neizšķirti 1:1 spēlēja ''Aston Villa'' un ''West Ham'' komandas, otrajiem mača gaitā VAR video atkārtojuma sistēmai neieskaitot divus gūtos vārtus par spēli ar roku.