Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Leģendārais Kjelīni pagarina līgumu ar "Juventus" līdz 2023. gadam

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Leģendārais Kjelīni pagarina līgumu ar "Juventus" līdz 2023. gadam
Džordžo Kjelīni
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas futbola granda Turīnas "Juventus" leģenda Džordžo Kjelīni, kurš aizvadītajā mēnesī kļuva par Eiropas čempionu futbolā, parakstījis jaunu divu gadu līgumu. Kluba rindās Kjelīni aizvadījis 535 spēles un bijis komandas sastāvā arī tad, kad "Juventus" nācās spēlēs B Sērijā.

36 gadus vecais Džordžo Kjelīni parakstījis jaunu līgumu, kas paredz, ka Turīnas "Juventus" rindās centra aizsargs spēlēs līdz 2023. gada vasarai. Kjelīni aizvadīja ļoti labu Eiropas čempionāta finālturnīru, palīdzot Itālijas izlasei izcīnīt pirmo vietu.

"Viņš ir kluba vēstures neatņemama sastāvdaļa," teikts kluba paziņojumā. "Viņš simbolizē "Juventus" pagātni, tagadni un nākotni." Kjelīni "Juventus" rindās ir kopš 2004. gada. Šajā laikā viņš izcīnījis 14 titulus un laika posmā no 2011. līdz 2020. gadam deviņas reizes triumfēja Itālijas A Sērijā.

Viņš bija komandas rindās arī tajā laikā, kad "Juventus" atgriezās A Sērijā – pēc saņemtajiem sodiem "Juventus" bija jāspēlē B Sērijā, bet 2006./07. gada sezonā komanda atgriezās Itālijas augstākajā futbola līgā. Karjeras laikā "Juventus" rindās viņam 535 spēles, 36 vārtu guvumi un 24 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...