Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Argentīnietis Igvains: "Likās, ka MLS varēšu spēlēt ar cigareti zobos"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Argentīnietis Igvains: "Likās, ka MLS varēšu spēlēt ar cigareti zobos"
Gonsalo Igvains. Foto: PA Images / Scanpix

Bijušais Turīnas "Juventus" uzbrucējs argentīnietis Gonsalo Igvains intervijā ESPN atklājis, ka pirms pievienošanās MLS klubam Maiami "Inter" domājis, ka šajā līgā spēlēt būs vienkārši. Argentīnietis izmantoja teicienu "ar cigareti zobos", izsakoties par to, kā viņš sākotnēji uztvēris spēlēšanu ASV spēcīgākajā futbola līgā.

2020. gadā argentīnietis Gonsalo Igvains pameta Itālijas futbola grandu Turīnas "Juventus" un pievienojās ASV MLS vienībai ''Inter Miami'' , kuras viens no īpašniekiem ir Deivids Bekhems. Argentīnietis paguvis aizvadīt septiņas spēles, kuru laikā ticis pie četriem vārtu guvumiem. "Es domāju, ka došos uz MLS un spēlēšu ar "cigareti zobos"," atklāts bija Igvains. "Viss ir pretēji – šeit spēlēt nav tik viegli, kā man sākotnēji likās."

Igvains nekautrējās paslavēt MLS līmeni: "Šī ir laba līga. Esmu sapratis, ka tai ir sava veida līdzības ar Itālijas futbolu. Spānijā un Anglijā ir vieglāk spēlēt, kamēr Itālijā, nezinot līgas specifiku, tu vari ciest." Bijušais "Juventus" spēlētājs atklāja, kāpēc izlēmis pievienoties Maiami komandai: "Es nespēju atrast motivāciju, lai paliktu augstākajā līmenī. [Džanluidži ] Bufons ir mans draugs, viņš man teica, ja treniņā nejūtu "dzirksteli", ja nejūtu apņēmību spēlēt augstākajā līmenī, ir laiks doties tālāk."

Karjeras laikā 33 gadus vecais Igvains spēlējis Argentīnas "River Plate", Spānijas "Real Madrid", Itālijas "Napoli", "Juventus" un "Milan", kā arī Anglijas "Chelsea" rindās. Labākās karjeras sezonas viņš aizvadīja "Real Madrid" un "Napoli" – šajā laikā viņš aizvadīja 294 spēles un guva 178 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/major-l...

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:27, pirms 3 gadiem
Ja pierijies kā Kalvīts katru vasaru kāda cigarete vēl

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:35, pirms 3 gadiem
Es ar domāju ka futbolisti mēdz būt gudrāki,bet nekā, ja šādas domas galvā. Ar cigareti zobus, lai pagalmā uzspēlēt.

     [+] [-]

, 2021-06-17 13:57, pirms 3 gadiem
janx13 rakstīja: Es ar domāju ka futbolisti mēdz būt gudrāki,bet nekā, ja šādas domas galvā. Ar cigareti zobus, lai pagalmā uzspēlēt.
pat Virslīgā ir "jākapā"...