Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Avots: PSG vēlas uz diviem gadiem pagarināt līgumu ar Mesi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Avots: PSG vēlas uz diviem gadiem pagarināt līgumu ar Mesi
Lionels Mesi. Foto: Francois Mori/AP/Scanpix

Spānijas medijs "Diario Sport" vēsta, ka Francijas čempione un viena no bagātākajām vienībām Eiropā Parīzes "Saint-Germain" vēlas vēl uz diviem gadiem pagarināt līgumsaistības ar argentīniešu zvaigzni Lionelu Mesi.

PSG un 35 gadus vecā Mesi pašreizējā savstarpējā līgumā ir atrunāta iespēja pēc šīs sezonas ar abpusēju vienošanos pagarināt līgumu vēl uz vienu sezonu. Tomēr PSG vēloties līgumu pagarināt ar jauniem nosacījumiem, kas Parīzes vienību, visticamāk, padarītu par Mesi karjeras pēdējo pierakstu.

Papildus divi gadi, ko Mesi pavadītu Parīzē, ļautu PSG vēl vairāk uzlabot kluba tēlu, kā arī paplašināt finansiālos ienākumus, kas pienākas par atribūtikas un dažādu citu ar futbolu netieši saistītiem peļņas avotiem.

Paredzams, ka PSG vadības mērķis ir ar argentīnieti sākt pārrunas jau šobrīd, kas ļautu pēc FIFA Pasaules kausa finālturnīra Katarā līgumu oficiāli pagarināt.

Mesi parīziešu rindās šosezon aizvadītajās 17 spēlēs guvis 12 vārtus, savukārt pēdējās trijās cīņās Argentīnas valstsvienībā Mesi kopā veicis deviņus rezultatīvus sitienus.

Izmantotie avoti:
https://www.sport.es/es/noticias/ba...

     [+] [-]

, 2022-10-30 21:36, pirms gada
..jāpaliek jau ir, uz Barsu jau vairs diez vai jēgas iet. un citur vispār nav ko meklēt.