Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mesi nav saņēmis 300 miljonu piedāvājumu no Saūda Arābijas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mesi nav saņēmis 300 miljonu piedāvājumu no Saūda Arābijas
Lionels Mesi. Foto: SIPA/Scanpix

Lai gan medijos parādījusies informācija, ka Argentīnas izlases kapteinis Lionels Mesi saņēmis vismaz 300 miljonu piedāvājumu no Saūda Arābijas, uzbrucējs grasās pagarināt līgumu ar Francijas čempioni Parīzes "Saint-Germain".

Nesen uz Saūda Arābiju pārcēlās Krištianu Ronaldu, kurš pievienojās "Al Nassr". Spānijas medijos parādījusies informācija, ka "Al Hilal" vēlas piesaistīt Lionelu Mesi, par sezonu piedāvājot vairāk par 300 miljoniem. Valsts cer 2030. gadā kopā ar Ēģipti un Grieķiju uzņemt Pasaules kausu. Taču Mesi komanda šāda piedāvājuma eksistenci noliegusi.

35 gadus vecajam Mesi vasarā beigsies pašreizējais līgums ar Parīzes "Saint-Germain", un sagaidāms, ka tuvākajā laikā abas puses tiksies, lai pārrunātu sadarbības turpināšanu. Uz Francijas galvaspilsētu viņš devās 2021. gadā, 54 spēlēs izceļoties ar 24 vārtiem.

Tiek norādīts, ka Mesi, kurš ir galvenais favorīts uz "Ballon d'Or" saņemšanu, joprojām ir augstākie mērķi Eiropas futbolā – ar PSG izcīnīt Čempionu līgas trofeju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.mundodeportivo.com/futb...

     [+] [-]

, 2023-01-14 19:27, pirms gada
..neviens nav teicis, ka ir bijis piedāvājums, bet gan to, ka šie varētu piedāvāt.