Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mesi pēc sešu dienu diskvalifikācijas atgriezīsies PSG sastāvā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mesi pēc sešu dienu diskvalifikācijas atgriezīsies PSG sastāvā
Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Francijas futbola čempionāta komandas Parīzes "Saint-Germain" (PSG) treneris Kristofs Galtjē piektdien apstiprināja, ka argentīnietis Lionels Mesi pēc diskvalifikācijas kluba rindās dosies laukumā sestdienas "Ligue 1" spēlē pret "Ajaccio".

35 gadus vecajam Pasaules kausa ieguvējam klubs piesprieda diskvalifikāciju pēc nesankcionēta lidojuma uz Saūda Arābiju. Pēc tam, kad klubs pavēstīja par viņa diskvalifikāciju uz divām nedēļām, viņš par savu došanos uz Saūda Arābiju atvainojās. Jau šīs nedēļas sākumā Mesi atgriezās treniņos, sākot ar otrdienu trenējoties kopā ar komandu.

"Jā, Mesi gatavojas rīt doties laukumā starta sastāvā," Galtjē sacīja pirmsmača preses konferencē. "Esmu ar viņu runājis, viņš ļoti vēlas spēlēt un ir apņēmības pilns iegūt vēl vienu Francijas līgas čempiona titulu," teica Galtjē.

PSG jau ir izkritusi no Čempionu līgas, un šosezon atlikušas vairs tikai četras "Ligue 1" spēles, lai sasniegtu rekorda vērto 11. Francijas čempionu titulu. Šī visticamāk būs Mesi priekšpēdējā spēle "Parc des Princes" stadionā.

Tiek ziņots, ka pēc diviem gadiem Francijā septiņkārtējais "Zelta bumbas" ieguvējs nākamajā sezonā klubā vairs nespēlēs. Piedāvājumu viņam izteikusi Saūda Arābijas ''Al Hilal'', kā arī interesi izrāda bijušais klubs ''Barcelona''.

Galtjē arī piebilda, ka nevēlas iedziļināties sešas dienas ilgušajā Mesi diskvalifikācijā, kas lika argentīnietim izlaist pagājušās nedēļas nogalē notikušo maču izbraukumā ar "Troyes", kurā tika svinēta uzvara ar 3:1, saglabājot sešu punktu pārsvaru pār "Lens".

Francijas čempionātā desmit reizēm uzvarējusi PSG, Marseļas "Olympique" un "Saint-Etienne".

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-05-13 10:07, pirms gada
Francijas čempionātā desmit reizēm uzvarējusi PSG, Marseļas "Olympique" un "Saint-Etienne".

Marseļas "Olympique" viens tituls taču tika atņemts.