Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Bijusī "Arsenal" zvaigzne Sančess spēlēs Marseļā, MU plāno iegādāties Gakpo

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bijusī "Arsenal" zvaigzne Sančess spēlēs Marseļā, MU plāno iegādāties Gakpo
Aleksis Sančess. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Lai arī daudzās Eiropas futbola līgās jau sākušās sezonas, komandu komplektācijas vēl nav noslēgušās. Francijas "Ligue 1" komandai Marseļas "Olympique" tuvākajā laikā pievienosies Aleksis Sančess, savukārt Anglijas vienība "Manchester United" plāno iegādāties Koudiju Gakpo no Eindhovenas PSV.

Aleksis Sančess no 2020. līdz 2022. gadam spēlēja Milānas "Inter" vienībā, kļūstot par Itālijas A Sērijas čempionu. Viņš 57 maču laikā guva 12 vārtus. Kā raksta Marseļas kluba mājaslapa, čīlietis, kurš karjeras laikā izcīnījis 17 trofejas, tuvākajā laikā veikts medicīniskās pārbaudes un pievienosies Francijas vienībai.

Mančestras "United" turpina lāpīt caurumus. Kā ziņo portāls "Skysports", Mančestras vienība ir izrādījusi ļoti lielu interesi par Holandes komandas PSV spēlētāju Koudiju Gakpo. 23 gadus vecā spēlētāja vērtība, kurš spēlē malējā uzbrūkošā pussarga pozīcijā, ir 35 miljonu sterliņu mārciņu. Aizvadītajā sezonā Gakpo 47 maču laikā atzīmējās ar 21 vārtu guvumu.

Cita Premjerlīgas komanda Liverpūles "Everton" parakstījusi līgumu ar beļģi Amadu Onanu. 20 gadus vecais centra pussargs aizvadītajā sezonā pārstāvēja Francijas "Lille", 32 mačos tiekot pie viena vārtu guvuma. Viņš aizvadījis arī vienu spēli Beļģijas pieaugušo izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.om.fr/en/news/4803/1st-...
https://www.skysports.com/football/...
https://www.evertonfc.com/news/2727...