Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mesi publiski atvainojas par neatļauto sponsorbraucienu uz Saūda Arābiju

Agris Suveizda

Mesi publiski atvainojas par neatļauto sponsorbraucienu uz Saūda Arābiju
Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola kluba PSG sodītā superzvaigzne Lionels Mesi sociālo tīklu vietnē Instagram ievietojis neilgu video ar atvainošanos komandas biedriem un skaidrojumu par savu rīcību.

"Atvainojos komandas biedriem un klubam. Patiešām domāju, ka mums pēc spēles būs brīva diena, kā tas bija iepriekšējās nedēļās. Man bija sarunāts ceļojums, un nevarēju to atcelt – jau agrāk biju to pārcēlis."

PSG pēc nedēļas nogales spēlēm ierasti ir garantēta brīvdiena, taču ar vienu izņēmumu – ne tad, ja komanda zaudē. Svētdien parīzieši mājās mazākumā ar 1:3 negaidīti piekāpās "Lorient" un pielaida Marseļas "Olympique" piecu punktu attālumā. Līdz ar to gaidāmā brīvdiena tika atcelta un komandai bija jāierodas uz sapulci un treniņu – ja pārējie spēlētāji to izdarīja, tad Mesi devās uz Saūda Arābiju, lai izpildītu individuālā sponsorlīguma noteikumus.

Kluba vadība nolēma Mesi atstādināt uz divām nedēļām bez samaksas, treniņiem kopējā grupā un arī bez spēlešanas. Mesi izlaidīs mačus pret apakšgala komandām "Troyes" un "Ajaccio", bet uz pēdējām trim kārtām Osērā, Strasbūrā un mājās pret Klermonu drīkstēs atgriezties ierindā. Vasarā Mesi un PSG ceļi visdrīzāk šķirsies – līgumu pagarināt nevēlas nedz viena, nedz otra puse.

     [+] [-]

, 2023-05-05 21:16, pirms gada
abas puses spēlē teātri...

  +1 [+] [-]

, 2023-05-05 23:10, pirms gada
..šī vasara noteikti būs skaļāka kā citas. un ne tikai Mesi sakarā.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-06 02:06, pirms gada
Var saprast Messi, bet tikpat labi var saprast PSG neapmierinātību... Žēl protams ka nesagāja, tiešām gribēju lai Messi kopā ar Mbappe izcīnītu kausu, bet nu redz ka ego neļauj. Un kaut kā liekas ka tas ir Mbappe ego

     [+] [-]

, 2023-05-06 14:59, pirms gada
Ko nozīmē nevarēja atcelt? Vienkārši nebrauc, ne? It kā finansiāli tas baigi skādētu viņam