Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Maradona pa faksu nosūtījis piedāvājumu kļūt par Francijas čempionu treneri

Agris Suveizda

Maradona pa faksu nosūtījis piedāvājumu kļūt par Francijas čempionu treneri
Vēl vakar Maradona izteicās, ka gribētu trenēt "Barcelona", bet šodien viņš jau tiek saistīts ar Francijas "Montpellier"
Foto: AFP/Scanpix

Djego Maradona esot interesējies par iespēju nākamsezon kļūt par Francijas kluba "Montpellier" galveno treneri, RMC apstiprināja kluba prezidents un īpašnieks Luijs Nikolēns. Pēc sezonas beigām komandu pametīs pašreizējais galvenais treneris Renē Žirārs, un viņa vieta joprojām ir vakanta.

Nikolēns aizvadītajā nedēļas nogalē paziņoja, ka pēc sezonas beigām netiks pagarināts līgums ar Renē Žirāru, kurš pie "Montpellier" stūres ir ceturto gadu un kurš pagājušajā sezonā sensacionāli aizveda komandu līdz valsts čempiones titulam. Nikolēns sacīja, ka viņš neatlaiž Žirāru par neapmierinošajiem rezultātiem šajā sezonā un ka Žirārs pats vēlas pāršķirt jaunu lappusi. Sākotnēji publiskajā telpā kā potenciālais Žirāra aizvietotājs tika minēts Frederiks Antonetī, bet pats Nikolēns vēlāk minēja Raimonu Domeneku, Antuānu Kombuarē un Maradonu.

"Lai kaitinātu PSG, vēlos nolīgt Maradonu. Ja man būtu šis puisis, man neko nevajadzētu darīt. Viņš pats par sevi jau ir filma. Ar viņa palīdzību mēs katru dienu būtu uz laikrakstu vākiem. Man nav Kataras resursu, lai viņu parakstītu," sacīja Nikolēns. Lai arī sākotnēji šie vārdi tika uztverti kā joks, kādus ekstravagantais Nikolēns presē izteicis ļoti bieži, šodien runas ieguva jau nopietnāku veidolu. Vispirms ziņu aģentūra AFP, citējot Maradonas pārstāvi, vēstīja, ka argentīnietis patiesi esot ieinteresēts strādāt "Montpellier", bet vēlāk to apstiprināja arī Nikolēns.

"Jau mēnesi zinu, ka viņš ir ieinteresēts strādāt Francijā. Saņēmu faksu. Viņš mūs zina, jo esam čempioni, citādi nezinu, kā viņš mūs varētu zināt," sacīja Nikolēns, kurš plāno tikties ar Maradonu un privātā sarunā noskaidrot argentīnieša nodomus. "Viņš bija lielisks spēlētājs. Vai arī lielisks treneris, tas vēl nav zināms. Viņš var kļūt par Seru Aleksu Maradonu! Viņš var sēdēt krēslā, un komandu trenēs [Paskāls] Baijs [Žirāra asistents]. Kurš gan nebūtu ieinteresēts? Kurš teiktu "nē", ja saņemtu faksu no Maradonas ar piedāvājumu kļūt par treneri?"

Nikolēns gan sacīja, ka problēma varētu būt finansiālā situācija: "Bet tas nebūs iespējams, ja vien viņš nenāks kā [Deivids] Bekhems un neziedos labdarībai visu savu algu. Ja piedāvājums būs par "Ligue 1" galvenā trenera minimālo mēnešalgu algu, kas ir 30 tūkstoši eiro, tūliņ parakstīšu līgumu. Pat, ja viņš prasīs māju un mašīnu ar šoferi - tā nebūs problēma. Treneris par 100 tūkstošiem? Ja tam piekritīšu, mani vairs nesauks Nikolēns."

"Monpellier" pēc fantastiskā čempionu gada šosezon nav spējusi attaisnot cerības un sezonu iesāka ļoti vāji - debijas reizē Čempionu līgā tika izcīnīti tikai divi punkti. "Montpellier" buksēja arī Francijas čempionātā, taču pēc izkrišanas no Eirokausiem rezultāti "Ligue 1" ir ievērojami uzlabojušies - ja pirmajās 15 spēlēs "Montpellier" ieguva tikai 17 punktus, pēdējo 12 maču laikā Žirāra padoto kontā ir jau 27 punkti. Ar kopējiem 44 punktiem pašreizējie Francijas čempioni turnīra tabulā ieņem sesto vietu un tikai par pieciem punktiem atpaliek no Čempionu līgas zonas.

Izmantotie resursi:
Rmc.fr radio : Info, Sport. Radio du sport en...
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...

     [+] [-]

, 2013-03-05 19:53, pirms 12 gadiem
Vecuma marasms nāk virsū.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-03-05 20:00, pirms 12 gadiem
palasiet rakstu vecīši un narkomāni!

  +3 [+] [-]

, 2013-03-05 20:06, pirms 12 gadiem
Atgādina Starkova tvītu :
NETICAMI, tikko parakstiju līgumu ar Mančester City! Šobrīd lidoju uz Mančesteru, lai piespiestu viņus to parakstīt.

     [+] [-]

, 2013-03-05 20:13, pirms 12 gadiem
maox rakstīja: Atgādina Starkova tvītu :
NETICAMI, tikko parakstiju līgumu ar Mančester City! Šobrīd lidoju uz Mančesteru, lai piespiestu viņus to parakstīt.
Jo tas noteikti ir Starkovs, kurš no tā profila tvīto!

  -1 [+] [-]

, 2013-03-05 20:18, pirms 12 gadiem
Arī pie vecuma var sakāpt galvā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-05 23:30, pirms 12 gadiem
Man reecigak liekas,tas ka vins suutijis a FAKSU,FAKSU!

     [+] [-]

, 2013-03-06 10:34, pirms 12 gadiem
nu Maradona nesen intervijā izteicies,ka ļoti gribētu piesegt Tito pie Barcas stūres,kamēr tas veseļojas

     [+] [-]

, 2013-03-06 14:57, pirms 12 gadiem
Nebiju šo dzirdējis, tas patiešām ir asprātīgi, "Starkovam" būs viens jauns sekotājs
maox rakstīja: Atgādina Starkova tvītu :
NETICAMI, tikko parakstiju līgumu ar Mančester City! Šobrīd lidoju uz Mančesteru, lai piespiestu viņus to parakstīt.