Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Martino: "Nevēlos pārdot Fabregasu, taču izvēle ir viņa ziņā"

Agris Suveizda

Martino: "Nevēlos pārdot Fabregasu, taču izvēle ir viņa ziņā"
Fransesks Fabregass pret "Santos" guva divus no "Barcelona" astoņiem vārtiem (8:0)
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas "Barcelona" galvenais treneris Herardo Martino pēc vakardienas graujošās uzvaras pār "Santos" vēlreiz apliecināja, ka rēķinās ar Fransesku Fabregasu, taču teica, ka lēmums būs jāpieņem pašam futbolistam. Tikmēr tuvu pārejām ir Adems Ļajičs un Bafetimbī Gomiss, kuri ir vienojušies ar potenciālajiem klubiem, taču līdz darījuma pabeigšanai vēl ir jāvienojas par pēdējām detaļām transfēra maksas sakarā.

Šovasar daudz ticis baumots par Franseska Fabregasa pievienošanos Mančestras "United", kas par katalāņu pussargu jau ir veikusi divus nesekmīgus piedāvājumus. "Barcelona" galvenais treneris Herardo Martino apstiprināja, ka nevēlas Fabregasu pārdot, un tagad bumba ir Franseska laukuma pusē: "Esmu runājis ar Sesku, un viņš man pastāstīja, ko domā. Vēlētos, lai viņš paliek, un uzdrošinos teikt, ka viņš tā arī darīs, taču tas ir viņa lēmums. Fabregass ir viens no labākajiem spēlētājiem komandā. Domāju, ka viņš paliks, bet tas ir jāizlemj viņam."

Fabregass, kuram maijā apritēja 26 gadi, "Barcelona" atgriezās pirms trim gadiem, kad viņš no Londonas "Arsenal" tika nopirkts par 29+5 miljoniem eiro. Pagājušajā sezonā Spānijas čempionātā Fabregass aizvadīja 32 spēles, no kurām 30 sāka pamatsastāvā, guva 11 vārtus un atdeva tikpat rezultatīvu piespēļu. Tikmēr komandu varētu mainīt serbu uzbrūkošais pussargs Adems Ļajičs, kurš jau esot vienojies ar "Milan" par piecu gadu līgumu un divu miljonu eiro lielu gada algu. "Milan" pirmais piedāvājums astoņu miljonu eiro apmērā tika noraidīts.

"Cik zinu, saņemtie piedāvājumi neatbilst spēlētāja vērtībai. Šorīt runāju ar spēlētāju. Viņš šķiet mierīgs un izteica vēlmi palikt Florencē," sacīja "Fiorentina" boss Andrea Della, kurš gan apstiprināja, ka serbu talants vienalga var tikt pārdots. "Šonedēļ vēl tiksimies ar viņa aģentu. Viņa nākotne ir neskaidra, jo nākamsezon beigsies līgums. Ceru, ka viņš paliks komandā, taču, ja nepiekritīs jaunā līguma piedāvājumam, viņš tiks pārdots." Florences klubs cenšas Ļajiču pierunāt noslēgt jaunu līgumu ar solījumu, ka pēc gada viņam ļaus aiziet. Pagājušajā sezonā Ļajičs, kurš gadā saņem 750 tūkstošus eiro, 28 spēlēs guva 11 vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

Beidzot ļoti tuvu darījumam ir Lionas "Olympique", kas izmisīgi vēlas pārdot Bafetimbī Gomisu, ar kuru jaunās sezonas kontekstā vairs nerēķinās. Gomiss vasaras sākumā noraidīja vairākus piedāvājumus (Turcija, Krievija), bet tagad esot vienojies ar Ņūkāslas "United". Arī lionieši ar Ņūkāslu ir vienojušies par astoņus miljonus eiro lielu pārejas maksu, taču abas puses neapmierina kāda detaļa. Pirmkārt, "Olympique" neapmierina aģenta, viņuprāt, pārlieku alkatīgā komisijas maksa, un, otrkārt, "United" nav mierā ar to, ka francūži prasa maksāt papildus 5%, kas nonāks Gomisa bijušā kluba "St.-Etienne" kontā.

Izmantotie resursi:
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...
Sky: la TV che hai sempre sognato
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Sport : toutes les actualités sur l'EQUIPE...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-08-03 16:21, pirms 11 gadiem
Es esmu runājis ar sesku...

  -1 [+] [-]

, 2013-08-03 16:52, pirms 11 gadiem
Vienkārši sākuma sastāvā viņu nevar izmantot ar šo 3-3-4 shēmu, kāda ir tagad un bez balsta pussarga jau arī nespēlēs. It kā jau gribas, lai paliek Barcā un tiek arī optimāli izmantots. Xavi tomēr arī jaunāks nepaliek.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-03 16:54, pirms 11 gadiem
Kurš mani nobanoja b** ? rakstīja: Sesks barsā ir tā degradējies, brīnums ka tāds klubs kā MU vel par viņu izrāda interesi...
es gan tā neteiktu - jā, viņš nav izteikts komandas līderis kā Arsenal, bet Barsā praktiski jebkuram būtu grūti tādam būt, jo priekšā ir ļoti augsta kalibra spēlētāji. 11 goli spānijas čempī galīgi nav slikts rādītājs pussargam.

     [+] [-]

, 2013-08-03 18:11, pirms 11 gadiem
m. scofield rakstīja: Es esmu runājis ar sesku...
ko teica?

     [+] [-]

, 2013-08-03 19:34, pirms 11 gadiem
Ibra rakstīja: ko teica?

  +1 [+] [-]

, 2013-08-04 01:00, pirms 11 gadiem
tas jau sen zināms,ka Fabu nepārdos pēc Thiago aiziešanas,tā būtu pašnāvība,ar Iniestu un Xavi vidējā līnijā vien neiztiks visu sezonu,bet Serhio Roberto vēl tādai lomai ir par zaļu

     [+] [-]

, 2013-08-04 11:40, pirms 11 gadiem
Tieši tā! Fabregass Barselonā ir uz palikšanu. Lai iegūtu citu tāda kalibra spēlētāju, tas izmaksātu pārāk dārgi.