Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vilašs-Boašs: "Beils netiek pārdots"

Agris Suveizda

Vilašs-Boašs: "Beils netiek pārdots"
Andrē Vilašs-Boašs un Garets Beils
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola kluba "Tottenham" galvenais treneris Andrē Vilašs-Boašs presē izteicās, ka komandas lielākā zvaigzne Garets Beils nav pārdošanā. Tikmēr Madrides "Real", kas vēlas iegādāties Beilu, bijušais galvenais treneris Žuzē Mourinju intervijā kritizēja klubu, sakot, ka pēdējā sezonā tā prioritāte bija politika, nevis sports.

"Baumas par to, ka Gareta Beila pāreja uz Madrides "Real" ir nenovēršama, nav patiesas," sacīja Andrē Vilašs-Boašs. "Iesaistījāmies pārrunās ar Madrides "Real", taču vienīgais, ko teicām, ir tas, ka spēlētājs nav izlikts pārdošanā. Karlo [Ančeloti, "Real" galvenais treneris] ir persona, kuru ļoti cienu, taču šajā situācijā "Real" nolēma to padarīt publisku."

"Normāli šāda veida situācijas Anglijā ar lielu rūpību un uzmanību novēro Futbola asociācija. Redzam, ka ļoti daudz cilvēku runā par spēlētāju, kurš nav viņu, un mēs vēlamies nedaudz cieņas," Vilašs-Boašs turpināja, kritizējot Madrides "Real" un tā galveno treneri Ančeloti par publiskajiem izteikumiem iespējamā Beila darījuma sakarā. "Savu nākotni saistām ar Garetu. Futbolā iespējams ir viss, bet pagaidām esam teikuši tikai to, ka nevēlamies piekāpties Madrides "Real" interesei par spēlētāju."

Pēdējās dienās Spānijas un Anglijas presē baumas par 24 gadus vecā velsieša pāreju kļūst arvien nopietnākas, un tiek lēsts, ka "Real" Beilu iegādāsies par jaunu rekordsummu. Tās lielums presē gan ievērojami atšķiras. Anglijas tabloīdi kā iespējamo summu minēja 120 miljonus eiro, bet Marca vēl nesen ziņoja, ka tie varētu būt 100 miljoni. Beils ilgāku laiku nav piedalījies "Tottenham" pārbaudes spēlēs, taču portugāļu treneris to skaidroja ar velsieša savainojumu, kas tika gūts vienā no mačiem.

Tikmēr bijušais "Real" galvenais treneris Žuzē Mourinju, kurš atgriezās Londonas "Chelsea", intervijā ESPN komentēja savu laiku Spānijā: "Zinu, ka "Real" ir īpašs klubs. Bet "Real" - tā ir politika, nevis futbols. "Real" nav tikai sporta klubs - ap to apkārt ir ļoti daudz kā cita. Otrajā sezonā kļuvām par čempioniem, bijām labākā komanda Spānijas vēsturē. Izcīnījām 100 punktus, guvām 121 vārtus, un tad trešais gads bija vēlēšanu gads."

"Vēlēšanas šajā klubā nozīmē daudz. Bijām notikumu vidū, kas nebija normāli un kurus varētu saprast tikai tie, kas ir kluba iekšienē," Mourinju turpināja. "Sezona nemaz nebija tik slikta. Sasniedzām kausa finālu. Protams, zaudējām, bet sasniedzām finālu. Iekļuvām Čempionu līgas pusfinālā un bijām vienu vārtu attālumā no fināla. Tā kā sezona nebija tik slikta, bet palikšana bez trofejām, vienīgi ar superkausu, man nav gana."

"Tottenham" vakar pārbaudes spēlē bez Beila ar rezultātu 2:5 atzina "Monaco" pārākumu. Pa vārtiem guva Harijs Keins un Andross Taunsends. Savukārt Madrides "Real" ar 2:1 pieveica "Everton" un iekļuva starptautiskā čempionu kausa finālā, kur tiksies ar "Milan" vai "Chelsea". Madrides klubam vārtus guva Krištianu Ronaldu un Mesuts Ezils.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
MARCA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
Goal.com
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...

1 2 3 74 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2013-08-04 23:32, pirms 11 gadiem
Nepārdos šogad pārdos nākamgad!

     [+] [-]

, 2013-08-04 23:33, pirms 11 gadiem
Baigi interesanti kam Arsenal gatavo naudu jo iztērēti precīzi 0$ transfēros! Pagāšgad tapat bija arī ar Man U kuri arī nebija neko iztērējuši līdz neilgi pirms sezonas iegādājās RvP!

     [+] [-]

, 2013-08-04 23:35, pirms 11 gadiem
vaitad jau nebija rakstīts, ka Beils jau ir pardots????

  +8 [+] [-]

, 2013-08-04 23:38, pirms 11 gadiem
uzskatu ka Totenhemas treneris un īpašnieki nav īpaši gudri, ja nepārdos Beilu par tādu naudu. pa 120 miljoniem Beilu var ne tikai aizstāt ar līdzvērtīgu līderi, bet arī vēl pāris pastiprinājumus iegādāties.

  +3 [+] [-]

, 2013-08-04 23:40, pirms 11 gadiem
par 100 ļimoniem mierīgi varēja nogrūst, šogad jau vēl traumu risks pastāv.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-08-05 00:31, pirms 11 gadiem
četrnieks ar vai bez beila tapat nespid
Kurš mani nobanoja b** ? rakstīja: nabaga Boašam celīši trīc, ka komanda ap*irsīsies bez Beila

  +2 [+] [-]

, 2013-08-05 00:52, pirms 11 gadiem
Viņš visu laiku saka, ka nepārdod, bet nākamajā dienā parādās ziņa, ka jau bezmazvai Beils kravā čemodānus. Un vēl jau ir arī teikšana Levijam, kurš varbūt ir gudrāks, lai pārdotu par tādu kosmisku summu.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-05 08:36, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Viņš visu laiku saka, ka nepārdod, bet nākamajā dienā parādās ziņa, ka jau bezmazvai Beils kravā čemodānus. Un vēl jau ir arī teikšana Levijam, kurš varbūt ir gudrāks, lai pārdotu par tādu kosmisku summu.
Pagaidām cik var saprast, vienīgais oficiālais piedāvājums no Real bija 80m mārciņas. Levijs noteikti gaida lielāku. Turklāt Real vēl nav samaksājuši visu naudu par Modriču, bet piedāvājot par Beilu samaksu veikt piecos maksājumos. Tādiem noteikumiem Levijs noteikti nepiekritīs, lai gan kopumā protams ja sekos uzlabots piedāvājums vismaz 90m, tad Beils jāiepako dāvanu kastē un jāved uz Madridi

  +2 [+] [-]

, 2013-08-05 09:19, pirms 11 gadiem
Nevaru sagaidiit, kad shii saaga beigsies beidzot un vienalga ar kaadu beigu rezultaatu, Tik ceru, ka dariijuma neiesaistiis Moratu vai modrichu

  +1 [+] [-]

, 2013-08-05 09:37, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Pagaidām cik var saprast, vienīgais oficiālais piedāvājums no Real bija 80m mārciņas. Levijs noteikti gaida lielāku. Turklāt Real vēl nav samaksājuši visu naudu par Modriču, bet piedāvājot par Beilu samaksu veikt piecos maksājumos. Tādiem noteikumiem Levijs noteikti nepiekritīs, lai gan kopumā protams ja sekos uzlabots piedāvājums vismaz 90m, tad Beils jāiepako dāvanu kastē un jāved uz Madridi
cik es esmu lasījis,tad Spurs ļoti uzstājot lai pie naudas klāt nāktu arī Moratta uz ko Reals neesot gatavs,bet,ja Tavs info par pieciem maksājumiem ir pareizs,tad saprotams kāpēc Levijs nepiekrīt,naudu vajag tūlīt,lai var nopirkt vienu vai pat vairākus spēlētājus vietā,kas aizlāpīs radušos caurumu

     [+] [-]

, 2013-08-05 09:39, pirms 11 gadiem
Imants Bargais rakstīja: četrnieks ar vai bez beila tapat nespid
neteiktu,Spurs nekad īsti nauda nav bijusi problēma,ja pārdos Beilu,tad tās būs vēl vairāk,neticu,ka neko spēcīgu vietā nenopirks

  +2 [+] [-]

, 2013-08-05 09:47, pirms 11 gadiem
un,ja par Maurinjo,tad izcili patika viņa teikums,ka pirms galvenā trenera karjēras,kas sākās 2000.gadā,viņš bija asistents lielos klubos,ar izciliem treneriem un es strādāja ar izcilākajiem spēlētājiem pasaulē.
Man bija 30 un trenēju Ronaldo,ne šito,īsto Ronaldo,brazīļu.

     [+] [-]

, 2013-08-05 10:03, pirms 11 gadiem
120 milj tas ir kosmoss, jāpārdod, kamēr kāds mulkis vēl tik daudz sola

  +2 [+] [-]

, 2013-08-05 10:10, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: cik es esmu lasījis,tad Spurs ļoti uzstājot lai pie naudas klāt nāktu arī Moratta uz ko Reals neesot gatavs,bet,ja Tavs info par pieciem maksājumiem ir pareizs,tad saprotams kāpēc Levijs nepiekrīt,naudu vajag tūlīt,lai var nopirkt vienu vai pat vairākus spēlētājus vietā,kas aizlāpīs radušos caurumu
Patiesībā Spurs jau tagad nav nekādu caurumu pat ja Beils tiek pārdots. Vasarā ir nopirkti Paulinjo, Soldado un Šadli, kurš var aizlāpīt radīto caurumu malā, ja Beils tiek pārdots. Lielākā Spurs problēma iepriekšējā sezonā bija kārtīga uzbrucēja trūkums, un tādēļ komanda bija pārāk atkarīga no Beila snieguma. Soldado ir tieši tas kas vajadzīgs, bet Paulinjo dod vairāk variantus spēles dažādošanai. Principā ja Real tiešām piedāvātu ap 100m, tad būtu jāpiekrīt bez liekas domāšanas. Spurs nauda spēlētāju iegādei pietiek (runā, ka ja pārdos Beilu, tad uzreiz nopirkšot Halku). Bet pati lielākā Spurs problēma ir pārāk mazais stadions. Bez atbilstoša stadiona Spurs nespēs spert nākamo soli lai kļūtu par top klubu, bet 100m cik sapratu ir apmēram 1/4 daļa no jauna stadiona būvniecības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-05 10:40, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Patiesībā Spurs jau tagad nav nekādu caurumu pat ja Beils tiek pārdots. Vasarā ir nopirkti Paulinjo, Soldado un Šadli, kurš var aizlāpīt radīto caurumu malā, ja Beils tiek pārdots. Lielākā Spurs problēma iepriekšējā sezonā bija kārtīga uzbrucēja trūkums, un tādēļ komanda bija pārāk atkarīga no Beila snieguma. Soldado ir tieši tas kas vajadzīgs, bet Paulinjo dod vairāk variantus spēles dažādošanai. Principā ja Real tiešām piedāvātu ap 100m, tad būtu jāpiekrīt bez liekas domāšanas. Spurs nauda spēlētāju iegādei pietiek (runā, ka ja pārdos Beilu, tad uzreiz nopirkšot Halku). Bet pati lielākā Spurs problēma ir pārāk mazais stadions. Bez atbilstoša stadiona Spurs nespēs spert nākamo soli lai kļūtu par top klubu, bet 100m cik sapratu ir apmēram 1/4 daļa no jauna stadiona būvniecības.
par stadioniem,tāpat teica ar par Arsenal,stadionu jaunu uzbūvēja un ko tas dod,ne jau stadions nosaka kluba vērtību,bet gan rezultāti uz laukuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-05 10:43, pirms 11 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: C,Ronaldo parakstījis jaunu kontraktu ar RM.
no kurienes tāds info,pat Real mājas lapā nekas tāds nav rakstīts,bet tur jau tāda ziņa būtu ar apzeltītiem burtiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-05 10:46, pirms 11 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Aha! Abas tevis nosauktās lietas nosaka kluba vērtību!
nu ne jau burtiski finansiālajā nozīmē es to domāju,tev var būt lielākais stadions,bet,ja uz laukuma nerādīsi rezultātu,tad ar sēdēsi pie pustukšām tribīnēm un lielākie spēlētāji izvēlēsies nevis nākt pie tevis,bet citur,kur lielākas izredzes kaut kādu trofeju izcīnīt

     [+] [-]

, 2013-08-05 10:49, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: interesanti,kurs ilgak no abiem Ronaldo paliks atmina Real faniem? tagadeejais vai vecais?
ja nedabūs kaut vienu CL,tad vecais,sniegums ātri aizmirstās,tāpat kā rezultāts,bet tituli nē,nevelti Real un Liverpool piesauc savus titulus,lielākā daļa no kuriem jau ir sena jo sena vēsture
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-05 10:51, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: par stadioniem,tāpat teica ar par Arsenal,stadionu jaunu uzbūvēja un ko tas dod,ne jau stadions nosaka kluba vērtību,bet gan rezultāti uz laukuma
Protams ka stadions nosaka lielu daļu kluba vērtības. Tas ir kluba īpašums. Bet nejau tas ir galvenais. Spurs stadions ir pārāk mazs, bet ienākumi no skatītājiem ir ļoti būtiski lai varētu konkurēt tirgū un sabalansēt ienākumus/izdevumus. Salīdzinājums ar Arsenal nav korekts, nekas neliecina par to, ka Levijs būtu skops spēlētāju iegādē. Ar visu to, ka Spurs ienākumi ir daudz mazāki par Arsenal, spēlētāju sastāvi abās komandās ir praktiski vienādi, par ko liecina pēdējo pāris sezonu rezultātu tabula.

     [+] [-]

, 2013-08-05 10:57, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: nu ne jau burtiski finansiālajā nozīmē es to domāju,tev var būt lielākais stadions,bet,ja uz laukuma nerādīsi rezultātu,tad ar sēdēsi pie pustukšām tribīnēm un lielākie spēlētāji izvēlēsies nevis nākt pie tevis,bet citur,kur lielākas izredzes kaut kādu trofeju izcīnīt
Arsenal ar visu to, ka sen jau nokaitinājuši visus fanus par nejēdzīgo politiku, tāpat nevar visiem gribētājiem nodrošināt abonementus. Un nevar aizmirst, ka viņi tomēr arī maksā parādu par jauno stadionu. Finansiālā ziņā Arsenal ir viens no "veselīgākajiem" klubiem, ko tiešā veidā nodrošina ienākumi no skatītājiem. Jā, klubam ir nejēdzīga politika ar spēlētāju algām, līgumiem utt., bet viņiem ir pieejami milzīgi līdzekļi ja nu pēkšņi Vengers tomēr atvērs maku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-05 10:59, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Protams ka stadions nosaka lielu daļu kluba vērtības. Tas ir kluba īpašums. Bet nejau tas ir galvenais. Spurs stadions ir pārāk mazs, bet ienākumi no skatītājiem ir ļoti būtiski lai varētu konkurēt tirgū un sabalansēt ienākumus/izdevumus. Salīdzinājums ar Arsenal nav korekts, nekas neliecina par to, ka Levijs būtu skops spēlētāju iegādē. Ar visu to, ka Spurs ienākumi ir daudz mazāki par Arsenal, spēlētāju sastāvi abās komandās ir praktiski vienādi, par ko liecina pēdējo pāris sezonu rezultātu tabula.
jūs te visu laiku par finansēm vien runājat,saprotu ka valstī krīze,bet es vairāk runāju par kluba prestižu pašu spēlētāju un fanu acīs,par iemesliem,kāpēc dažas superzvaigznes ir gatavas atteikties no pāris milj algu čekos,lai tikai spēlētu tajā klubā,ne jau visu vienmēr nosaka krāniņa lielums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-05 11:02, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Arsenal ar visu to, ka sen jau nokaitinājuši visus fanus par nejēdzīgo politiku, tāpat nevar visiem gribētājiem nodrošināt abonementus. Un nevar aizmirst, ka viņi tomēr arī maksā parādu par jauno stadionu. Finansiālā ziņā Arsenal ir viens no "veselīgākajiem" klubiem, ko tiešā veidā nodrošina ienākumi no skatītājiem. Jā, klubam ir nejēdzīga politika ar spēlētāju algām, līgumiem utt., bet viņiem ir pieejami milzīgi līdzekļi ja nu pēkšņi Vengers tomēr atvērs maku.
un tāpēc viņiem ir vienas no dārgākajām biļetēm uz spēlēm,ka pat tiesnesis pēc spēles MCity spēlētājiem teica,lai iet pasakās saviem faniem,jo samaksājuši veselu bagātību?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-05 11:07, pirms 11 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Nebrauc auzās
pēc 27,nu jau 28h negulētām darba dēļ,viss kas var gadīties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-05 11:10, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: es ka izdzirdu par braziilju Ronaldo uzreiz atsaucu galva Interu,un 2002 pasaules cempi ! Savukart CR,taa ir masina,no sava talanta vins ir izspiedis maximumu
Interā jau viņš nebija pats,tik vien kā traumas un par pasaules čempi vēl arvien neviens nezina,kas ar viņu īsti notika naktī pirms fināla,īstais Ronaldo bija Barcā un pēc tam atkal Real rindās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 74 komentāri