Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Vilja līdz MLS sezonas sākumam spēlēs Austrālijā

Agris Suveizda

Vilja līdz MLS sezonas sākumam spēlēs Austrālijā
Serhio Ramoss un Davids Vilja
Foto: EMPICS Sport//Scanpix

Spānijas izlases uzbrucējs Davids Vilja līdz MLS nākamās sezonas sākumam pārstāvēs Austrālijas klubu "Melbourne City", kas, tāpat kā "New York", pieder Mančestras "City".

"Tas ir ļoti labi jebkurā ziņā," sacīja Davids Vilja. "No futbola skatu punkta tā ir iespēja spēlēt jaunā līgā citā valstī, un tas man, protams, būs ideāli, lai iegūtu spēļu praksi periodā, kamēr MLS sezona vēl nebūs sākusies. Esmu drošs, ka spēlēšana "Melbourne City" būs brīnišķīga pieredze."

"Esam ļoti lepni, ka Davids Vilja ir "City" ģimenes daļa, un esam saviļņoti paziņot, ka viņš gaidāmajā sezonā "Melbourne City" rindās spēlēs Austrālijas čempionātā," sacīja "City Football Group" izpilddirektors Ferrans Soriano. "Tās ir aizraujošas ziņas, ka Davids Vilja spēlēs Austrālijas čempionātā," teica Austrālijas Futbola federācijas izpilddirektors Deivids Galops. "Tik augstas klases spēlētāja klātbūtne, turklāt uzreiz pēc Pasaules kausa izcīņas, būs pievilcīgs faktors skatītājiem, kas vēl vairāk uzlabos turnīra līmeni."

32 gadus vecais uzbrucējs Vilja, kurš šomēnes piedalīsies Pasaules kausa izcīņā, aizvadītajā sezonā pārstāvēja Madrides "Atletico", ar 13 vārtiem 36 spēlēs palīdzot tam kļūt par Spānijas čempionu. Interesanti, ka Pasaules kausa finālturnīrā Spānijas izlase spēlēs vienā grupā ar Austrāliju.

"Melbourne City" iepriekšējā sezonā, vēl startējot zem nosaukuma "Melbourne Heart", ar 26 punktiem 27 spēlēs desmit komandu konkurencē ieņēma pēdējo vietu. Austrālijas čempionāta sezona sāksies oktobrī, savukārt 2015. gada MLS sezona startēs martā. Atgādinām, ka savulaik divas sezonas Austrālijas čempionātā pavadīja Alesandro Del Pjēro, kurš pārstāvēja "Sydney".

Izmantotie resursi:
Villa signs guest stint with Melbourne City -...

  +6 [+] [-]

, 2014-06-05 17:23, pirms 10 gadiem
Lūk jums īsts tūrists! Madride-Melnburna-Ņujorka un beigās vēl attapsies Mančesterā.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-05 17:44, pirms 10 gadiem
Viņš jau ir izcīnijis visus svarīgākos titulus, ko var izcīnīt , tagad var mierīgi baudīt futbolu un ceļot apkārt pasaulei.

     [+] [-]

, 2014-06-05 23:36, pirms 10 gadiem
Pievienojos viedoklim par Mančestru. Redzēsim, ja MLS līmenis Dāvidam būs par zemu, neizslēdzu iespēju, ka viņš vēl City varētu paviesoties. Pirmkārt, daudz jau būs atkarīgs no snieguma Pasaules kausā.

     [+] [-]

, 2014-06-06 00:46, pirms 10 gadiem
nu re,liidz MLS sezonas saakumam speelees Austraalijaa,tagad tik paliek atklaats jautaajums kur speelees ziemaa,kad MLS beidzies,Behs paaris meeneshus Milaanaa nomauca,Hennry vienu gadu atgriezaas Arsenal,ko izveeleesies Vilja,lai gan vareetu ar atpuusties,jo izlasei peec shii turniira teikshot ardievas