Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG par 31.4 miljoniem nopērk "Barcelona" mērķi Markinjušu

Agris Suveizda

PSG par 31.4 miljoniem nopērk "Barcelona" mērķi Markinjušu
Markinjušs vēl "Roma" kreklā
Foto: SIPA/Scanpix

Francijas spēcīgākais futbola klubs PSG savā mājaslapā oficiāli paziņoja par perspektīvā brazīliešu centra aizsarga Markinjuša iegādi. PSG ar 19 gadus veco spēlētāju noslēdza piecu gadu līgumu un par viņa iegādi samaksāja 31.4 miljonus eiro. Tikmēr Markinjuša bijušais klubs "Roma" par 16.5 miljoniem nopirka nīderlandiešu pussargu Kevinu Strotmanu.

"PSG ir milzīgs prieks par Markinjuša, nākotnes zvaigznes, kuras kvalitāte jau tagad ir piesaistījusi Eiropas lielāko klubu uzmanību, transfēru. Šis darījums pasvītro PSG vēlmi lūkoties nākotnē, lai uzbūvētu vienu no lielākajiem klubiem Eiropā," sacīja PSG prezidents Nasers Al Kelaifi. Arī Markinjušs bija priecīgs par līguma parakstīšanu: "Esmu sajūsmināts par pievienošanos PSG - klubam, kurā ir spēlējuši tik daudz brazīliešu, kas ir palīdzējuši rakstīt tā vēsturi. Darīšu visu, ko spēšu, lai turpinātu šo tradīciju un ierakstītu pats savu vārdu kluba slavenās vēstures grāmatas lappusēs."

Viens no perspektīvākajiem jaunās paaudzes centra aizsargiem bija arī Spānijas čempiones "Barcelona", kas turpina meklēt papildinājumu aizsardzības centrā, galvenā prioritāte. Markinjušs, kurš pirms gada tika nopirkts par 4.5 miljoniem eiro, "Roma" sastāvā Itālijas A Sērijā aizvadīja 26 spēles. "Roma" savā mājaslapā paziņoja, ka PSG par brazīlieti šķirsies no 31.4 miljoniem eiro, no kuriem daļa gan nonāks Markinjuša pirmā kluba "Corinthians" kontā. Brazīlijas klubam pienākoties desmit procenti no summas, kas pārsniedz iepriekšējā darījuma vērtību - proti, 2.69 miljoni eiro. Markinjušs pēc Edinsona Kavani (64 miljoni) un Lukas Diņa (15 miljoni) ir kļuvis par trešo PSG pirkumu šajā starpsezonā un jau par 11.spēlētāju, kas jauno Kataras īpašnieku ēras laikā ir nopirkts no Itālijas klubiem.

PSG galvenais treneris Lorāns Blāns nule izteicās, ka, ja vēl būs kādi pirkumi, tad tie, visticamāk, notiks centra pussarga pozīcijā. Tāpat Blāns sacīja, ka komandā šobrīd ir pārāk daudz spēlētāju, līdz ar to no vairākiem būs jāšķiras. Jau iepriekš PSG pameta brīvie aģenti Siaka Tjenē ("Montpellier"), Silvēns Armāns ("Rennes"), Deivids Bekhems un Ronāns Le Kroms (abi beidza karjeru), bet "Valenciennes" tika izīrēts Žans Kristofs Baebeks. Komandā vēl atrodas Matjē Bodmērs, Moameds Sisoko un Djego Lugano, kuri atgriezās no īres, un starp potenciālajiem prom gājējiem tiek minēts arī itāliešu pussargs Tjagu Mota un Klemāns Šantoms, kā arī viens centra aizsargs - ja Blānam izdosies pierunāt Mamadū Sako palikt PSG, prom varētu doties Alekss.

Tikmēr "Roma" paziņoja ne tikai par Markinjuša pārdošanu, bet arī par Nīderlandes izlases pussarga Kevina Strotmana iegādi. Ar 23 gadus veco Strotmanu līgums ir noslēgts uz piecām sezonām. "Roma" par Strotmanu, kurš pēdējos divus gadus pavadīja PSV "Eindhoven", šķirsies no 16.5 miljoniem eiro, kuriem bonusu sadaļā nākamo trīs sezonu laikā var tikt pieplusoti vēl trīsarpus miljoni. "Roma", par kuras jauno galveno treneri kļuva Rudi Garsija, starpsezonā ir aktīvi darbojusies darījumu tirgū un starp komandas papildinājumiem ir arī tādi spēlētāji kā Mehdi Benatija (13.5 miljoni) un Maikons. "Roma" pagājušajā sezonā A Sērijā finišēja sestajā vietā un nekvalificējās Eirokausiem.

Izmantotie resursi:
PSG.fr - Site officiel du Paris Saint-Germain
AS Roma | Official Website | Rome | Football |...

1 2 55 komentāri

  -3 [+] [-]

, 2013-07-20 10:11, pirms 11 gadiem
Izlasīju Barselonas mērkaķi...

     [+] [-]

, 2013-07-20 10:35, pirms 11 gadiem
Prieks par Strotmanu, izlases kontekstā tieši prasījās pāreja uz spēcīgāku turnīru.
Kas tad paliek ar to T. Silvu, kaut kā nešķiet, ka Barcai bija tik neierobežoti līdzekļi, lai pēc Neimara iegādes vēl līdzīgu summu noliktu par Silvu.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 10:43, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Kas tad paliek ar to T. Silvu, kaut kā nešķiet, ka Barcai bija tik neierobežoti līdzekļi, lai pēc Neimara iegādes vēl līdzīgu summu noliktu par Silvu.
Nekas jau nenotiek. Pats Silva pēc atgriešanās Parīzē pateica, ka nekur neies. Turklāt viņam PSG, kā izskatās, pārliecināšanas nolūkos ir pie algas pielikusi pusotru miljonu.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 10:46, pirms 11 gadiem
Nevaru vien sagaidīt jauno sezonu, kad abi "franču" naudas maisi izgāzīsies kā vecas sētas.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 10:49, pirms 11 gadiem
Nu labrīt.!

     [+] [-]

, 2013-07-20 10:59, pirms 11 gadiem
gatis-7 rakstīja: Nevaru vien sagaidīt jauno sezonu, kad abi "franču" naudas maisi izgāzīsies kā vecas sētas.
Ja trenerim dos laiku un pec 1 sezonas citi grandi negribees izzvejot psg speletajus, tad pec gadiem 2-3 gan jau buus nopietns speks.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 11:10, pirms 11 gadiem
mnjaa..noceela taa pamatiigi!

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 11:17, pirms 11 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Nekas jau nenotiek. Pats Silva pēc atgriešanās Parīzē pateica, ka nekur neies. Turklāt viņam PSG, kā izskatās, pārliecināšanas nolūkos ir pie algas pielikusi pusotru miljonu.
Paldies. Šaubījos par to jau no paša sākuma. Pilnīgi visas kārtis PSG rokās.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-20 11:20, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Paldies. Šaubījos par to jau no paša sākuma. Pilnīgi visas kārtis PSG rokās.
Protams, publiski teikt var daudz ko, bet vismaz šobrīd neizskatās, ka Barselonai ir lielas cerības viņu nopirkt.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 11:30, pirms 11 gadiem
izskatass,ka Barca paliks bez jauna centra aizsarga un atkal dabus pa pakalju delj švakās aizsardzības + vēl tagad likstas ar treneri..neveiksme!

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 11:38, pirms 11 gadiem
taadu virsrakstu var ielikt par 50% Eiropas speeleetaajiem, ja tic visaam baumaam, no kuraam lielaako dalju gjeneree agjenti. ja nu Barcai arii bija par vinju interese, tad tikai lai paspaidiitu PSG saakt sarunas par Silvu.
peec Tito aizieshanas, domaajams, leemumu jau pienjems jaunais treneris un Rosels spees vinju paarliecinaat nekoncentreeties uz 9 mio algu prasoshu aizsargu.

     [+] [-]

, 2013-07-20 11:44, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: taadu virsrakstu var ielikt par 50% Eiropas speeleetaajiem, ja tic visaam baumaam, no kuraam lielaako dalju gjeneree agjenti. ja nu Barcai arii bija par vinju interese, tad tikai lai paspaidiitu PSG saakt sarunas par Silvu.
Markinjuša pārstāvji uz Barselonu lidoja tikai apskatīt pilsētu, vai ne?

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 11:54, pirms 11 gadiem
varbuut tikties ar PSG, varbuut paarstaaveet kaadu citu savu speeleetaaju, varbuut kaa vieni no 10 aizsargiem, kuriem Barca paprasa, vai teoreetiski gribeetu speeleet. varbuut agjentiem ir taads darbs runaat ar visiem lielajiem...
no virsraksta var saprast, ka Barca ciiniijaas par vinju vai kaut kaads baigais meerkjis. aha, kaa tad.
palasaam baumas un Barca nevar dzivot bez - aizsargi Silva, Luizs, Aggers, Martiness, Markinjush, Rami, Ivanovichs, Hummels utttttt. kaadi 10 vaartsargi, par kuriem, ja tic agjentiem, Barca ir gatava maksaat 50 mio un dot veel klaat Messi, 10 uzbruceeji - saakot ar Aguero un beidzot ar Ruuniju, 10 pussargi - saakot ar kaut kaadu pirmspensijas vecuma varzheedaaju un beidzot ar... whatever.

     [+] [-]

, 2013-07-20 11:56, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: taadu virsrakstu var ielikt par 50% Eiropas speeleetaajiem, ja tic visaam baumaam, no kuraam lielaako dalju gjeneree agjenti. ja nu Barcai arii bija par vinju interese, tad tikai lai paspaidiitu PSG saakt sarunas par Silvu.
peec Tito aizieshanas, domaajams, leemumu jau pienjems jaunais treneris un Rosels spees vinju paarliecinaat nekoncentreeties uz 9 mio algu prasoshu aizsargu.
Vai vietas izpildītājam uzticēsit pieņemt lēmumu par sastāva papildināšanu, ja jums ilgtermiņā ir citi trenera kandidāti padomā?
Uz ko tad jūs koncentrēsities, uz Silvu, kura pārliecināšanai jums ir mazāk argumentu nekā Markinjuša gadījumā?

     [+] [-]

, 2013-07-20 11:58, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Vai vietas izpildītājam uzticēsit pieņemt lēmumu par sastāva papildināšanu, ja jums ilgtermiņā ir citi trenera kandidāti padomā?
Uz ko tad jūs koncentrēsities, uz Silvu, kura pārliecināšanai jums ir mazāk argumentu nekā Markinjuša gadījumā?
es domaaju, ka izlems naakamais treneris. bet vinju Rosels pierunaas nopirkt kaut ko sapraatiigu, ne Silvu. uz Silvu bija nokoncentreejis Tito, un tagad Tito ir prom...

  +2 [+] [-]

, 2013-07-20 12:01, pirms 11 gadiem
555 rakstīja:
Ir tomēr atšķirība, vai tās ir baumas vai sarunas ir reāli notikušas, vai ne? Tāpat interesanti, ka Silvas sakarā gan tu akli ticēji visam, kas tika rakstīts Spānijas presē (ka viņš gribot spēlēt Barselonā, kaut arī vairākas reizes iepriekš bija pateicis, ka nekur neies, kas tev kaut kā paspruka garām).

Turklāt tagad esi krasi mainījis domas par to, vai viņš nākamsezon spēlēs Barselonā. Ja pirms tam teici, ka esi drošs, ka Silva būs Barselonā, tagad jau saki, ka Rozels jauno treneri pārliecinās neieciklēties uz viņu. Kā tad tur palika ar tām Barselonas brazīliešu apvārdošanas spējām?

     [+] [-]

, 2013-07-20 12:09, pirms 11 gadiem
nu klau, es vienmeer esmu aizstaaveejis juusu rakstu, bet shis...
tagad sports.ru laizh valjaa, ka Barca skata kaut kaadu NOB treneri. ko tad Tu rakstiisi, kad vinji izpirks Luisu Enriki vai noriskees ar Bielsu. "Barcai atsaka superduper meerkjis treneris Martino"? really?

Silvu un tikai Silvu pieprasiija Tito. Rosels ir biznesmens un skaidrs, ka negribeeja 35-45 mio transfeera speeleetaaju ar 8-10 mio algu, traumatisku, diezgan vecu utml. tomeer, njemot veeraa, ka sezona nebija tik laba un veeleeshanas tuvojas, Rosels dariija visu iespeejamo, lai atkaaptos no saviem principiem un dabuutu Silvu, tostarp pierunaaja speeleetaaju.
tas, ka Silva neiesleedza Sesku/Modrichu, nenoziimee, ka vinsh pats personiigi nespaidiija sheihus, lai palaizh. jaa, izskataas, ka ne liidz galam spaidiija un nepaaries.
bet Barca, visticamaak, vairs necentiisies tikai taapeec, ka Tito ir prom un vinji izveeleesies sapraatiigu meerkji. ne Silva (bez algas samazinaajuma), ne Makrinjush nav sapraatiigi meerkji. Hummels ir, Luizs ir, Martiness ir...

Tev ir shaubas par Rosels Braziilijas kontaktiem? es, piemeeram, nebriiniitos, ja vinsh Skolari dabuutu, bet tas, protams, ir no fantastikas seerijas.

     [+] [-]

, 2013-07-20 12:24, pirms 11 gadiem
555 rakstīja:
Ļoti iespējams, ka pēc treneru maiņas Silva tiešām vairs nebūs aktuāls. Bet runa ir par tavu pirmo komentāru, kurā tu biji sašutis par virsrakstu, kaut gan nākamajos komentāros saki tieši to pašu - ka Tito (aka Barselona) gribēja Silvu. Ja Tito viņu gribēja un bija reālas sarunas ar Markinjuša aģentu (un jau pietiekami konkrētas), tad tieši kas nav pareizs virsrakstā? Markinjušu salīdzināt ar Ageru vai Hummelsu nav īsti korekti.

Par Rozela kontaktiem runājot - nē, man nav nekādu šaubu par tiem, taču tu uz visu skaties ļoti vienpusēji (tikai no Barselonas skatu punkta). Arī PSG ir ļoti spēcīgi brazīliešu kontakti (pēc Leonardu demisijas tas gan varētu būtiski mainīties), tāpēc tas īsti nav arguments.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 12:31, pirms 11 gadiem
virsraksts ir
PSG par 31.4 miljoniem nopērk "Barcelona" mērķi Markinjušu

un tagad izlasi pasha rakstiito:
Tito (aka Barselona) gribēja Silvu. Ja Tito viņu gribēja un bija reālas sarunas ar Markinjuša aģentu (un jau pietiekami konkrētas), tad tieši kas nav pareizs virsrakstā?

Tito un attieciigi Barca gribeeja Silvu. caur to Markinjushu spaidiija PSG (attaali, bet nedaudz atgaadina mahinaaciju ar R10/Bekhemu savulaik). tagad Tito ir prom un sport.es raksta, ka Zubi jau runaa ar Luizu.

P.S. par to Markinjushu baumoja arii RM sakaraa. kaapeec tad neraksti "Barcas un RM meerkji X"?
labi, peace. es uzskatu - ja Barca gribeetu Markinjushu, tad nopirktu. bet iisti negribeeja.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 12:57, pirms 11 gadiem
fc barcelona the best rakstīja: izskatass,ka Barca paliks bez jauna centra aizsarga un atkal dabus pa pakalju delj švakās aizsardzības + vēl tagad likstas ar treneri..neveiksme!
Atklāti sakot, pēc tā ko esmu redzējis BAY-BAR (La Liga spēlēm sekoju līdzi tikai atsevišķos gadījumos, kad savā starpā tiekas kaut kas ŅIPRS), kā arī novērtējot Konf.K. finālu... Pikē Jums ar normāli daudz mēslus vāra (Konfederāciju fināla šo jau kā maziņo).

A gan jau būs labi. Vēl tikai Jūlijs.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 13:00, pirms 11 gadiem
Tas jau sāk palikt slimi

     [+] [-]

, 2013-07-20 13:04, pirms 11 gadiem
A, kāpēc tik intensīvi Barca cenšas dabūt labu centra aizsargu? Puyols vairs netur?

     [+] [-]

, 2013-07-20 13:43, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: virsraksts ir
PSG par 31.4 miljoniem nopērk "Barcelona" mērķi Markinjušu

un tagad izlasi pasha rakstiito:
Tito (aka Barselona) gribēja Silvu. Ja Tito viņu gribēja un bija reālas sarunas ar Markinjuša aģentu (un jau pietiekami konkrētas), tad tieši kas nav pareizs virsrakstā?

Tito un attieciigi Barca gribeeja Silvu. caur to Markinjushu spaidiija PSG (attaali, bet nedaudz atgaadina mahinaaciju ar R10/Bekhemu savulaik). tagad Tito ir prom un sport.es raksta, ka Zubi jau runaa ar Luizu.

P.S. par to Markinjushu baumoja arii RM sakaraa. kaapeec tad neraksti "Barcas un RM meerkji X"?
labi, peace. es uzskatu - ja Barca gribeetu Markinjushu, tad nopirktu. bet iisti negribeeja.
Man 1 lieta sakarā ar tiem māņu manevriem nedod mieru. Pirkt spēlētāju, tas nav aiziet pēc piena uz veikalu. Ko jūs darītu, ja Markinjušs piekristu individuālajiem nosacījumiem un izietu cauri bids. Ja sakāt A, tad ir jābūt gataviem arī pateikt B. Tiešām atzītu, ka tas ir māņu manevrs un ka jums viņu nevajag, vai pirktu spēlētāju, par ko reāli neinteresējaties.

     [+] [-]

, 2013-07-20 13:57, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Man 1 lieta sakarā ar tiem māņu manevriem nedod mieru. Pirkt spēlētāju, tas nav aiziet pēc piena uz veikalu. Ko jūs darītu, ja Markinjušs piekristu individuālajiem nosacījumiem un izietu cauri bids. Ja sakāt A, tad ir jābūt gataviem arī pateikt B. Tiešām atzītu, ka tas ir māņu manevrs un ka jums viņu nevajag, vai pirktu spēlētāju, par ko reāli neinteresējaties.
pa lielam jau tas daraas taa -
a) no speeleetaaja vai piederiigajiem uzzina par konceptuaalu interesi
b) panaak vienoshanos ar klubu-iipashnieku, ka var saakt oficiaalas sarunas ar speeleetaaju
c) vienojas ar klubu par paarejas maksu un nosaciijumiem
d) vienojas ar speeleetaaju par algu un nosaciijumiem

c un d punktos viegli ir ievilkt sarunas. turklaat presee tik un taa ies raksti "tuvu paarejai", "driiz kljuus", "transfeera pabeigshanai peedeejie siikumi" utml. tas viss rada spiedienu.
peec buutiibas klubam jau ir diezgan izdeviigi, ja ir kaadi 3 kandidaati, tad var tirgoties gan ar iipashniekiem par transfeera maksu, gan pashu par algu...

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 14:08, pirms 11 gadiem
fredijs48 rakstīja: A, kāpēc tik intensīvi Barca cenšas dabūt labu centra aizsargu? Puyols vairs netur?
Nu labrīt Pujols jaunāks nepaliek, ar traumām mokās. Vispār Barsai aizsardzības līnija bēdīga, ne tikai Pujols, un, manuprāt, sākumā bija tā jāsaved kārtībā pirms izliek summas par neimāriem, savādāk, ja pretinieks tiek pie bumbas, tad parasti izslīd kā caur sviestu caur Barsas aizsardzību.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 14:10, pirms 11 gadiem
fredijs48 rakstīja: A, kāpēc tik intensīvi Barca cenšas dabūt labu centra aizsargu? Puyols vairs netur?
Puyols vairaak lazaretee neka uz laukuma, vecums nenaak viens.

     [+] [-]

, 2013-07-20 14:11, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja:
P.S. piemeeram, Arsenal-RM-Iguaina-Suaresa situaacija - klasisks spiediens uz RM, lai nolaizh Iguaina cenu

     [+] [-]

, 2013-07-20 14:17, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: P.S. piemeeram, Arsenal-RM-Iguaina-Suaresa situaacija - klasisks spiediens uz RM, lai nolaizh Iguaina cenu
Ka tik ne ar.
Reals ieraudzīja, ka bidojam 30+ par Svaresu, paprasīja vairāk arī par Igvainu.

     [+] [-]

, 2013-07-20 14:23, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: pa lielam jau tas daraas taa -
a) no speeleetaaja vai piederiigajiem uzzina par konceptuaalu interesi
b) panaak vienoshanos ar klubu-iipashnieku, ka var saakt oficiaalas sarunas ar speeleetaaju
c) vienojas ar klubu par paarejas maksu un nosaciijumiem
d) vienojas ar speeleetaaju par algu un nosaciijumiem

c un d punktos viegli ir ievilkt sarunas. turklaat presee tik un taa ies raksti "tuvu paarejai", "driiz kljuus", "transfeera pabeigshanai peedeejie siikumi" utml. tas viss rada spiedienu.
peec buutiibas klubam jau ir diezgan izdeviigi, ja ir kaadi 3 kandidaati, tad var tirgoties gan ar iipashniekiem par transfeera maksu, gan pashu par algu...
Palasot virsrakstus, tagad futbolā tak ir tāds debošs, ka B posms tiek izlaists vispār un D pirms C ir drīzāk norma, nevis izņēmums, pretrunā nerakstītajiem principiem un oficiālajiem noteikumiem. Cik nav "klubs X konceptuāli vienojies ar spēlētāju Y, vēl tikai jāvienojas ar viņa pašreizējo klubu".

Ar pēdējo teikumu atbildēji uz savām pretenzijām par raksta virsrakstu - klubiem vienlaikus ir vairāki alternatīvi mērķi, opcijas, tpc statuss "mērķis" vēl maz ko pasaka par nolūku nopietnību.

Bet. Points tāds, ka ejot pēc spēlētāja, kas pēc idejas nav jūsu/mūsu iwshlistē, var gadīties, ka mēģinājums iziet cauri (arī mums ar Svaresu var tā gadīties), un ko tad? Tad ir vai nu jāatkāpjas, vai jānokārto dīls līdz galam. Tpc es neredzu īpašu jēgu no māņu manevriem, ja tur apakšā nav kaut kāds % nopietnu nolūku.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 14:27, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: P.S. piemeeram, Arsenal-RM-Iguaina-Suaresa situaacija - klasisks spiediens uz RM, lai nolaizh Iguaina cenu
Kādas muļķības tu runā? Lielie klubi nekad neauklējas, var iziet uz kompromisu un tikties pa vidu, bet ja piedāvā ~10 ļimonus par maz, tad nu negribi, nevajag, kāds vēl spiediens. Interese ir pietiekami liela ne tikai no Arsenala.
To pašu Kakā jau cik ilgi pārdot nevar, tikai tāpēc, ka nepiekāpjas cenas ziņā, nevis nav interese. Spiediens tev galvā laikam ir.
Arsenals vienkārši, kā jebkurš normāls klubs, meklē arī citas opcijas.

     [+] [-]

, 2013-07-20 14:34, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Ka tik ne ar.
Reals ieraudzīja, ka bidojam 30+ par Svaresu, paprasīja vairāk arī par Igvainu.
nu nee. Arsenaals vienkaarshi paraadiija, ka tirguu ir alternatiivas Iguainam. Barca liidziigi paraadiija ar Markinjushu.
es neizsleedzu, ka Arsenaals labpraataak pat nopirktu Suaresu, bet bija tak jau saakumaa skaidrs, ka taads dariijums nav iespeejams, jo Lpool nedos tieshajam konkurentam uz iekljuushanu UCL. shis gadiijums vispaar ir interesants no speeleetaaja reakcijas viedoklja, kas, piebalsojot Arsenal, centaas tuvinaaties RM.

par alternatiivajiem meerkjiem piekriitu. taa parasti arii ir. bet ne shajaa gadiijumaa - Tito pieprasiija tieshi Silvu, nevienu citu. kategoriski.

     [+] [-]

, 2013-07-20 14:40, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Kādas muļķības tu runā? Lielie klubi nekad neauklējas, var iziet uz kompromisu un tikties pa vidu, bet ja piedāvā ~10 ļimonus par maz, tad nu negribi, nevajag, kāds vēl spiediens. Interese ir pietiekami liela ne tikai no Arsenala.
To pašu Kakā jau cik ilgi pārdot nevar, tikai tāpēc, ka nepiekāpjas cenas ziņā, nevis nav interese. Spiediens tev galvā laikam ir.
Arsenals vienkārši, kā jebkurš normāls klubs, meklē arī citas opcijas.
pat lielie klubi kauleejas ne tikai par to, kaada buus transfeera summa, bet arii izmaksas kaartiibu (censhas izvilkt uz daudziem gadiem), sasniegumu bonusiem (nospeeleetas speeles, tituli), taalaakpaardoshanas %, atpakaljpirkuma opciju (ir Seskam), draudziibas speeles (Thiago)... draugs, tu jau vakar te taadas muljkjiibas sarunaaji Tito kontekstaa, nu buutu nedaudz piebremzeejis...
par to pashu kakaa nav intereses, jo vinjam ir milziiga alga. pirceejam, lai paarnjemtu vinja algu, vinsh jaanopeerk vai nu ljoti leeti, vai pat RM jaapiemaksaa (piemeeram, leeti paardodot citu speeleetaaju vai tamliidziigi).

     [+] [-]

, 2013-07-20 14:47, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Kādas muļķības tu runā? Lielie klubi nekad neauklējas, var iziet uz kompromisu un tikties pa vidu, bet ja piedāvā ~10 ļimonus par maz, tad nu negribi, nevajag, kāds vēl spiediens. Interese ir pietiekami liela ne tikai no Arsenala.
To pašu Kakā jau cik ilgi pārdot nevar, tikai tāpēc, ka nepiekāpjas cenas ziņā, nevis nav interese. Spiediens tev galvā laikam ir.
Arsenals vienkārši, kā jebkurš normāls klubs, meklē arī citas opcijas.
No kurienes cena ~10 ļamus par mazu? Jums ne1 virs 30 M par viņu nemaksās.

Juve gribēja tos pašus 20+ M sadalīt vairākos maksājumos, kā viņi pēdējā laikā parasti dara.

Napoli prezidents De Laurentiss plātās, ka ieņēmuši 65 M par Kavāni un kopējais budžets esot 125 M. Tajā pašā laikā viņš negrib Žuliu Sēzara transfēru maksāt, bet tikai īrēt, un no viņa algas nokaulēt 30 K nedēļā, kas ir 1,5 M sezonā, un pērk spēlētājus no padsmitnieku cenu kategorijas - Albiols, Kaljehons. Toč izskatās pēc cilvēka, kam kabatu svilina 125 M.
Napoli pēc Kavāni dīla vai paralēli tam parakstīja Kaljehonu. Tad ko vispār tērēja laiku ar vēl tālāku Relal rezervistu un ko negāja pēc Igvaina jau tad.

Čelsī 1īgais deklarētais mērķis ir Rūnijs + vēl nezin, kā Igvains skatās uz sadarbības turpināšanu ar Mauru.

Real stīvēšanās par pārdodamā spēlētāja cenu parāda tikai to, ka Real ar naudu ir švakāk nekā iepriekšējos gados. Finanšu krīze sit visus, 1 Real kreditējošā banka nesen bankrotējusi. Labi, nopirka Iljaramendi, bet atpakaļ arī kaut kas ir jādabū. Ja apstākļi nebūtu spiedīgi, tad Real no visiem liekajiem vnk masveidā atbrīvotos kā togad, kad clearoja Šusteram iegādātos holandiešus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-20 14:55, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: nu nee. Arsenaals vienkaarshi paraadiija, ka tirguu ir alternatiivas Iguainam. Barca liidziigi paraadiija ar Markinjushu.
es neizsleedzu, ka Arsenaals labpraataak pat nopirktu Suaresu, bet bija tak jau saakumaa skaidrs, ka taads dariijums nav iespeejams, jo Lpool nedos tieshajam konkurentam uz iekljuushanu UCL. shis gadiijums vispaar ir interesants no speeleetaaja reakcijas viedoklja, kas, piebalsojot Arsenal, centaas tuvinaaties RM.
Neapstrīdami, Ars bids iekustināja Svaresa transfēru kā tādu vispār.

Daži pat aizdomājušies līdz tam, ka Ars ar tādu mērķi vispār ir bidojuši. Lai Reals progresē ar sava mērķa iegādi un tas attiecīgi arī iekustina Igvaina dīlu. Es gan šaubos, vai tā ir.

es neizsleedzu, ka Arsenaals labpraataak pat nopirktu Suaresu, bet bija tak jau saakumaa skaidrs, ka taads dariijums nav iespeejams

Es drīzāk piekristu šim, ka Svaress ir nopietni domāts kā alternatīva, bet drusku par haotisku man tas viss šķiet. Dikti gribētu Igvainu, būtu nokārtojuši līdz Āzijas tūrei. Tas negotiation teams ir klaunāde vispār.
Plus nemaz tik nereāli neesot, pastāvot Svaresam kaut kāda kļauza līgumā par 40 M, jāskatās, kas būs tālāk.

Bet tas var atspēlēties tādā ziņā, ka ja mēs reāli lecam priekšā Realam pēc Svaresa un tomēr nedabūjam kodēju, tad viņi Igvaina pāreju var bremzēt.
1 2 55 komentāri