Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Nāgelsmans: "Tas bija tikai pirmais solis, bet ļoti labs pirmais solis"

Agris Suveizda

Nāgelsmans: "Tas bija tikai pirmais solis, bet ļoti labs pirmais solis"
Juliāns Nāgelsmans. Foto: imago/ActionPictures/Scanpix

Eiropas čempionāta finālturnīrs futbolā sācies ar mājinieces Vācijas graujošu uzvaru pār Skotiju (5:1), kas visa mača garumā neizdarīja nevienu sitienu un goda vārtus guva pēc sāncenšu aizsarga raidījuma savos vārtos.

"Atskatoties uz citu turnīru atklāšanas spēlēm, mājiniecēm nereti ir liels spiediens, bet mēs pirmajās 20 minūtēs bijām lieliski – ļoti labi kontrolējām bumbu un ļoti labi presingojām bez tās," sacīja Vācijas galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans. "Komanda ļoti labi apzinās, ka šis ir tikai pirmais solis, bet tas bija ļoti labs pirmais solis un arī ļoti svarīgs pirmais solis, uz kā pamata varam būvēt ko vairāk. Šādu rezultātu, ja man to piedāvātu pirms spēles, pilnīgi noteikti būtu paņēmis. Sākām ļoti labi, guvām ļoti labus pirmos vārtus, un domāju, ka arī skoti apbrīnoja mūsu sniegumu. Neko neļāvām radīt no spēles, un tā ir ļoti laba zīme, ka komanda ir tik nikna par ielaistiem vārtiem. Tas liecina, ka komanda ir ārkārtīgi izsalkusi."

"Kā domājat, kāds gan noskaņojums var būt pēc šādas spēles?!" pikts bija skotu treneris Stīvs Klārks. "Esam sarūgtināti un uzskatām, ka pievīlām paši sevi. Mēs esam labāki par to, kas bija redzams laukumā. Esam labāka komanda, un cerams, ka nākamajās divās spēlēs to parādīsim – lai izkļūtu no grupas, mums tajās vajadzēs četrus punktus." Bijušais "West Brom", "Reading" un "Kilmarnock" treneris Skotiju vada jau kopš 2019. gada. "Vai šī bija smagākā spēle pie izlases stūres? Ir bijuši arī smagāki vakari. Tiksim tam pāri – nekad nešaubos par saviem spēlētājiem."

Vācija nākamo spēli "Euro 2024" aizvadīs trešdien pret Ungāriju, bet Skotija tajā pašā vakarā tiksies ar Šveici.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://www.beinsports.com/en-us/so...
https://uk.sports.yahoo.com/news/na...

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

  +1 [+] [-]

, 2024-06-15 11:41, pirms 3 dienām
Piekrītu

     [+] [-]

, 2024-06-15 12:09, pirms 3 dienām
Žēl, ka nebia Maktomineja...ā, paga!