Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Smagi cietušais ungārs Varga izrakstīts no slimnīcas un veseļošanos turpinās mājās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Smagi cietušais ungārs Varga izrakstīts no slimnīcas un veseļošanos turpinās mājās
Barnabāšs Varga. Foto: IMAGO/Sven Simon/Scanpix

LETA--PA Media/DPA. Ungārijas futbola izlases uzbrucējs Barnabāšs Varga izrakstīts no Štutgartes slimnīcas un turpina atlabšanu mājās, trešdien paziņoja Ungārijas Futbola federācija.

Eiropas čempionāta finālturnīra apakšgrupas pēdējā spēlē Varga otrajā puslaikā pretinieku soda laukumā sadūrās ar vairākiem spēlētājiem.

Varga no laukuma tika nonests ar nestuvēm un nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēti vairāki lūzumi sejas kaulos. Pēc operācijas Varga rehabilitācijas procesu varēs turpināt Ungārijā.

Ungārijas izlases pamatsastāva uzbrucējs Varga guva ungāru vienīgos vārtus Eiropas čempionāta pirmajā spēlē, bet pirms finālturnīra pārbaudes mačā ar Izraēlu viņš izcēlās ar diviem precīziem sitieniem un vienu rezultatīvu piespēli.

Ungārijas futbolisti svētdien kompensācijas laika pēdējā minūtē izrāva uzvaru 1:0 pār Skotiju, saglabājot teorētiskas izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS