Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Ungāru futbolistam Vargam stāvoklis stabils, būs nepieciešama operācija

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ungāru futbolistam Vargam stāvoklis stabils, būs nepieciešama operācija
Mirklis pirms Barnabaša Vargas (Nr. 19) savainojuma. Foto: Sven Simon/Imago Images/Scanpix

Ungārijas valstsvienības uzbrucējs Barnabāšs Varga vakar smagi cieta sadursmē ar Skotijas izlases vārtsargu Angusu Gannu, zaudējot samaņu un pēc vairāku minūšu aprūpes tiekot aizvests no Štutgartes stadiona uz slimnīcu. Viņa komandas biedri šajā cīņā apliecināja raksturu un izcīnīja uzvaru (1:0), vienīgos vārtus gūstot kompensācijas laika desmitajā minūtē.

Ungārijas komandas galvenais treneris Marko Rosi pēcspēles preses konferencē atklāja, ka Budapeštas "Ferencváros" futbolistam būs nepieciešama galvaskausa kaula operācija un viņam nedraudot briesmas dzīvībai. Tomēr Varga šajā turnīrā laukumā vairs neatgriezīsies.

Naturalizētais Ungārijas izlases pussargs Kalums Stailss pēc cīņas atklāja, ka biedējošais savainojums komandai sniedza papildus dzinuli izcīnīt trīs punktus un palikt cīņā par tikšanu astotdaļfinālā.

Ungāriem tagad jāgaida pārējo grupu atlikušo spēļu iznākumi.

Izmantotie avoti:
https://www.standard.co.uk/sport/fo...