Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: "Čempionu līgas fināls nebūs atriebība par 2018. gadu"

Rolands Eliņš

Klops: "Čempionu līgas fināls nebūs atriebība par 2018. gadu"
"Liverpool" treneris Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

Pirms sestdien paredzētā UEFA Čempionu līgas fināla "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops sarunā ar medijiem izteica sapratni par Mohameda Salāha vēlmi revanšēties "Real" par 2018. gada zaudējumu finālā, taču norādīja, ka galvenais mērķis tomēr ir pats tituls.

"Liverpool" un Madrides "Real" ČL finālā spēlēja arī 2018. gadā. Toreiz divcīņā ar Serhio Ramosu savainojumu jau spēles pirmajā pusē guva "Liverpool" zvaigzne Mohameds Salāhs, tam sekoja "Liverpool" vārtsarga Kasiusa kļūdas un "Real" uzvara, turklāt Salāham pēc tam nācās arī izlaist daļu Pasaules kausa finālturnīra. Ēģiptes uzbrucējs tādēļ ar entuziasmu sagaidīja "Real" kā pretinieci šīs sezonas finālā, medijiem sakot, ka viņam un Liverpūlei ar "Real" ir jānokārto savi rēķini.

"Jā, tas mačs mums bija smags, bija grūti to sagremot," sacīja komandas galvenais treneris Jirgens Klops. "Taču es neticu atriebībai un neuzskatu to par fantastisku ideju."

"Saprotu, ko Mo ar to vēlējās pateikt, viņš vēlas visu salikt pa vietām. Taču Vācijā mums ir teiciens, ka vienmēr satiekas divreiz," teica Klops. "Ja mēs šoreiz uzvarēsim, tas būs lielisks stāsts, taču mūsu uzvara nebūs izcīnīta tāpēc, ka 2018. gadā zaudējām."

Klops arī izteicās, ka pastāv tīri laba iespēja, ka līdz finālam sastāvā atgriezīsies Tjagu Alkantara, kurš savainojuma dēļ tika nomainīts pēdējā Premjerlīgas spēlēs šosezon: "Šobrīd izskatās, ka Tjagu varēs atgriezties treniņos. Tas mums ļoti palīdzētu. Jāsaka, ka ziņas par viņa savainojumu ir pārsteidzoši labas. Es vēl neesmu pilnīgi drošs, bet ir pamats optimismam."

Čempionu līgas fināla tiešraidi no Parīzes piedāvās Viaplay.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2022-05-26 11:51, pirms 2 gadiem
galvenais, lai Virdžils ir atpakaļ, jo kādam tak jācīnās ar Benzemā...un Fabinjo arī vajag

     [+] [-]

, 2022-05-26 12:24, pirms 2 gadiem
Uzvarēs vai nē Liverpooooooool Real. Chelsea un Manchesteras City Real no Madrides zaudēja. Tad nu palicis tikai finàls un Liverpooooooool.

     [+] [-]

, 2022-05-26 12:27, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: galvenais, lai Virdžils ir atpakaļ, jo kādam tak jācīnās ar Benzemā...un Fabinjo arī vajag
Gan jau, ka visus vajag. Real ir apspēlējusi PSG, Chelsea un Manchesteras City. Lai uzvarētu Real un Benzemā Liverpooooooool būs visi vajadzīgi.

     [+] [-]

, 2022-05-26 20:54, pirms 2 gadiem
..vienīgais drauds ir Benzemā. viņš ir vienīgais, kurš Liverpūlei var traucēt pacelt ČL kausu. pārējais ir tikai laika jautājums. un pašu spēlētāju rokās (kājās).