Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Parīzes policija atvainojas faniem par asaru gāzes izmantošanu pirms ČL fināla

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Parīzes policija atvainojas faniem par asaru gāzes izmantošanu pirms ČL fināla
Čempionu līgas fināls Parīzē. Foto: EPA/Scanpix

Parīzes policijas priekšnieks Didjē Lallemā ceturtdien uzrunā Francijas Senātam atvainojies par asaru gāzes izmantošanu pret Madrides ''Real'' un ''Liverpool'', kas 28. maijā gaidīja iekļūšanu ''Stade de France''.

28. maijā Parīzē notikušā UEFA Čempionu līgas finālspēli, kurā ar 1:0 ''Real'' pieveica ''Liverpool'', aizkavēja organizatorisks haoss, kā rezultātā milzum liels skaits līdzjutēju nespēja laicīgi iekļūt ''Stade de France''. Lai nekārtības kliedētu, Parīzes policija pret līdzjutējiem izmantoja asaru gāzi, vēlāk aizbildinoties ar faktu, ka līdz pat 40 tūkstošiem biļešu bija viltotas.

Šodien, uzstājoties Francijas Senātā, Parīzes policijas priekšnieks Didjē Lallemā sacīja: ''Notikušais ir liela neveiksme policijas darbam, jo nevainīgi cilvēki tika grūstīti un viņiem tika uzbrukts. Tas arī iedragāja mūsu valsts imidžu atbraukušo līdzjutēju acīs. Policijas vārdā atvainojos cilvēkiem, kuri cieta labu nodomu vadīti''

Tāpat policijas priekšnieks Lallemā nesniedza nekādus pierādījumus, ka stadionā iekļūt centušies būtu 30 līdz 40 tūkstoši līdzjutēju ar viltotām biļetēm.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.france24.com/fr/france/...

     [+] [-]

, 2022-06-09 15:48, pirms 2 gadiem
Nu ja reiz atvainojās... Viss kārtībā. Nākamreiz var atkārtot - tikai atvainoties nedrīkst aizmirst.

     [+] [-]

, 2022-06-09 21:04, pirms 2 gadiem
backstab rakstīja: Nu ja reiz atvainojās... Viss kārtībā. Nākamreiz var atkārtot - tikai atvainoties nedrīkst aizmirst.
Nākamrez ar stekiem sitīs, būs labāk, menti iesildīsies, atstādāa kustības, stratēģiju pirms nākamās plandēmijas